Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Kanadské borůvky v kontejnerech - prodej sazenic borůvek pro pěstování na zahradě i balkoně
Okrasná školka Záčíčí u Kroměříže je distribučním partnerem firmy Konifery na Moravě, na prodej sazenice borůvek v kontejnerech. Kanadské borůvky lze pěstovat na zahradě i balkoně.
Okrasná školka Záříčí s.r.o. Produkce a prodej dřevin
Dodávka, instalace kotlů na biomasu - kotel na dřevo, pelety představuje úsporné vytápění
Buďte nezávislí na dodávkách plynu nebo elektřiny, zvolte jako formu úsporného vytápění kotel na biomasu, v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj se kvůli instalaci kotle obraťte na firmu DAEko s.r.o.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Velkoplošné obrazy na měkčené PVC, fotoobrazy na plátno
Ve společnosti Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. používáme digitální tisk při výrobě fotoobrazů. Vyrobíme velkoplošné obrazy na měkčené PVC, plexi, na plátno. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Dodavatel písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket - rozvoz na Zlínsku
Sypké stavební materiály můžete objednat u firmy Jaroslav Mrázek Stavebniny Doubravy, která zajistí dodávky písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket. Řešíme rozvoz na Zlínsku.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Pronájem mobilního oplocení - ploty na stavbu, k organizaci osob během hromadné akce
Firma Alfa Container Rent s.r.o. se specializuje na pronájem kontejnerů, také zajistí mobilní oplocení - ploty na stavbu i k organizaci osob během hromadných akcí. Provozovny - Zlín-Zádveřice, Praha.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Herbol lazury na dřevo - sleva 10% s kódem 10NADREVO při nákupu v eshopu
V eshopu nejlepsibarvy.cz, firmy BARVY COLORMAT s.r.o. Zlín, nakoupíte lazury na dřevo Herbol se slevou 10% - s kódem 10NADREVO. Lepší ceny pro registrované zákazníky.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Kvalitní stínící technika - vnitřní i venkovní žaluzie, rolety
Kvalitní stínící techniku Climax zakoupíte u firmy ČERNÍK s.r.o. Na výběr vnitřní i venkovní žaluzie, látkové rolety, předokenní rolety či markýzy. Působíme v lokalitě Uherský Brod, Zlín, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Ploty z pletiva - montáž oplocení domu, pozemku, zahrady, firmy
Firma Jan Dastych dodá lehké a cenově dostupné ploty z pletiva. Přijímáme zakázky na montáž oplocení v regionu Zlín, Zlínský kraj. Vhodné řešení najdeme pro dům, pozemek, zahradu i areál firmy.
Jan Dastych Výstavba plotů, oplocení Zlínský kraj
Zajistíme Vám opravy, servis a broušení pilových pásů včetně poradenství
Společnost Zdeněk Kuchař - Nástrojařství provádí opravy, broušení a kompletní servis pilových pásů. Zoptimalizujte Vaše nástroje odborníky.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast - PVC fólie odolná průsaku vody, protržení
V sortimentu firmy Centroplast, s.r.o. je i jezírková, hydroizolační fólie Aquaplast, která je odolná průsaku vody i proražení nebo prorůstání kořenů. Tato PVC fólie má vysokou životnost.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Garážová vrata sekční, posuvná, křídlová, rolovací, výklopná - řešení dle individuálních potřeb
Firma ČERNÍK s.r.o. dodá garážová vrata, která ochrání Váš majetek. Řešení dle individuálních potřeb - vrata sekční, výklopná, rolovací, posuvná. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj - Olomouc.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Příprava zahradní techniky na jaro - odborný servis na jaře je důležitý
Na jaře je potřeba provést servis zahradní techniky, nepodceňujte přípravu na jaro a obraťte se v regionu Uherské Hradiště na společnost Robert Bílka - Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
PVC podlahy Tarkett, Gerflor, Therdex, Forbo s odolným povrchem, dlouhou životností
PVC podlahy pořídíte v Podlahovém studiu Jegla. Dodáváme v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod podlahy Tarkett, Therdex, Gerflor, Forbo s odolným povrchem, dlouhou životností.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Levný pronájem kancelářských prostor ve Zlíně
Nabízíme levný pronájem kanceláře ve Zlíně o velikosti 4x6 metrů za 3.000,- Kč měsíčně. Cena nájemného zahrnuje spotřeba všech druhů energií.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Kondenzační, plynové kotle Viessmann-záruční, pozáruční servis, montáže
V okrese Uherské Hraditě provádí servis na kondenzační, plynové kotle Viessmann firma PAVELKA - VTP s.r.o. Postaráme se u nového kotle o montáže a uvedení do provozu.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Rekonstrukce koupelen a bytového jádra, včetně kuchyně na míru
Stavební firma M+M, působící převážně v regionu Zlínský kraj, se již více než 20 let specializuje na rekonstrukce bytového jádra a koupelen. Také Vám vyrobí kuchyně na míru.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz