Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Krbové, koupelnové ventilátory a rekuperační jednotky
Ve specializovaném eshopu ventilatoryzlin.cz pořídíte ventilátory, rekuperační jednotky, teplovzdušné vytápění a mnoho dalšího. Kamenná prodejna firmy je v Lužkovicích nedaleko Zlína.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Strojně montážní firma-montáž, demontáž technologických celků, potrubních rozvodů
Strojně montážní firma MONTEMA z Otrokovic u Zlína, působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR. Zaměřuje se na montáž, demontáž technologických celků, výrobních linek a potrubních rozvodů.
Návrhy a realizace interiérů Kroměříž – aby vaše bydlení bylo stylové a útulné
Právě jste dostavěli svůj vysněný dům, ale ještě chybí ho vybavit? Chtěli byste stylový interiér, ale nemáte pro to potřebný cit? Svěřte se do rukou odborníků.
Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Elektroopravna elektrického ručního nářadí Narex servis Hulín
Firma Narex servis Hulín je elektroopravna elektrického, ručního nářadí. Jsme autorizovaným prodejcem nářadí zn. Narex, Bosch.
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Nerozbitná nábytková dvířka, obklady stěn v imitaci skla - akrylátový materiál GLAKS
Novinkou prémiové série EXTRA & DELUXE společnosti Trachea, a.s. z regionu Zlínský kraj je akrylátový materiál GLAKS - věrná imitace skla, nerozbitný. Vhodný je pro nábytková dvířka i obklady stěn.
Průmyslové elektromontáže, elektroinstalace technologických zařízení
Společnost Chropyňská strojírna, a.s. provádí kompletní průmyslové elektromontáže a elektroinstalace technologických, výrobních zařízení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát v akci
U firmy Oplocení Tlumačov můžete zakoupit chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát za nižší ceny než u konkurence. Vybrané produkty jsou v akci.
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Stavební, zahradní nářadí, nástroje a manipulační technika - velkoobchod, nákup přes eshop
Pohodlně nakupujte stavební, zahradní nářadí, nástroje nebo manipulační techniku přes eshop firmy ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž. Registrovaným klientům dodáme zboží z velkoobchodu za individuální ceny.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny, zrcadla na míru ze sklenářství
Vybavení koupelny ze skla dodá na míru sklenářství Skloservis-Brod s.r.o. Uherský Brod. Vyrábíme zrcadla, skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny ze skla. Možnost pískování různých motivů.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Česká velkoformátová plechová střešní krytina PROFI - výroba na míru
Výrobcem a dodavatelem velkoformátové plechové střešní krytiny PROFI je společnost STATO střechy s.r.o. v Napajedlech na Zlínsku - zajistíme výrobu na míru.
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Plotové systémy-sloupky, oplocení, pletivo na ploty, brány, branky
Plotové systémy a pletivo různého druhu zakoupíte u firmy Oplocení Tlumačov z regionu Zlínský kraj. V nabídce hotové brány, branky, plotové sloupky, pletivo na ploty.
Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Montáže, výměna, oprava průmyslových potrubních rozvodů
Činností firmy MONTEMA z regionu Zlínský kraj jsou montáže, výměna a oprava průmyslových potrubních rozvodů. Potrubní rozvody i vyrábíme.
Výroba, velkoobchod stavební chemie, hobby výrobky - nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace v eshopu
Společnost SIGA, a.s. ze Zlínského kraje je výrobce produktů z oblasti stavební chemie, výroba zaměřena i na hobby výrobky pro domácnost. V sortimentu nátěrové hmoty, lepidla, tmely, penetrace, pěny.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.