Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Stavebnicový potrubní systém - ideální pro tekutý i sypký materiál, vzduchotechnika
Společnost JELÍNEK - TRADING s.r.o. dodává stavebnicové potrubní systémy od firmy Jacob, které jsou ideální volbou při řešení problematiky přepravy tekutých i sypkých materiálů a vzduchotechniky.
Nové vstupní, interiérové dveře a zárubně Porta Doors v nejvyšší kvalitě
Společnost TOPSCHODY s.r.o. Zlín dodává nové vstupní i interiérové dveře a zárubně Porta Doors. Jde o produkty nejvyšší kvality. Zakázky přijímáme především v lokalitě Zlínský, Olomoucký kraj.
Komfortní první dojem - automatické dveře pro hotely, restaurace a relaxační centra
Společnost SPEDOS Vám vyrobí, nainstaluje a trvale zeservisujeme automatické dveře na míru, které Vašim prostorům dodají moderní a příznivý design a zajistí komfortnější služby pro všechny Vaše hosty.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Vodou ředitelná barva na radiátory Slovakryl Radiátor- prodej
Slovakryl Radiátor je speciální vodou ředitelná barva na radiátory. Dodavatelem je firma Slovlak CZ - dopravu zajistíme po celé ČR. Pro klienty z lokality Zlínský kraj funguje prodejna ve Zlíně.
Výroba plotového pletiva Alu Green - bezúdržbové, pevné pletivo odolné proti korozi
Společnost TRIDIF z regionu Uherské Hradiště je výrobcem plotového pletiva. Doporučujeme Alu Green pevné pletivo s ocelovým drátem uvnitř, odolné proti korozi.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Hydroban EKO nátěrová barva-na bazény, do vlhkého prostředí, na beton
Firma Slovlak CZ Zlín prodává nátěrové barvy. Speciální barva Hydroban EKO má využití na bazény, pro nátěry betonu do vlhkého prostředí. Zajistíme dodávky po celé ČR.
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Prodej a instalace infratopení PION do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor
Elegantní a zároveň úsporné topení, infratopení PION prodává firma ELPAS mont, s.r.o. sídlící v Kroměříži. Instalujeme infrapanely do bytů, rodinných domů, kancelářských a komerčních prostor.
Karuselové / turniketové dveře do průmyslových i komerčních budov - výborné tepelně-izolační vlastnosti
Společnost SPEDOS je významným výrobcem a dodavatelem karuselových - turniketových dveří do průmyslových i komerčních budov, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti.
Strojní pásové a kotoučové pily na ocel, dřevo i neželezné kovy, prodej, servis, poradenství
Precizní výrobu a prodej pilových pásů EVERISING zajišťuje společnost FENOZA s.r.o. ze Zlína. Poskytujeme veškeré dělící kotoučové i pásové pily včetně návrhu záručního servisu.
Potrubní systémy JACOB - eshop, spony, navařovací koncovky, konusy, příslušenství
Zlínská společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je výhradní a jediný zástupce kvalitních potrubních systému od společnosti JACOB pro Česko a Slovensko.
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Interiérová malířská barva Premio Thermo - bílá, otěruvzdorná
U firmy Slovlak CZ Zlín zakoupíte nátěrové hmoty pro různé účely. Široké využití má bílá interiérová malířská barva Premio Thermo - je vodou ředitelná, otěruvzdorná, má vysokou bělost.
Kvalitní vestavěné šatní skříně Indeco - profesionální výroba na míru
Vestavěné skříně Indeco a výrobu šatních skříní na míru provádí společnost MG - INTERIER s.r.o. ze Zlína, která skříně vyrábí přesně podle Vašich přání.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Odolné průmyslové protipožární vrata a uzávěry, díky kterým zabráníte požáru a šíření plamenů
Pořiďte si protipožární vrata do průmyslových objektů od společnosti SPEDOS, která dodává odolné protipožární uzávěry všemožných variant a typů, od roletového uzávěru po posuvná vrata.
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Protipožární uzávěry - odolné a bezpečné požární vrata do průmyslových objektů
Odolné a kvalitní protipožární vrata do průmyslových objektů vyrábí a dodává společnost SPEDOS. Působíme také ve městech Olomouc a Prostějov.
Vánoční dekorace, vazby, doplňky, výzdoba do bytu na mnoho způsobů
Přijďte si vybrat do prodejny Fantazia Uherské Hradiště vánoční dekorace a doplňky. Máme vánoční vazby a aranžmá s vánoční tématikou vlastní výroby i výzdobu do bytu od jiných dodavatelů.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.