Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Stavby gabionů, údržba a regulace toků a vodotečí - kompletní služby
Stavbu gabionů, údržbu a regulaci vodotečí Vám nabízí firma Zahradnické služby Hastík, která poskytuje kompletní služby v této oblasti.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Užitková zahrada s místem pro relaxaci přináší radost - návrhy a realizace
Společnost Jezírko servis se postará o návrhy i realizace zahrad, působí v lokalitě Zlínský kraj i Brno. Ideálním spojením je užitková zahrada s místem pro relaxaci, tam se budete cítit dobře.
Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Prodej, montáž sekční garážová vrata Rožnov, Frenštát pod Radhoštěm
Prodej a montáž sekčních garážových vrat, které se vyznačují moderním a nadčasovým vzhledem a vysokou kvalitou, zajistí společnost BLABLA VRATA d.r.o. v Rožnově a Frenštátě pod Radhoštěm.
Návrh řešení interiéru a výroba nábytku na míru - kuchyně, kuchyňské linky, vybavení do bytu, kanceláře
Výrobce nábytku na míru, firma HT-interier Vizovice, přijímá zakázky v regionu Zlínský kraj. Zpracujeme řešení nového interiéru a vyrobíme nábytek do bytu, kuchyně, vybavení kanceláře i jiných prostor
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Skladové prostory pro stroje, strojní zařízení a skladování materiálu - pronájem
Společnost MONTEMA spol. s r.o. Otrokovice má k dispozici volné skladové prostory pro stroje, strojní zařízení či pro skladování materiálu. Pronájem skladového prostoru dohodou.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Specialisté na nábytek a kuchyně, zhotovení na míru v nejvyšší kvalitě
S realizací nábytku dle Vašich představ Vám pomůže firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně. Kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, obývacího pokoje, koupelny nebo dětský pokoj v zaručené kvalitě.
Kvalitní předokení rolety - doplněk našeho domova, který ochrání majetek a uspoří náklady na vytápění
Předokení rolety Alukon, jejichž prodej a odbornou montáž Vám zajistí firma BLABLA VRATA s.r.o z Valašského Meziříčí.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, extra izolační okna
Výroba eurooken Zlín, dřevěná, kastlová, rustikální, historická, špaletová, kvalitní povrchová úprava oken a dveří, specializace na výrobu extra izolačních oken.
OKNA-DVEŘE JAVORNÍK, s.r.o.
Dlažby, obklady ze dřeva -  dřevěné fasády, obložení stěn, stropů
Firma BUČEK střechy se zaměřuje na dlažby a obklady z exotického dřeva v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod. Montuje obklady fasády ze dřeva i dřevěné dlažby a obložení stěn, stropů v interiéru.
Designová garážová vrata - prodej, montáž, moderní vzhled a hladký povrch
Designová garážová vrata s moderním vzhledem a hladkým povrchem a jejich prodej i montáž realizuje společnost Blabla Vrata s.r.o. v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína.
Zámečnické práce Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody
Zámečnická zakázková výroba Vsetín, bedny za traktory, brány, ploty, kovové schody, kooperace.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Profesionální kotevní technika pro kvalitní ukotvení - kotvy, šrouby, vruty, patky
Společnost SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic u Zlína se zabývá dodávkou profesionální kotevní techniky. V sortimentu naleznete kotvy, vruty, patky, šrouby a další kotevní materiál pro kvalitní ukotvení.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč