Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace
Firma elektro-vodo-topo.cz v Šumperku vám zajistí kompletní montáž automatických kotlů a tepelných čerpadel na kotlíkové dotace. Neváhejte se na nás obrátit již dnes.
Venkovní rolety - kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb
Kvalitní stínění oken vhodné do všech typů staveb spolehlivě zajistí firma KVALITNÍ ZASTÍNĚNÍ s.r.o. z Olomouckého kraje, která se zabývá prodejem a montáží venkovních rolet další stínící techniky.
Dřevohliníková okna do všech druhů staveb - prodej, montáž
Pokud chcete mít dřevěná okna, která dobře izolují a nemusejí se opakovaně natírat, pak zvolte dřevohliníková okna od firmy ALBO, která lze použít prakticky do všech druhů staveb.
Automatické závlahové a zavlažovací systémy - instalace úsporných závlah
Instalací automatických závlahových a zavlažovacích systémů se zabývá firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o. z Olomouce. Provádíme komplexní realizace úsporných závlah.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Kvalitní topenářské práce  - a zima nebude mít šanci
Kvalitní topenářské práce jsou jako stvořené pro firmu Aleš Jarýn v Šumperku - zajistíme vám vše od tepelných čerpadel až po podlahové a ústřední vytápění.
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení
Bezpečný prodej a koupě realit s komplexní službou financování a zabezpečení zajišťuje kancelář Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi v Prostějově i Olomouci.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Brány, garážová vrata průmyslová a roletová, branky
Brány křídlové a posuvné, vstupní branky, závory, garážová vrata k rodinným i průmyslovým objektům dodává a montuje Josef Tesař, Prostějov.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna - roztomilý doplněk do dětského pokojíčku
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna je roztomilý doplněk dětského pokojíčku, který se také stane nerozlučným kamarádem vašich dětí. Tvarované polštářky si vyberete v Šumperku ve firmě TEXPA PAvlasová.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
LED úsporné průmyslové a veřejné osvětlení, které se opravdu vyplatí
Pokud kladete zvýšené nároky na provoz svítidel, ale chcete také ušetřit, pak kontaktujte firmu Aledo - zajistí vám komplexní služby v oblasti LED úsporného osvětlení.
LED svítidla na míru pro podniky - návrhy a realizace
Odborníkem přes LED svítidla je společnost Aledo s.r.o., která zajistí návrhy a realizace osvětlení na zakázku pro podniky v Olomouci i Prostějově.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Realizace zahrad Prostějov, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka
Realizace zahrad Prostějov, návrh zahrady, zahradní pergoly, altány, zahradní a koupací jezírka, opalovací mola, dřevěné mosty, mostky, okrasné zahradní biotopy, zahradní potůčky, brody.
Průmyslová LED svítidla - zaručená úspora energie pro haly, skladové prostory i logistické parky
Průmyslová LED svítidla jsou zaručenou úsporou elektrické energie. Kvalitní LED svítidla pro osvětlení hal, skladových prostor nebo logistického parku vám poskytne firma Aledo v Prostějově u Olomouce.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
Úsporné osvětlení, průmyslové a bezpečnostní značení na vysoké úrovni
Společnost ALEDO provádí profesionální služby na vysoké úrovni v oblasti úsporného osvětlení, průmyslového a bezpečnostního značení včetně okamžité technické podpory pro tiskárny a software.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Moderní vestavěné skříně, postele na míru - zakázkový nábytek
Pokud máte přesnou představu, jak by měl vypadat Váš nábytek, kontaktujete firmu MYDOS, která se zabývá výrobou zakázkového nábytku. Moderní vestavěné skříně i postele na míru vyrobí za dobrou cenu.
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.