Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Automatické vjezdové brány na pozemek - maximum pro Vaši bezpečnost
Pro Vaši bezpečnost i ochranu majetku na Vašem pozemku jsou vhodnou volbou automatické vjezdové brány. Společnost Černík dodává křídlové a posuvné brány v lokalitě Zlínský kraj, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
WC příčka Baseline 18mm - levnější a ekonomické řešení sociálních zařízení
Různé barvy a provedení WC zástěr a příček v podobě levnějšího a ekonomického řešení sociálních zařízení včetně WC příčky Baseline 18 mm má ve svém bohatém sortimentu společnost BÖHME CZ spol. s.r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Realizace a instalace zelené stěny z živých rostlin - vertikální zahrada do interiéru bytu, kanceláře
Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. Uherské Hradiště patří k profesionálům i v oblasti verikálních zahrad. Realizujeme na míru zelené stěny z živých rostlin, které zútulní interiér bytu i kanceláře.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Výroba a montáž kuchyní, kuchyňských linek
Stavební firma M+M, působící převážně ve zlínském kraji se zabývá výrobou a montáži kuchyní a kuchyňských linek. Na základě bohatých zkušeností Vám nabízí profesionální a komplexní služby.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Teplovzdušné vytápěcí jednotky pro efektivní vytápění hal a provozů
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště projektuje teplovzdušné jednotky jako ideální řešení při vytápění průmyslových hal a menších provozoven.
Nábytkové a dveřní větrací mřížky pro stolaře, truhláře a výrobce nábytku
Pro výrobce nábytku, kuchyní nabízí v eshopu firma Ventilátory Zlín větrací mřížky - nábytkové, dveřní.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Elmet Machine light - strojní osvětlení zvýší efektivitu práce strojů i bezpečnost zaměstnanců na pracovišti
Novinka v sortimentu EMS Elektro s.r.o. Otrokovice je strojní osvětlení Elmet Machine light - LED svítidla pro zvýšení bezpečnosti zaměstnanců na pracovišti i lepší efektivitu práce strojů.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Projekty pro výsadby krajinné i sídelní zeleně, sadů, alejí, extenzivních trávníků
ARVITA P Zlín je projekční kancelář, která připraví návrhy a projekty pro výsadby krajinné zeleně, zakládání a obnovy sadů, alejí nebo extenzivních trávníků.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Sklíčidla hydraulická, soustružnická, pro frézování-prodej, eshop
Firma VABEX provozuje eshop s vybavením kovoobráběcích dílen. Na prodej zde jsou sklíčidla soustružnická, hydraulická, pro frézování. Dodáváme zboží po celé ČR i do zahraničí.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Malé domácí spotřebiče, osvětlení a svítidla levně, se slevou až 70%
Obchodní dům Morava v Holešově patří mezi skvěle zásobené prodejny elektro ve Zlínském kraji. Zakoupíte zde levně velké a malé domácí spotřebiče se slevou až 70%, dále osvětlení a svítidla.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Sprchové příčky do společných koupelen – kvalitní zástěny pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny
Na výrobu a prodej sprchových příček a zástěn do společných koupelen vhodných pro ubytovny, koupaliště, školy a posilovny se zaměřuje společnost BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Na prodej menší i extra vysoké vánoční stromky řezané i v květináči - velký výběr borovice, jedle, smrčky
U prodejce Dvořákovy stromky Hulín je snadné vybrat vánoční stromek. Máme živé stromky řezané i v květináči - smrčky, jedle, borovice. Zajištěn rozvoz v regionu Kroměříž, Přerov, Prostějov, Vyškov.
Zahradní architekt Ing. Ladislava Nagyová-realizace, údržba zahrady
Ing.Ladislava Nagyová působí jako zahradní architekt ve společnosti GARD&N. Obrátit se na nás můžete ohledně realizace i údržby zahrad v regionu Zlínský kraj, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Vánoční prodejní výstava v Jalubí-inspirace k výzdobě, dekoraci domova
Zahradnictví Kovalčík každoročně zve na Vánoční prodejní výstavu v Jalubí. Najdete zde inspirace k výzdobě, dekoraci domova. Výstava je otevřena denně.
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Výsadba a obnova ovocných sadů - projekce, projekty pro dotace
Projekční a poradenská kancelář ARVITA se zaměřuje mimo jiné na oblast výsadby a obnovy ovocných sadů. Připraví návrhy, studie, projekty pro dotace. Působí v lokalitě Morava, převážně Zlínský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Sortiment železářství, nářadí i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby za příznivé ceny
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. přivítá zákazníky v prodejně elektra i železářství, kde nakoupíte i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby. Čekají Vás příznivé ceny.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Zahradní, koupací jezírka-přírodní koupání na zahradě
Využijte možnost mít přírodní koupání u domu. Firma GARD&N dodá projekt i zrealizuje zahradní, koupací jezírko přímo u Vás na zahradě. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Interiérový nábytek do bytu i kanceláře - výroba z lamina
Ve firmě Kuchyně Kadlčík Uherské Hradiště - Míkovice se specializujeme na výrobu a dodávku interiérového nábytku, vyrobeného z lamina. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika