WALTER CZ s.r.o.

WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Instaletérský a topenářský materiál na jednom místě Praha 9
Instalatérský a topenářský sortiment naleznete u firmy Thermoquell na Praze 9.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střechy v Praze a okolí
Přijďte si vybrat kvalitní materiál pro stavbu a rekonstrukci střechy ke společnosti SALVATOR STŘECHY v Praze. Máme kvalitní střešní materiály, okapové systémy, tepelné izolace i střešní doplňky.
Pravidelný servis a údržba bazénových technologií, čerpadel
Pravidelný, jednorázový servis, opravy, údržbu, kontrolu bazénových technologií, čerpadel, filtračních stanic, výměníků tepla provádí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4.
Bazénové technologie pro rodinné i veřejné bazény, návrh, dodávka, montáž, Praha
Bazénové technologie pro venkovní, vnitřní, rodinné i veřejné bazény, vířivé vany, fontány, návrh, realizaci, dodávku a montáž zajišťuje společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha.
Svěráky a upínací systémy prodej Praha -  kvalitní dílenské, kloubové, pravoúhlé, instalatérské svěráky
Sháníte pro dílnu a dílenská pracoviště? Dílenské, kloubové, pravoúhlé a instalatérské svěráky a upínací systémy prodává firma Enprag s.r.o. v Praze.
Nadokenní schránky výroba a montáž Praha – bezkonkurenční tepelná a zvuková izolace
Pokud zvažujete instalaci okenních rolet, spolehněte se na firmu Hella z Prahy, která nabízí výrobu a montáž nové generace systému nadokenních schránek pro rolety a žaluzie s efektem tepelné izolace.
Nový dveřní spínač DS 013 prodej Praha – flexibilní a použitelný do většiny rozváděčů
Nový dveřní spínač DS 013 s posuvným mechanismem přestavitelným bez nutnosti použití nářadí prodává společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 -  otevřeno i v sobotu
Otevírací doba v sobotu So: 8:00 - 12:00. - Podlahový showroom, vzorkovna podlah, Praha 6 - Bělohorská 251/147,169 00
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Kuchyně, kuchyňské linky na míru Praha – rychlá a kvalitní výroba
Stavíte dům, kupujete byt nebo prostě jen toužíte po nové kuchyňské lince? Krásné kuchyně a kuchyňské linky na míru dodává firma s mnohaletou zkušeností ve výrobě nábytku na míru Tomáš Matouš z Prahy.
Univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack - ideální způsob lepení  - Novinka
Vyzkoušejte nové univerzální montážní lepidlo UZIN FONDUR HighTack, které lze použít k lepení soklových lišt, kolejniček, profilů apod. na stěny i stropy. www.uzin.cz
Odvětrávání panelových a bytových domů, montáž ventilačních turbín, Praha
Pro efektivnější odvětrávání panelových a bytových domů montuje naše společnost TAURIS plus, s.r.o., se sídlem v Praze 4, ventilační turbíny.
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, Praha
Čištění vzduchotechniky v panelových a bytových domech, odstranění prachu, mastnoty, plísní z potrubí VZT Vám zajistí naše společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha.
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky VZT, rotační kamerou Praha
Kamerové prohlídky potrubí a vzduchotechniky, zjišťování a odstraňování závad, revize, monitoring ležatého i stoupacího VZT potrubí zajistí společnost TAURIS plus, s.r.o., Praha 4.
Restaurování - renovace dveří historických budov Praha a okolí
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí opravy, repase a restaurování dveří historických budov.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). -  LÄGLER dárek pod stromeček!
Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). - nabídka platí v období od 2. 10. do 30. 11. 2017 resp. do vyprodání akčních zásob!
Zakázkové stavební truhlářství Praha – kvalitně odvedená řemeslná práce
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí zákazníkům nejen v Praze služby stavebního truhlářství, které zahrnuje především zakázkovou výrobu oken, dveří, podlah, schodišť nebo výkladních skříní.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Kancelářské židle a křesla prodej Praha – pohodlné a zdravé sezení bez bolesti zad
Chcete se cítit v práci pohodlně? Pak rozhodně nepodceňujte výběr vhodné kancelářské židle. Široký sortiment kancelářských židlí a křesel prodává firma Enprag s.r.o. v Praze.
Vrata, ploty kovové, brány a branky, zakázková kovovýroba Praha
Zakázkovou kovovýrobu vrat, plotů, plotových konstrukcí, brán a branek kolem pozemku a domu zajistí kovovýroba Petr Šlár, kterou najdete v Praze 8 – Kobylisy.
Zakázková kovovýroba Praha a okolí, kovářské a zámečnické výrobky
Kovářské a zámečnické výrobky, výroba plotů, vrat, schodišť, obkladů a veškeré práce s tím související zrealizuje zakázková kovovýroba Petr Šlár z Prahy 8.
Garnyže, kolejnice, záclonové tyče, závěsné systémy s odborným poradenstvím
Výběr závěsného systému na zavěšení záclon a závěsů závisí na mnoha okolnostech. Přijďte se proto před jeho koupí poradit do obchůdku LaBeta na Praze 8!
Realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center Praha
Spolehlivá a profesionální firma s mnohaletou zkušeností v oboru Bella Idea Praha nabízí služby realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center, včetně 3D návrhů.
Ochrana automatických strojů RAPID PROTECT- pro automatizovaná pracoviště nebo dopravníkové tratě
Pražská společnost Novaferm, s.r.o. ve svém rozsáhlém sortimentu služeb nabízí rychlonavíjecí vrata pro ochranu automatických strojů.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
LED denní svícení - homologovaná světla s vysokou svítivostí
Sháníte homologovaná LED světla na denní svícení za dobré ceny? Velký výběr jednotlivých, klasických, šikmých i kulatých LED světel na denní svícení naleznete u prodejce TORIO PLUS spol. s r.o. Praha.