Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Olejové, voskové a přírodní nátěry Borma Wachs pro péči dřevěných povrchů
Barvy Král rozšířil sortiment o olejové, voskové a přírodní nátěrové hmoty Borma Wachs na prodejně v Hranicích. Nátěrové hmoty italského výrobce tónují přímo na prodejně. Dejte péči Vašemu dřevu.
Král - barvy, s.r.o.
Atypické posuvné dveře v různých rozměrech - výroba na míru, montáž, prodej v eshopu
Jsme společnost Š+N MIRADE s.r.o. vyrábí atypické posuvné dveře na míru. Navštivte náš eshop, kde prodáváme dveře v různých typech a rozměrech. Rádi vám poradíme s výběrem a postaráme se o montáž.
Š+N MIRADE s.r.o.
Nová prodejna krbů a kamen v Prostějově - největší plocha a výběr v Olomouckém kraji
Novou prodejnu krbů, kamen a příslušenství v Prostějově, která představuje největší výběr v Olomouckém kraji s přibližně 25 naaranžovanými kusy provozuje společnost Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Návrhy, projektování zahrad a pergol kolem rodinných domů - kouzelná příroda na dosah
Vytvořte si kolem svého rodinného domu kouzelnou zahradu s příjemným posezením v pergole. Návrhy a projektování zahrad vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných budov – profesionální zpracování dokumentace
Na profesionální zpracovávání dokumentace a projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných domů se zaměřuje ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v Olomouci a Ostravě.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Tradiční a kvalitní kamenosochařské práce –  kamenné obklady krbů
Kamenný obklad krb, který zútulní Váš domov a dodá Vašemu interiéru šmrnc, Vám zajistí Kamenictví Otruba v Plumlově. Vsaďte na profesionála z oboru kamenosochařství.
Kamenictví Karel Otruba
KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Hadicové rychlospojky geka pro jednoduché spojování hadic - e-shop
Při práci na zahradě jistě každý ocení jednoduché spojování hadic. Proto jsou pro vás ideálním řešením hadicové rychlospojky geka, které si pořídíte v e-shopu firmy TAFIMEX trade s.r.o..
TAFIMEX trade s.r.o.
Zboží na zahradu v akci - hadice, pojízdný naviják hadic a proudnice
Vodoinstalační produkty za akční cenu, jako jsou proudnice, hadice nebo pojízdné navijáky hadic, naleznete na e-shopu společnosti TAFIMEX sídlící v Olomouci.
TAFIMEX trade s.r.o.
Moderní systémy klimatizací do bytů i kanceláří na míru
Moderní klimatizační systémy do bytů i kanceláří dodává firma Zdeněk Obr – Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme klimatizační systémy na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Oplocení domů, sportovišť, areálů pletivovým plotem z poplastovaného nebo pozinkovaného pletiva
Kvalitní bezúdržbové pletivové ploty z pozinkovaného nebo poplastovaného pletiva dodává firma Gardenmat Pavel Matiáš. Pletivové oplocení dodáváme i s napínacími dráty a dalším příslušenstvím.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Návrhy a kompletní dodávka interiéru na klíč - zajímavě řešený a originální interiér bez starostí
Zajímavě řešený a originální interiér bez starostí vám zajistí firma Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci - v oblasti návrhu a kompletní dodávky interiéru na klíč jsme odborníci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Profesionální ruční nářadí – renomované značky Bahco, Cromwell a Neo od světových dodavatelů
Bohatý výběr profesionálního ručního nářadí kvalitních značek Cromwell, Bahco a Neo od předních světových dodavatelů má ve svém sortimentu společnost LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. v Prostějově.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Údržba a servis osvětlení, elektroinstalací a vybavení v prodejnách a obchodních centrech
Údržbu a opravy osvětlení, elektroinstalací, EZS, kamerových systémů a dalšího vybavení prodejen zajišťuje v okolí Olomouce firma TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Prodej interiérových dveří značek INVADO, PORTA a ERKADO za zajímavou cenu
Vhodné řešení pro každý interiér představují interiérové dveře zn. INVADO, PORTA a ERKADO, které prodává za zajímavou cenu firma Š+N MIRADE u Olomouce. Na prvním místě je u nás spokojenost zákazníků.
Š+N MIRADE s.r.o.
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství - vše pro malíře a natěrače
Velký výběr malířských a natěračských potřeb a příslušenství naleznete v prodejně Král - barvy, s.r.o. v Drahotuších – Hranice IV. Máme malířské příslušenství pro profesionály i kutily.
Král - barvy, s.r.o.
Ruční profesionální nářadí a nástroje značek Bahco, CRONWELL a NEO – kvalita od světových dodavatelů
Poradenství a prodej profesionálního ručního nářadí a nástrojů od světových dodavatelů kvalitních značek Bahco, CRONWELL a NEO zajišťuje společnost Ložiska VILIM spol. s r. o. z Olomouce.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Prodej a odborný servis zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga
Prodejem zahradních sekaček, křovinořezů a traktorů Stihl a Stiga se zabývá firma Wald & Garten s.r.o. (Šindelka) v Olomouci. Samozřejmostí je odborný servis na zahradní techniku.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka