Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.
Kompletní výroba, dodávka kuchyňských linek, interiérů - dlouholetá tradice
Kuchyňské studio Kuchyně Trunkát s působností ve Zlínském regionu a více než 15-ti letou tradicí v oboru Vám exkluzivně nabízí kompletní výrobu a dodávku kuchyňských linek a interiérů.
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Betonové podhrabové desky pod plot, plastové podplotové profily
Společnost Oplocení Tlumačov s.r.o. jako prodejce plotů a pletiva ve Zlínském kraji - dodává i betonové podhrabové desky a plastové podplotové profily. Máme tedy nejobsáhlejší sortiment.
Laminovaná lakovaná dvířka T.effect - matná nábytková dvířka odolná UV záření i otiskům prstů
Dalším produktem výrobce nábytkových dvířek, firmy Trachea Holešov, jsou laminovaná lakovaná dvířka T.effect v matném provedení, odolná UV záření i otiskům prstů. Vybírejte z pěti barevných odstínů.
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Plastová okna pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy - kvalita za dobrou cenu
Plastová okna, která jsou vhodná především pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je zárukou kvality za dobrou cenu.
Akční ceny na plastová okna Slovaktual
Společnost Perymont repro s.r.o. Zlín je autorizovaným distributorem produktů Slovaktual - využijte akční ceny na plastová okna a dveře.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Bezbariérové zdvižně posuvné dveře - HS portál, pro propojení interiéru s exteriérem
Pro moderní propojení interiéru s exteriérem můžete zvolit bezbariérové zdvižně posuvné dveře (HS portál) díky společnosti Slovaktual Zlín, která zajišťuje jejich prodej a montáž ve Zlínském kraji.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Projekty veřejné zeleně - vyřízení dotace pro zahradní a parkové úpravy
Firma GARD&N pomůže s vyřízením dotace pro zahradní a parkové úpravy. Dodáme projekty veřejné zeleně pro obce a města. V regionu Zlín, Brno, Uherské Hradiště se na nás můžete obrátit.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.
Obchod s obrazy - moderní, originální obrazy, malby na plátně na prodej
Brusinka je nový obchod s obrazy ve Zlíně ve 22.budově Svitu. Najdete u nás na prodej originální moderní obrazy s konkrétními motivy i abstraktní malby na plátně.
Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.