Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Rolovací garážová vrata - montáž bez stavebních úprav do každého otvoru
Rolovací garážová vrata jsou vhodná do nové i původní garáže, bez stavebních úprav lze provést montáž do každého otvoru. V regionu Uherské Hradiště, Zlín, Přerov Vám je dodá firma ČERNÍK s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Prodej, dodávka pozinkovaných okapů, moderních okapových systémů s povrchovou úpravou
Prodej a dodávku pozinkovaných okapů, rýn, žlabů s povrchovou úpravou zajistí výrobce moderních okapových systémů firma STATO střechy s.r.o. se sídlem v Napajedlech na Zlínsku.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Výroba a prodej plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli s příslušenstvím
Výrobou a prodejem plechové střešní krytiny z kvalitní pozinkované oceli se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. v Janové u Vsetína. Krytinu dodáváme s kompletním systémem příslušenství.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku - grafický návrh
Kuchyně Trunkát v okolí Uherského Hradiště a Otrokovic vám poradí jak kuchyni co nejlépe využít, zpracuje grafický návrh, pomůže s výběrem materiálů a nakonec kuchyni vyrobí, nainstaluje.
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Zakázková výroba, prodej, servis pilové pásy, nože na kov i na potraviny
Společnost METALIG, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá zakázkovou výrobou, prodejem a servisem pilových pásů a nožů na kov a potraviny.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.