WALTER CZ s.r.o.

WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zakázkové truhlářství, výroba nábytku na míru pro firmy i domácnosti, Praha
Kuchyně, stoly, obývací stěny, schodiště, kancelářský nábytek, zařízení hotelů a další nábytek na míru od návrhu, přes realizaci až po konečnou montáž a servis dodá Truhlářství Matefi z Prahy.
Městský mobiliář, parkové lavičky, altány, odpadkové koše – vše pro krásné město
Společnost HAGS Praha s.r.o. představuje nabídku městského a parkového mobiliáře, což jsou lavice, odpadkové koše a popelníky, stojany na kola, městské altány a oplocení.
Marmoleum Click - přírodní plovoucí podlaha vhodná nejen pro alergiky
Přírodní plovoucí podlaha Marmoleum Click, kterou nabízí vzorkovny společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4, 10 a 5, je ideální volbou nejen pro alergiky a astmatiky.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Stěrkovacící hmoty UZIN prodej Praha - Projekt „UZIN BONUTZ“ pokračuje i v letošním roce!
Při zakoupení stěrkovacích hmot UZIN v síti našich smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. i v tomto roce opět získáte výhodné poukázky.
Beton – výroba a prodej, CEMEX - přední světový výrobce a dodavatel čerstvých betonových směsí
Když stavět, tak kvalitně, proto nepodceňujte výběr stavebních materiálů. Právě na nich totiž z velké váhy leží úspěch celé stavby.
Anhydritový litý potěr AnhyLevel pro srovnání podlahy - rychlá pokládka s vysokou finální pevnosti
Společnost CEMEX patří v České republice k předním výrobcům a dodavatelům litých potěrů. Naše lité potěry využijete hlavně pro realizaci vnitřních podlah.
Vstupní bytové bezpečnostní dveře Praha -  pro ochranu Vašeho domova!
Společnost PUK Servis s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a pozáručním servisem bytových, protipožárních a interiérových dveří v Praze a Středočeském kraji.
Přísady do betonu dlouhodobě vyvíjela společnost CEMEX - Praha
Potřebuje vaše firma spolehlivého dodavatele stavebních materiálů? Je vaším požadavkem sehnat především kvalitní přísady do betonu?
Cementová zdící malta Readymalt Praha – pro podzemní obezdívky
Cementová zdící malta Readymalt je rychlým řešením pro podzemní obezdívky a frekventované plochy. Dovezeme Vám čerstvou maltu do Prahy a ostatních okresů.
Podlahy, dřevěné prahy z masivu, dřevařské a kutilské výrobky Praha
Firma Bašus kutil s tradicí působící na trhu od roku 1993 nabízí dřevařské a kutilské výrobky pro truhláře, podlaháře, kutily a stavebníky.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Velkoobchodní prodej s designovými a profesionálními svítidly a příslušenstvím Praha
RENDL lighting a.s. je velkoobchod s designovými a profesionálními svítidly, osvětlovací technikou a světelnými zdroji v Praze.
Samonivelační stěrky DURAMO Praha – pro renovace a úpravy podlah
Samonivelační stěrky značky DURAMO se skvěle hodí pro renovace a úpravy podlah v objektech. Naše prodejny naleznete jak v Praze, tak po celé České republice.
Cement jako nepostradatelná složka pro stavebnictví - Praha
Pokud chcete vyrobit čerstvý beton, bez cementu se nehnete z místa - je totiž jeho nepostradatelnou složkou. Cement dodává betonu jeho odolnost, bez které by nemohly vzniknout žádné stavby.
PVC podlahy s dekorem dřeva i dlažby - velkoobchod Praha
PVC podlahy patří stále mezi velmi oblíbené typy podlah. Díky technologickému pokroku a množství designů se dnes PVC podlaha bez problémů hodí i do moderně či luxusně vypadajících interiérů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
HELLA TRAV®frame - systém pro přesné osazení a instalaci stínicí techniky bez tepelných mostů Praha
Společnost HELLA stínicí technika s.r.o. se sídlem v Praze, Brně a také v Bratislavě představuje nový produkt - Systém ostění TRAV®frame.
Stroje a speciální nářadí pro pokládku podlah prodej Praha - UZIN BONUTZ – 10 x WOLFF pod stromeček
Akce platí pro nákup u smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. v období od 1. do 23. prosince 2016, resp. do vyprodání akčních zásob.
Hydroizolace Xypex  zbaví váš dům vlhkosti - Praha
Vlhkost trápí stovky majitelů starších domů, ale i novostaveb. Patříte k nim i vy a už nevíte, jaký typ hydroizolace proti vlhkým stěnám vyzkoušet?
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Chladící jednotky pro obchody a komerční projekty - prodej Praha
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r. o. nabízí výrobu a prodej chladících jednotek.
Vzduchotechnické jednotky pro čistý vzduch kdekoli  - Praha
Kvalitní a čistý vzduch je v řadě průmyslových, nebo lékařských objektech zcela zásadní.
PVC podlaha Gerflor - vysoce odolná podlaha s unikátní patentovanou technologií
PVC podlahy Gerflor jsou další novinkou pražského velkoobchodu podlah BOMA PARKET, jehož prodejní velkosklad a vzorkovnu naleznete na Praze 10-Bohdalci.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Zastínění zimních zahrad Praha - velký výběr modelů, rozměrů a příslušenství
Zastínění zimních zahrad . Naše řada zastínění zimních zahrad se postará o ochranu a komfort - a tím i o vyší kvalitu života.
Bezpečnostní, protipožární, protihlukové, klima dveře nebo dveře HPL - vzorková prodejna Praha 4
Velký výběr speciálních dveří jako jsou například dveře bezpečnostní, protipožární, protihlukové, klima dveře nebo dveře HPL najdete v naší vzorkové prodejně v Praze 4.
Betonové květináče a zahradní vázy -  pro výsadbu květin a okrasné zeleně zahrad a veřejných prostranství
V našem sortimentu najdete betonové květináče a zahradní vázy, které jsou určeny pro výsadbu květin a okrasné zeleně do zahrad a veřejných prostranství.