Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Odolné zahradní lavičky na 50 let, která se vyrábí ze dřeva a kovu
Autobusové čekárny, městský mobiliář, ale i zahradní lavičky ze dřeva a kovu vyrábí firma Čekárny - bus ze Zábřehu. Pořiďte si odolné litinové lavičky, které vám vydrží i 50 let.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Moderní prosklené autobusové zastávky, čekárny - výroba
Moderní prosklené autobusové zástavky nebo-li čekárny, vám zajistí firma Čekárny - bus ze Zábřehu (nedaleko města Šumperk), díky kterým bude čekání na hromadnou dopravu příjemnější.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Realizace zahrad, údržba zeleně Olomouc, projekty zahrad, zakládání trávníků, střešní zahrady
Zabýváme se zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť, výsadby. Používáme nejnovější a osvědčená hnojiva, substráty, osiva, zeleň a rostliny.
PP Polypropylen nejen na výstavbu bazénů, nádrží a jímek - prodej, dodávka
Jste-li specialistou v průmyslu a strojírenství, pak je firma Elventa LV správnou volbou. Zajistí vám prodej i dodávku polypropylenu, který je ideálním materiálem na výstavby bazénů, nádrží a jímek.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Návrhy a realizace okrasných zahrad Přerov, realizace rodinných zahrad i veřejného prostranství
Zajišťujeme údržbu a realizaci zeleně, navrhování a projektování zahrad, terénní úpravy, okrasné zahradnictví, instalaci závlahových systémů, technické služby i stavební práce.
Specializovaná prodejna zahradní a lesní techniky Stihl a Stiga za rozumnou cenu
Pro práci na zahradě i pro profesionální účely si pořiďte zahradní a lesní techniku značky Stihl nebo Stiga - široký sortiment naleznete ve specializované prodejně Wald & Garten Šindelka v Olomouci.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Užijte si svatební hostinu, rodinnou oslavu v soukromí a v atraktivním prostředí
Hledáte atraktivní prostředí pro svatební hostinu nebo rodinnou oslavu, kde si užijete zábavu v soukromí? Ideálním místem je Konírna v Zábřehu u Šumperka, kde jsou k dispozici 3 salonky.
Konírna
Moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů - textilní galanterie
Chcete si doma ušít něco hezkého na sebe nebo by jste rádi oživili domácnost novým ubrusem? Textilní galanterie TEXPA Pavlasová v Šumperku má moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Kvalitní nábytek, vestavěné skříně a kuchyňské linky vyráběné na zakázku
Pořiďte si nové vybavení, které zútulní váš bytový interiér. Vestavěné skříně, kuchyňské linky a jiný nábytek vám v okolí Přerova, Olomouce a Hranic vyrobí firma Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Zahradní postřikovače a zavlažovače vám pomůžou s péčí o vaši zahradu - prodej, eshop
S péčí o vaši zahradu vám pomůžou zahradní postřikovače a zavlažovače od firmy TRITON v Olomouci. Vyberte si z našeho zahradního programu - stačí nás navšívit na prodejně nebo kliknout na náš eshop.
TRITON Tomáš Drábek
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.