Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Posuvné-nesené brány - skvělé vjezdové brány, které vždy zaručují správnou funkci brány
Posuvné-nesené brány vjezdové a jejich montáž i prodej realizuje společnost BLABLA VRATA s.r.o. z Valašského Meziříčí, která se specializuje na prodej a montáž vrat, brán a rolet.
Montáž, servis garážové, stínící techniky - předokenní rolety, žaluzie, garážová vrata
Společnost Macek Milan Kroměříž se zabývá montáží garážové, stínící techniky a zajišťuje servis v regionu Zlínský kraj. Dodáme Vám předokenní rolety a žaluzie i garážová vrata.
Plastové zdvižně posuvné dveře - velké prosklené dveře s lehkým ovládáním, které dodají více denního světla
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si plastové zdvižně posuvné dveře od firmy Slovaktual ze Zlína, která Vám vyrobí tyto velké prosklené dveře podle Vaších představ.
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Kovový zahradní nábytek-výroba stoly, židle, lavice
Firma SEADD Uherské Hradiště vyrábí kovový zahradní nábytek, výroba je zaměřena na stoly, židle, lavice i celé sestavy v provedení celokovové i v kombinaci kov a dřevo.
Průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL - úsporné osvětlení pracovních prostor
Úsporné řešení osvětlení pracovních prostor přináší průmyslová LED svítidla Weidmüller řady WIL, která pořídíte u firmy EMS ELEKTRO s.r.o Otrokovice - Zlínský kraj.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Sypané ploty široké, úzké - realizace gabionů, prodej gabionových sítí, konstrukcí
TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. Uherské Hradiště řeší realizace gabionů v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme sypané gabionové ploty široké i úzké. Zabýváme se prodejem gabionových sítí.
Hliníkové vchodové dveře a sekční garážová vrata na míru včetně montáže za akční cenu
Hliníkové vchodové dveře a garážová vrata na míru včetně montáže za neuvěřitelné ceny seženete jedině u BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Přípravky, postřiky na ochranu rostlin-proti slimákům, plísním, plevelu
Společnost PETABO na prodejně Kvasice u Kroměříže nabízí přípravky na ochranu rostlin - postřiky proti plísním, plevelu, granule proti slimákům. Jsme dobře zásobeni.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Montáž, demontáž strojů, potrubí a stěhování strojů, strojních zařízení
Montáž i demontáž strojů a potrubí provádí firma MONTEMA Otrokovice z regionu Zlín. Zajistíme také stěhování strojů, strojních zařízení po celé ČR.
Skleněné obklady, zástěny, dělící stěny s různým potiskem na sklo
Produkty z kategorie Image glass dodává firma Frajt Kroměříž. Vyrábíme skleněné obklady, zástěny, dělící stěny a další dekorativní prvky, kde je využit potisk na sklo.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Stropní pohon DOORMAX pro sekční garážová vrata - skvělý výkon a snadné ovládání
Stropní pohon Doormax je výkonný a spolehlivý typ pohonu pro sekční garážová vrata, který má nově v nabídce společnost BLABLA VRATA s.r.o. se sídlem ve Valašském Meziříčí.
Výroba opěrné drátěné konstrukce do vinohradu, sadu - vinohradnické dráty, sloupky, kotvy
Firma TRIDIF s.r.o. dodá kompletní sortiment drátěných konstrukcí do vinohradu a sadu. Vyrábíme vinohradnické dráty, sloupky, kotvy. Působíme na Moravě, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Stavba plotu z pletiva na klíč - kompletní realizace oplocení od návrhu po montáž
Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a montáží oplocení - zajistíme realizaci, stavbu plotu na klíč. Působíme nejen v regionu Zlínský kraj.
Designově bezkonkurenční potisk vrat Dura Print - odolný proti oděrkám a UV záření s 10letou zárukou
Společnost Blabla Vrata s.r.o v okolí Valašského Meziříčí a Vsetína Vám díky zcela unikátní technologii Dura Print zajistí potisk vrat s vysokou odolností proti slunci nebo otěru s 10letou zárukou.
Balkónové květiny, macešky, okrasné dřeviny - prodej
Firma PROPLANT GROUP s.r.o. zahajuje prodej okrasných dřevin, balkónových rostlin a macešek. Ať už jste z okolí Hranic nebo Vsetína, pak nás neváhejte navštívit.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Plastová okna s teplým rámečkem Swisspacer
Společnost Slovaktual Perymont Zlín nabízí prodej, montáž a dodávku plastových oken prvotřídní kvality s teplým rámečkem Swisspacer ve Zlíně a okolí.
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Renovace dveří, zárubní do 24 hodin - nový vzhled pro starší dveře a zárubně
Společnost TOPSCHODY s.r.o. provádí renovace dveří a zárubní. Odborný závod PORTAS Zlín zakázky realizuje do 24 hodin. Starší dveře a zárubně snadno dostanou nový vzhled.
Sleva na fóliovaná dvířka - zlevněné dekory fólií nábytkových dvířek
Společnost Trachea a.s. zlevňuje téměř desetinu dekorů fólií nábytkových dvířek - sleva na fóliovaná dvířka je více jak 100Kč na každý m2. Naše firma sídlí v Holešově - Zlínský kraj.
Dřevěné podlahy Befag, Magnum Parket - po pokládce lze ihned použít
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit třívrstvé podlahy Befag a Magnum Parket. Tyto dřevěné podlahy lze ihned po pokládce používat. Působíme v okrese Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště