Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Posuvné a interiérové dveře do bytů a rodinných domů – realizace prováděná na míru
Interiérové a posuvné jednokřídlé a dvoukřídlé dveře a dveře do pouzdra včetně zárubní a komponentů do bytů a rodinných domů realizují na míru profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Prodejce stavebního materiálu - střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo
Stavebniny Hudečková s.r.o. Kojetín je spolehlivý prodejce stavebního materiálu - za výhodné ceny u nás pořídíte střešní krytiny, stavební chemie, omítkové směsi, sádrokartony, stavební řezivo aj.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.
Stylový moderní i klasický nábytek do obývacích pokojů
Vytvořte z vašeho obýváku jedinečný prostor, který bude odrážet váš osobní styl. Pohodlný, stylový a funkční nábytek do obývacího pokoje na zakázku vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Prodej ovocných stromku a ovoce – jablka, hrušky, švestky a meruňky
Prodejem širokého sortimentu sezónního ovoce, jako jsou jablka, hrušky, švestky či meruňky, ale také ovocných stromků se v okolí Olomouce a Přerova zabývá firma Jitka Žůrová – Pěstitelská činnost.
Jitka Žůrová - Pěstitelská činnost
Široký výběr - elektroinstalační materiál nejen pro instalatéry, topenáře a elektrikáře
Firma KOVER, spol.s r.o. se specializuje na prodej elektroinstalačního materiálu. Široký sortiment pro instalatéry, topenáře, elektrikáře a také běžné zákazníky najdete na prodejně v Jeseníku.
KOVER, spol. s r.o.
Hutní a spojovací materiál - jekly, vinkly, roxory, hřebíky, matice, vruty závitové tyče
Stavebniny Hudečková Kojetín jsou spolehlivým partnerem pro dodávku hutního a spojovacího materiálu. Skladem je široký sortiment materiálů - jekly, roxory, vinkly, hřebíky, matice, závitové tyče.
Stavebniny Hudečková s.r.o. Prodej stavebnin Kojetín
Sekačky a traktory Stiga a zahradní a komunální technika kvalitní značky Stihl
Kvalitní zahradní a komunální techniku značky Stihl a několik druhů sekaček a traktorů Stiga má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka působící v Olomouci a okolí.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Římské rolety, látkové rolety, dekorace interiérů Olomouc
Dekorace interiérů jsou mnohdy nejdůležitějším prvkem v domácnosti. Chcete-li si správně vybrat římské nebo látkové rolety, tak aby co nejvíce vynikly, pak navštivte Rega interier v Olomouci.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Kompletní návrh interiérů vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci
Krásné bydlení a zajímavě vymyšlený interiér vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci, která se zaměřuje na kompletní návrh interiérů.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Zakázková výroba hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže
Zakázkovou výrobu hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže zajistí v okolí Šumvaldu a Uničova Sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Walastic desky podlahové plastové dílce nejen pro průmyslové haly - pokládka i za provozu
Walastic desky jsou zajímavou alternativou podlah pro průmyslové provozy i chemický průmysl. Podlahové plastové dílce lze pokládat za provozu. Kontaktujte firmu PETR´S stavební, inženýrská z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Kropítka, nástavce na zahradní hadice - snadné kropení a zalévání rostlin
Pro snadné kropení a zalévání rostlin nebo sadby si pořiďte kropítka, nástavce na zahradní hadice od firmy TAFIMEX trade s.r.o., které ocení opravdu každý zahradník.
TAFIMEX trade s.r.o.
Projektování a realizace staveb - zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy
Na projektování, realizaci staveb a zpracování projektu pro skladovací a výrobní firmy se zaměřuje společnost ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v oblastech Olomouce a Ostravy.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Krbová kamna od renomovaných výrobců – HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN
Na prodej designových krbových kamen od renomovaných výrobců jako jsou HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar v Prostějově a Olomouckém kraji.
Kominictví Marek Švécar
Zakázková výroba posuvných dveří na míru – kvalitní práce za akční cenu
Na zakázkovou výrobu kvalitních posuvných dveří a posuvek na míru se zaměřuje společnost Š+N MIRADE s. r. o. z okresu Olomouc, která dodává dveře za akční ceny po celé České a Slovenské republice.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kulové, zpětné ventily s koulí SOCLA, membránové kohouty - prodej různých typů
Hlavní činností firmy P.A.servis z Olomouce je prodej ventilů různých typů. Najdete u nás zpětné, kulové ventily s koulí od SOCLA a také membránové, kovové kohouty, uzavírací klapky a další.
P.A.servis spol. s r. o.
Výroba stožárů  pro veřejné osvětlení sportovišť a sportovních areálů
Výrobu stožárů veřejného osvětlení a pro osvětlení sportovišť a sportovních areálů se službou kontrolních statických výpočtů zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova.
FORELV s.r.o.
Desky PMMA - desky z litého akrylátu s vysokou životností a odolností proti UV záření
Firma Elventa LV, s.r.o., která sídlí nedaleko Olomouce poskytuje kvalitní PMMA desky, tedy desky z litého akrylátu, který za vyznačuje dlouhou životností, snadnou údržbou a odolností proti UV záření.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Prodej a montáž plotů, oplocení na míru – konzultace a kalkulace plotových systémů
Firma Gardenmat Pavel Matiáš prodává a montuje oplocení na míru v Olomouci a Prostějově. Poskytuje konzultaci a zhotoví kalkulaci plotových systémů pro rodinné domy, hřiště i průmyslové areály.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Splňte si sen a nechte si vyrobit kuchyň a kuchyňskou linku na míru
S výrobou kvalitní a moderní kuchyňské linky na míru se můžete obracet na firmu Pavel Hilscher Kuchyně a skříně v Hranicích. Má mnoho spokojených zákazníků z Přerova a Nového Jičína.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Dodávky klimatizací renomované značky Panasonic včetně instalace
Blue Trade poskytuje prodej, servis a poradenství v oblasti klimatizace a vzduchotechniky. Na eshopu nabízí domácí a bytové klimatizace předního výrobce Panasonic. Zajistí Vám dodání včetně instalace.
BLUE TRADE, s.r.o.