WALTER CZ s.r.o.

WALTER CZ s.r.o.

Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Vířivky Villeroy & Boch Praha - luxusní rodinné vířivky s nízkou spotřebou
Dopřejte sobě a svým blízkým možnost relaxace v pohodlí domova s luxusní rodinnou vířivkou Villeroy & Boch s tichým chodem a nízkou spotřebou, které prodává společnost EuroWellness s.r.o. z Prahy.
Interiéry na klíč Praha a okolí - výroba nábytku do kuchyní, ložnic, koupelen, obývacích pokojů
Marně sháníte nábytek pro atypické prostory Vašeho bytu? Interiéry a výrobu nábytku na klíč pro zákazníky z Prahy a okolí nabízí firma Tomáš Matouš.
Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky prodej Praha - vysoká odolnost a dlouhá životnost
Vysokou odolnost a dlouhou životnost garantují vysokotlaké lamináty HPL a LTD desky, které prodává a široký sortiment nabízí společnost VEŠO-LAMINART s.r.o. z Prahy.
Laminátové podlahy Egger přímo z velkoskladu
Pokud uvažujete o koupi laminátové podlahy, velmi Vám doporučujeme značku Egger.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Truhlářství s dlouholetou tradicí - nábytek na míru Praha 10
Truhlářství Michal Pavlík Praha 10 je vám k dispozici, jestliže potřebujete kvalitní nábytek.
Mimořádná akce na flexibilní lepidla na obklady - CODEX - neřešte cenu, řešte lepidlo!
Jedna cena, jeden drink – v měsíci září 2017 nabízíme mimořádnou akci na prodej flexibilních lepidel na obklady - značky Codex.
Nová stínící technika - roláda - od rakouské firmy HELLA
Roláda NOVA denní světlo je novinkou v sortimentu stínící techniky HELLA.
Přístroje ústní hygieny, domácí přístroje a spotřebiče značky Braun prodej Praha
Široký sortiment kvalitních přístrojů nejen ústní hygieny, ale především domácích přístrojů a spotřebičů známé značky Braun nabízí prodejna ELPEN-BRAUN, kterou naleznete v centru Prahy.
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace, pro firmy, prodejny i domácnosti
Mobilní klimatizace bez nutnosti instalace do bytů, kanceláří, prodejen. Vysoce kvalitní klimatizace Vám prodá či pronajme společnost REMKO s.r.o., sídlící v Praze.
Zahrady, návrhy a realizace, údržba zeleně, parků, rekultivace Praha
Společnost Tomáš Mach - Zahradní realizace se sídlem v Praze 8 navrhne, realizuje a zajišťuje údržbu zeleně, trávníků, stromů, keřů, zahrad, parků, veřejných prostranství.
Nábytek pro domácnost výroba Praha – služby architekta podle Vašich představ
Zařizujete byt nebo toužíte po novém nábytku do obývacího pokoje, ložnice či pracovny? Kontaktujte rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde se postarají o návrh a výrobu nábytku pro Vaši domácnost.
Přesné vodoměry a měřiče tepla Maddeo
Specializujeme se na velmi přesné vodoměry a měřiče tepla – hned víte kolik spotřebujete vody a tepla - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Záclony, závěsy, římské rolety, přehozy, polštáře, výroba, šití
Záclony, závěsy, římské rolety, přehozy na postele a sedačky, potahy na polštáře a jiné dekorace Vám na zakázku ušije dekoratérské studio BELLISSIMO sídlící v Praze 5.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Společnost Airtechnik jako svou další službu nabízí opravy a rekonstrukce vzduchotechniky a filtračních systémů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Markýzy, výroba a prodej markýz Praha - maximální komfort stínění
Když chcete mít na výběr z mnoha typů a provedení markýz, jedete do jedné z poboček společnosti Hella - stínící technika v Praze, Brně či Náchodě.
3D vizualizace obchodních a bytových prostor Praha – jasný výsledek
Přemýšlíte nad novou tváří Vašeho bytu nebo obchodu? Pomocí kvalitní 3D vizualizace obchodních a bytových prostor od Bella Idea Praha s.r.o. bude navrhování a rozhodování mnohem snazší.
Lehce zhutnitelné a samozhutnitelné betony COMPACTON pro snadnou betonáž
Společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. představuje novou generaci lehce zhutnitelných a samozhutnitelných betonů COMPACTON vhodných pro realizace stavem s požadavkem na neporézní povrchy.
Japonské stěny, rolety a žaluzie jsou řešením pro příjemné zastínění i rozdělení interiéru
Zastínění nebo rozdělení interiéru pomocí japonské stěny, rolety nebo žaluzie od společnosti LaBeta Praha 8 je efektivním i moderním řešením pro každou místnost.
Průmyslová klimatizace, rekuperace - průmyslové chlazení, vytápění
Společnost BEST - TECHNICKÁ s.r.o. Uherský Brod působí v oboru TZB - průmyslová klimatizace, rekuperace, průmyslové chlazení, vytápění. Pro zákazníky v Čechách je zřízena provozovna Praha 4.
Venkovní žaluzie Hella Praha -  výroba a prodej žaluzií
Kvalitní žaluzie ocení celá rodina. Nejen, že vám v parných dnech udrží v místnostech příjemný chládek, ale také vám zajistí pohodlné sledování televize a nerušený odpočinek.
Systémy chlazení pro elektrotechniku Praha
Vysoké teploty mohou poškodit elektronické komponenty v nejrůznějších elektroinstalacích. Hledáte proto kvalitní chlazení pro skříňové rozvaděče? Nebo snad střešní ventilátory pro průmyslové objekty? STEGO Czech s.r.o. se zabývá návrhem a následnou realizací chladicích systémů pro nejrůznější elektrotechnická zařízení. V nabídce najdete tři ...
Cementová zdící malta Readymalt Vás zbaví starostí s výrobou
Pokud na Vaší stavbě není z jakéhokoliv důvodu možné lokální výroba malty, je zde pohodlné řešení - cementovací zdicí malta Readymalt od CEMEX Czech Republic, s.r.o.