WALTER CZ s.r.o.

WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Řezané a hrnkové květiny také s rozvozem v Praze a okolí
Řezané a hrnkové květiny nabízí za akční ceny naše společnost KLIA cz s.r.o. s možností rozvozu po Praze a okolí.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei pro nejen šedivé dny podzimu
Blahodárná relaxační koupel s technologií od Kaldewei, fascinující hra světel ve vaně, ponoření se do vany může stát neobyčejným zážitkem pro všechny smysly.
Záložní zdroje napájení – pro nepřerušený provoz elektrických zařízení
Společnost SUM Praha nabízí záložní zdroje napájení pro malé i velké společnosti. Pokud dojde k výpadku elektrického proudu, automaticky se přepne napájení ze záložního systému.
Maltová směs Malmix - namíchaná malta ke zdění a omítání Praha - řešení jménem Malmix!
Zdržuje Vás nutnost míchání malty na stavbě? Malmix je maltová směs, namíchaná malta vhodná ke zdění a omítání savých materiálů, jako například cihly, cihelné bloky, plynosilikátové tvárnice.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Zakázková výroba svítidel Praha – umělecké pasířství Přemysl Jaroš
Zakázkovou výrobou svítidel se zabývá v Praze umělecký pasíř Přemysl Jaroš. Firma Pasířství Jaroš se zaměřuje na výrobu svítidel na zakázku.
Speciální laky na sportovní povrchy PALLMANN na vodní bázi s 10% slevou -   zdarma fotbalový míč ADIDAS pro EURO 2016
V období od 1. 6. do 31. 8. 2015 můžete využít naší akční nabídky na mimořádnou 10%ní slevu na sportovní laky na vodní bázi značky PALLMANN a získat fotbalový míč ADIDAS pro EURO 2016.
Prodej stěrkovací hmoty UZIN NC 146 - Akce „UZIN BONUTZ 2016“ - Za kupóny profi-nářadí!
V období od 1. června do 30. června 2016 obdržíte u smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. k zakoupeným uceleným paletám stěrkovací hmoty UZIN NC 146 příslušný počet kuponů BONUTZ.
Polykarbonát je odolný a nabízí různé možnosti použití Praha - desky Lexan Thermoclear
Polykarbonát je odolný a flexibilní materiál, který najde využití napříč obory. Ve společnosti MOOS vám proto nabízíme polykarbonátové desky různých rozměrů, jejich řezání i dopravu.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Tvrdý olejový vosk PALLMANN HARDWAXOIL za akční cenu... Akce „UZIN BONUTZ 2016“
Představujeme Vám další speciální kolo naší dlouhodobé akce společnosti UZIN s.r.o. V tomto kole máte možnost zakoupit novinku z programu PALLMANN – tvrdý olejový vosk PALLMANN HARDWAXOIL.
Komponenty pro rozváděče NN od uznávaných výrobců Praha - Jsme Vaším spolehlivým partnerem!
Komponenty pro rozváděče z dílen světových výrobců najdete v nabídce společnosti Blumenbecker Prag. Projekcí i montáží rozváděčů NN se zabýváme již řadu let.
Záložní zdroje, DC zdroje a invertory pro telekomunikaci Praha - výpadek proudu vás již nepřekvapí
Nabízíme vám nejrůznější napájecí systémy a záložní zdroje pro telekomunikace a strojní zařízení, jejich montáž, ale i následný servis.
Hliníková střešní krytina KERAL - vyráběna z přírodního nebo lakovaného hliníkového plechu
Společnost Keramet spol.s. r.o. vyrábí hliníkovou střešní krytinu KERAL, která je lehká, pevná, chemicky stálá, korozně odolná, ekologicky a zdravotně nezávadná.
Poštovní schránky prodej a montáž Praha - objednávejte online za výhodné ceny!
Zámečnictví KARECO nabízí online prodej kovových, listovních poštovních schránek do bytových a rodinných domů včetně jejich montáže.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Nábytek a herní prvky pro mateřské školy, s důrazem na bezpečnost
Nábytek, herní prvky a další vybavení pro mateřské školy, jesle a dětské koutky vyrábí a dodává společnost DENELL Trade s.r.o. Vysoká kvalita provedení, bezpečnost a atraktivní design.
Volně stojící koupací vany od Kaldewei jsou stylovým centrem pozornosti
Koupací vana Kaldewei umístěná volně v prostoru - exkluzivní designový objekt velkorysé koupelny a zároveň soukromá wellness oáza.
Smaltované umyvadlo - kvalita, jednoduchá údržba i montáž, vysoká odolnost vůči poškrábání a nárazu
Smaltované umyvadlo je nejen funkční, ale také stylový a designový prvek do vaší koupelny, který do svého sortimentu nedávno zařadila naše společnost Kaldewei.
MDV dělené klimatizace split a multi-split s jednou či více vnitřními jednotkami
Dělené klimatizace MDV dováží a distribuuje společnost AIRCON CLIMA CZ, s.r.o. z Prahy. Klimatizační systémy split a multi-split s venkovní jednotkou a jednou či více vnitřními jednotkami.
Kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily
Představujeme Vám nezávislé klimatizace pro nákladní vozy Cool Top Vario, neboli kompresorem poháněná střešní klimatizace pro kamiony a nákladní automobily.
Prodej parketových laků řady PALL-X Praha -   při koupi Bonus - softshellová bunda PALLMANN
V období od 15. 4. do 31. 5. 2016 při zakoupení parketových laků řady PALL-X získáte BONUS v podobě vysoce kvalitní softshellové bundy PALLMANN.
Pronájem a prodej nemovitostí v atraktivních zahraničních destinacích
Zahraniční nemovitosti v rekreačních i podnikatelsky výhodných destinacích Vám nabízí EVROPA realitní kancelář s.r.o. Atraktivní apartmány, domy i luxusní vily k prodeji či pronájmu.
Záclony a závěsy pro oblouková okna profesionálně zaměřená a ušitá
Ušít záclony a závěsy pro oblouková okna vyžaduje bohaté zkušenosti. Toto Vám může nabídnout Lucie Altmanová, majitelka společnosti Bytové dekorace LaBeta.
Pronájem konferenčních prostor a sálů pro firemní školení či prezentace
Konferenční prostory pro firemní prezentace a školení pronajímá společnost CineStar s.r.o. Síť multikin po celé republice nabízí potřebné zázemí a pohodlí pro každou firemní akci.
Pokládka zámkové dlažby | Praha
Zámeckou dlažbu pokládá stavební společnost Šlehofer. Máme pro Vás mnoho typů a barevných kombinací zámkové dlažby, kterou odebíráme od renomovaných firem. Vybrat si můžete ze stylu vlnka, kostka, obdélník, kost, tvar I a další druhy. Nabízíme také zatravňovací kusy. Vytvoříme pro Vás speciální mix druhů i odstínů dle vašeho přání, ...
Lesy, vodní toky, okrasné školky, ekologická výchova, lesní zookoutky Praha
Narušujeme betonovou džungli našeho hlavního města. Propagujeme přírodu a není nám lhostejný její osud. Jsme příspěvková organizace Lesy hlavního města Prahy. Jsme tu proto, abychom vám přinesli kousek zeleně do městské šedi. Pro Pražany jsme tu už více než dvacet let. Staráme se o lesy, vodní toky, okrasné školky, ale také o ekologickou ...
Venkovní nebo také předokenní rolety zajišťují úsporu energií | Praha
Venkovní rolety známé pod názvem předokenní rolety nabízí firma Maves Praha. Zabraňují průniku nepříznivého počasí do Vašich domovů a ušetří vám náklady za energie.