Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Odborné zhodnocení, posudky ke kácení dřevin, návrh na kompenzaci výsadby stromů
Společnost ARVITA P spol. s r.o. z regionu Zlín Vám připraví odborné zhodnocení, znalecké posudky ke kácení dřevin i návrhy na kompenzaci výsadby za pokácené stromy.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Svislé fasádní clony, okenní markýzy - efektivní zastínění oken, pergoly, fasády
V letní sezóně je třeba řešit i efektivní zastínění oken, pergoly či fasády. - okenní markýzy či svislé fasádní clony jsou vhodnou volbou. V regionu Uherské Hradiště, Zlín oslovte firmu Černík s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Odborná pokládka koberců, montáž podlahovin, vyrovnání podlah
Zaměstnanci firmy Podlahové studo Jegla provádí odbornou montáž podlahovin včetně vyrovnání podlah, provádíme i pokládku koberců. Působíme v okrese Zlín, Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodejna instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury
Prodejna VTP Pelka Staré Město funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj. Má ucelený sortiment instalačního materiálu vodo topo plyn, hutní materiál, trubky, armatury a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Výroba plastových a hliníkových oken a dveří Uherský Brod – kvalitní a odolné
Odolná plastová a hliníková okna a dveře s dlouhou životností vyrobí a dodá na míru Vašim požadavkům společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zakázková výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů
Výroba vlnovcových, tkaninových, gumových kompenzátorů pro elektrárny ve firmě Macroflex Otrokovice probíhá dle norem a předpisů, výroba i nestandardních typů na zakázku.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Technická správa budov, nemovitostí - úklid, údržba, ostraha objektu
Firma BAVA servis z regionu Uherské Hradiště může být Vaším partnerem v oblasti technické správy budov, nemovitostí - zajistí bezchybný chod, úklid i ostrahu objektu. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej dřevěných podlah - masivní, vícevrstvé dřevěné podlahy
Společnost FRANC Zlín je zastoupením výrobce dřevěných podlah, firmy ESCO pro Zlínský kraj. Jde o dubové masivní, vícevrstvé podlahy. Jsme prodejci a zajistíme i pokládku dřevěné podlahy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Prodej, montáž stínící techniky - rolety, žaluzie, markýzy, japonské stěny
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. nabízí v regionu Zlín, Olomouc prodej a montáže stínící techniky, stínění - předokenní i vnitřní rolety a žaluzie, markýzy, japonské stěny i sítě proti hmyzu.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Balkonovky, letničky, trvalky, azalky, rododendrony, zeleninové přísady a substráty v zahradnictví
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták-Žabárna již krásně nakvétají azalky a rododendrony - přijďte si vybrat balkonovky, letničky i trvalky. V květnu na prodej i zeleninové přísady a vhodné substráty.
Sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu, roubovaná zelenina a bylinky v zahradnictví
Přijďte si vybrat do Talašova zahradnictví Tlumačov sazenice rajčat, paprik, okurek, melounu i roubovanou zeleninu a bylinky. Jsme na jarní sezónu vybaveni.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Údržba zahrad a odborná péče o zeleň v soukromých zahradách i firemních a veřejných objektech
O údržbu Vaší zahrady či veřejneho prostranství se postará zahradnictví Zahdranické služby Hastík se sídlem u Vsetína. Poskytneme Váši zahradě odbornou péči.
Zahrady - Hastík s.r.o.