Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Bezpečnostní vstupní, exteriérové dveře - prodej i montáž
Chcete-li mít zabezpečený byt kvalitními bezpečnostními dveřmi, pak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově, kde vám poradí jaké dveře budou nejvhodnější a také zajistí odbornou montáž.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Žebérkové, drátěné pletivo na plot - výroba na zakázku, prodej
Pokud sháníte žebérkové, drátěné pletivo na plot nebo do plotových rámů, kontaktujte firmu SITAP, s.r.o., která vám pletivo vyrobí na zakázku.
Pronájem skladů v Olomouci, ruční vykládka kamionů, kontejnerů, překládka a rozvoz zboží
Rozsáhlé skladovací prostory k pronájmu včetně jeřábové dráhy Vám poskytne společnost VAPEE Morava s.r.o. z Olomouce. Rozvezeme, vyložíme a uskladníme zboží dle Vašich požadavků.
Kvalitní nástroje na obrábění kovů - e-shop brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy
Kvalitní nástroje na obrábění kovů seženete na e-shopu firmy PRONAR s.r.o. sídlící v Olomouci - vybere si brusivo, ruční elektrické nářadí, měřidla, frézy a další.
Sanitární technika, vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, prodej
Sanitární techniku a keramiku, materiál pro vodařské, topenářské a plynařské práce, trubky, redukce, izolace, radiátory, umyvadla prodává společnost VODATEX OLOMOUC s.r.o.
Hliníkové ploty, drátěné, mřížové, oplocení, brány, vstupní branky
Hliníkové ploty moderní či klasické, drátěné, mřížové, realizace oplocení, brány posuvné, křídlové, vstupní branky vyrábí a montuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek, Olomouc.
Výroba lisovaného, žebérkového pletiva  v různých variantách na zakázku
Společnost SITAP je výrobce pletiva z regionu Přerov. Výroba lisovaného, žebérkového pletiva probíhá s využitím nejmodernější výrobní technologie.
Lisované pletivo pro průmysl i na zahrady - výroba, prodej
Pokud se chystáte na stavbu plotu nebo hledáte pletivo vhodné jako třídič sypkých materiálů, pak zvolte lisované pletivo, které vyrábí firma SITAP s.r.o. se sídlem nedaleko Přerova.
Půjčovna nářadí a stavební techniky včetně dopravy - elektrocentrály, vibrační desky, pily i kladiva
K práci na stavbě je často potřeba speciální technika, proto se obraťte na firmu Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci, která vám zajistí zapůjčení potřebného nářadí a stavební techniky včetně dopravy.
Profesionální předseda pro Vaše SVJ, správa bytového domu, zajištění ekonomické agendy
Správu domu včetně technické, ekonomické a právní agendy Vám zajistí společnost BYT A SERVIS, družstvo Olomouc. Poradíme Vám s přepisem a odkupem bytu, s bytovým provozem i zakládáním SVJ.
Zahradní balustrády, vázy, sloupy, boží muka, sochy zvířat ze ztuženého mramoru, výroba
Výroba, prodej i montáž produktů z kvalitního ztuženého mramoru do exteriérů, i interiérů Vám poskytne společnost BALUSTRÁDY Mohelnice s.r.o. Bohatý výběr balustrád, soch a zahradního nábytku.
Ruční nářadí pro firmy i řemeslníky - šroubováky, hlavice Gola eshop
Pokud si chcete zakoupit ruční nářadí u odborníka, pak navštivte eshop firmy Pronar z Olomouce, kde si vyberete profesionální ruční nářadí, které využije firma i řemeslník.
Dřevěná, solární eurookna - nízká spotřeba energií a vysoký solární zisk ze sluníčka
Originální a nadčasová dřevěná, solární okna z přírodního ekologického materiálu od společnosti ALBO vám zajistí nízkou spotřebu energií a vysoký solární zisk ze sluníčka.
Zakázková výroba z nerezu za skvělé ceny - ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže
Ploty, brány, zábradlí i sklepní mříže z nerezu vám na zakázku vyrobí firma ROLKO BLUDOV v Šumperku. Poskytne vám nejen skvělé ceny, ale také kvalitní výrobky! Obraťte se na spolehlivé zámečnictví!
Mozaikové parkety z kvalitního dřeva - dub
Originální interiér vám zaručí kvalitní dubové mozaikové parkety - zvýší estetický dojem a mají dlouhou životnost. Společnost MOSAIC vám zajistí jejich výrobu a realizaci nejen V Hranicích a Přerově.
Vyhřívané dřevěné koupací sudy - koupání a relaxace v zahradní kádi za každého počasí
Užijte si koupání a relaxaci za každého počasí! Vyhřívané dřevěné koupací sudy, zahradní kádě vyrábí na Šumpersku firma Sudmania Robert Coufal.
Kancelářský komplex - pronájem volné kanceláře, kancelářských prostor
Sháníte-li pronájem volné kanceláře pro vaše pracovní jednání v okolí Olomouce, tak je pro vás jako stvořená budova AB CENTRUM, která poskytuje pronájem volných kancelářských a nebytových prostor.
Protipožární dveře s požární odolností - prodej, revize
Protipožární dveře jsou dveře se speciální konstrukcí, která zabraňuje rychlému šíření plamenů, kouře a tepelného toku. Jejich prodej a revize vám zajistí firma HASEO sídlící u Hranic a Přerova.
Palivové dřevo, dřevěné dubové brikety - bez obsahu přídavných látek
Společnost MOSAIC nedaleko Přerova a Hranic vyrábí a prodává dřevěné dubové brikety a palivové dřevo bez obsahu přídavných látek.
Zámecké mozaikové parkety dodávají místnosti elegantní a příjemný vzhled
Pro elegantní a příjemný vzhled vašeho bytu nebo domu zvolte zámecké mozaikové parkety od české firmy MOSAIC nedaleko Hranic a Přerova - parkety vyrábí jen z velmi kvalitního dřeva.
Výstavba inženýrské sítě a komunikace, oplocení z pletiva, betonu a kamene
Firma Ekonstrukt Vám poskytne výstavbu inženýrské sítě a komunikace. Také nabízí oplocení z betonových tvárnic, pletiva, cihel a kamene.
Garážová vrata v mnoha provedeních - prodej, odborná montáž, servis
Prodej, odbornou montáž i servis garážových vrat vám zajistí firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku. Garážová vrata si zde vyberete v mnoha provedeních.