WALTER CZ s.r.o.

WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zavlažovací systémy pro parky, sportoviště a zahrady Praha
Jak zajistit, aby byla tráva na veřejných prostranstvích, jako jsou parky a sportoviště vždy zelená? Řešením jsou kvalitní zavlažovací systémy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Produkty na lepení parket a PVC podlahovin - akce - 10% extra porce lepidel navíc
V období od 3. dubna do 31. června 2017 můžete využít mimořádné nabídky přeplňovaného balení parketového lepidla UZIN MK 200 a univerzálního lepidla UZIN KE 2000 S na PVC a textilní krytiny.
Výroba nábytku na zakázku Praha - čalounické a restaurátorské práce
Společnost Eifler, spol. s r.o. nabízí výrobu nábytku na zakázku, čalounické a restaurátorské práce.
Autorizovaný prodej klimatizací TOSHIBA Praha
Společnost KLIMA-CLASSIC je spolehlivým dodavatelem kvalitních klimatizací TOSHIBA, které jsou díky rozmanité nabídce určené do všech prostor. Klimatizace TOSHIBA jsou nabízeny ve třech hlavních skupinách, podle toho, kde se používají: - RESIDENTAL – vhodné do bytů a rodinných domů díky maximálně tichému provozu, čištění a filtrace ...
Výroba betonových hydroizolačních hmot Praha - Monocrete Monomix XP + Monocrete XP rapid
Výrobní program firmy Betosan v Praze zahrnuje výrobu hydroizolačních prefabrikovaných směsí jako náhrady konstrukčního vodotěsného betonu.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Malotraktory a nosiče nářadí Antonio Carraro
Hledáte spolehlivý stroj, který bude praktický, funkční a bude vám vždy po ruce? Pak jsou pro vás malotraktory a komunální nosiče značky Antonio Carraro tou pravou volbou. Tyhle stroje jsou totiž menších rozměrů, na zahradě, ve městě, ale i na polích však zastanou spoustu práce. Ve společnosti PEKASS se vám již řadu let snažíme nabízet pouze ty ...
Profesionální, ekologicky šetrný systém chemického čištění otopných systémů
Provádíme profesionálně, ekologicky a šetrně chemické čištění otopných systémů, abyste mohli dosáhnout snížení nákladů na topení.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Prodej stínidel Praha - moderní a designové tvary
Stínidla do každého pokoje najdete u firmy Rendl lighting. Hledáte doplněk do domácnosti, který dá vašemu prostoru šmrnc? Právě svítidlo je tím pravým doplňkem do domácnosti. Díky tvaru i světelné hře Vám dokáže vykouzlit příjemné prostředí a nastolit atmosféru, která se hodí k vašemu obydlí. Společnost Rendl lighting nabízí spoustu designových ...
Montáž klimatizace Praha – nesnadná instalace, snadné použití
Firma Klima - Classic poskytuje kompletní služby v dodávání a montáži klimatizací po celé republice. Jsou předním dodavatelem klimatizací značky Toshiba v České republice. Jejich služby zahrnují veškerou práci spojenou se zabudováním klimatizací. Technik navštíví prostor, kam chcete klimatizaci nainstalovat, proměří prostor, navrhne typ ...
Prodej vzduchotechniky – čističky vzduchu, větrací systémy Praha
Vzduchotechniku, čističky vzduchu,větrací systémy to vše od firmy Daikin. Udržovat příjemné klima a čerstvý vzduch v komerčních objektech je poměrně náročné, avšak ne s čističkami vzduchu a větracími systémy od firmy DAIKIN. Výhody větracích systémů a čističek jsou nenahraditelné: - Vytvoření zdravého a čistého prostředí – odvod ...
Podlahové systémy Praha – mějte pevnou půdu pod nohama
Stavební chemií se zabývá firma Betosan, která je odborníkem i na podlahové systémy. Ve své nabídce mají mnoho materiálů, z kterých se vyrábí podlahy do průmyslových objektů.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Zatemňovací barevné rolety Praha – dokonalé zatemnění i během dne
Dokonalé zatemnění vnitřních prostor doma, v kanceláři i ve výrobních halách? Přesně to nabízí zatemňovací rolety, které vám nabízíme ve společnosti MAVES.
Osvětlovací technika prodej Praha – široký sortiment a dobré ceny
Pokud hledáte prodejnu s širokým sortimentem osvětlovací techniky a ochotným personálem, který rád a dobře poradí, zastavte se v showroomu Rendl light a.s. v Praze.
Mobilní příčky pro přepažení místností Praha - elegantní a praktické řešení
Pro chytré přepažení velkého prostoru si pořiďte mobilní příčky od společnosti MAVES.
Prodej a výroba přísad do betonu, speciální maltoviny Praha - přísady, které vám ulehčí práci
Společnost BETOSAN s.r.o se zabývá výrobou a prodejem přísad do betonu a speciálních maltovin.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Hliníkové a ocelové rolovací mříže výroba Praha – bezporuchové
Hledáte způsob efektivní ochrany výlohy nebo vstupu do obchodu? Obraťte na společnost MAVES s.r.o. se sídlem a vzorkovnou v Praze, která nabízí výrobu hliníkových a ocelových rolovacích mříží.
Hydroizolační hmoty prodej Praha - pro každý objekt i stavbu
Hydroizolace neboli izolace proti vodě je nesporně velmi důležitou součástí staveb. Na hydroizolační hmoty je potřeba myslet a zajistit jejich kvalitní provedení.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení Praha – realistický vzhled a bezpracná údržba
Hledáte rychlé řešení zastínění terasy nebo vytvoření soukromí na zahradě? Elegantním řešením je instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení od společnosti Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Terasy z exotického dřeva, dřevoplastové WPC terasy, Praha
Terasy z exotického dřeva jsou krásným a zároveň praktickým řešením. BOMA PARKET s.r.o. z Prahy má pro vás jejich široký výběr od prověřených dodavatelů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Údržba zeleně, zahradnické práce a realizace zahrad včetně výsadby u panelových domů
Výsadbu zeleně u panelových a bytových domů, celoroční údržbu a ošetřování zeleně, sekání trávy a další zahradnické práce zajišťuje firma Jiří Ficek převážně v Praze.
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Klimatizace do kancelář a bytů Praha - značka TOSHIBA Vám zajistí maximální komfort a kvalitu
Společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r. o. je největším dovozcem klimatizace Toshiba do České republiky. Poskytujeme klimatizace do malých běžných kanceláří ale i bytů.
Světová novinka mezi relaxačními křesly - reaktivní křeslo Re-vive
Užijte si chvíle příjemného odpočinku v přelomovém relaxačním křesle Re-Vive od Natuzzi Italia, které vám poskytne nekonečný komfort. Vyzkoušejte, a pak už jen relaxujte.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek