Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zahradní štěpkovače - drcení a likvidace kmenů, keřů, kůry, k výrobě štěpky
Výkonné zahradní štěpkovače určené k drcení a likvidaci kmenů, keřů, kůry a nepotřebného řeziva a také k výrobě štěpky dodává společnost LASKI s.r.o.
LASKI, s. r. o.
Hliníkové, drátěné i mřížové ploty, balkonová zábradlí i branky, výroba pergol a teras
Kompletní plotový program včetně branek zajišťuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek z Olomouce. Vyrábíme kvalitní hliníkové ploty, posuvné brány i přístřešky pro auta.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Koupelnový nábytek na míru, koupelnové skříňky a vybavení koupelen
Pokud vybavujete koupelnu, obraťte se na firmu MYDOS, kde vyrábíme koupelnový nábytek na míru a také Vám poradíme s výběrem vany, koupelnové skříňky a dalších koupelnových doplňků a vybavení koupelen.
Zahradní a zemědělská technika, sekačky, vozíky, prodej a oprava
Prodejem a opravou zemědělské techniky se zabývá společnost SITTA K + M s.r.o. Sídlo společnosti najdete v Bukovanech 98 nedaleko Olomouce. Nabízíme zahradní traktory, sekačky, křovinořezy i pily.
Servis, oprava a prodej zemědělské i zahradní techniky, sekačky, mulčovače, Hodonínsko
S opravou i pravidelným servisem zahradních traktorů i křovinořezů si poradí společnost SITTA K + M s.r.o. z Bukovan u Hodonína. Disponujeme bohatým sortimentem kvalitních zahradních traktorů.
Stínící technika - dekorativní, horizontální žaluzie, římské rolety
Pokud potřebují vaše okna či dveře zastínění a nejste si jisti jaký typ stínící techniky zvolit, tak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově kde si vyberete žaluzie i rolety.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Online květinářství s rozvozem řezaných i pokojových květin a doručováním
Potěšte své blízké čerstvými květinami, které jim doručí až domů Květinářství Bellis z Prostějova. V online květinářství s rozvozem si můžete vybrat řezané i pokojové květiny.
Letní zahradnické trhy Flora Olomouc - zahradnická výstava a veletrh
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. vás srdečně zve k návštěvě letní etapy, kde se můžete těšit na mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh květin i okrasných dřevin.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Špičkové dřevěné vchodové, interiérové dveře - výroba, prodej
Vchodové dveře jsou vizitkou domu, ale také by měly kvalitně zabezpečit a dobře zaizolovat váš dům od nepříznivých vlivů počasí. Proto je zde firma ALBO, která vám vyrobí dveře nejen v Olomouci.
Okenní štěrbiny pro přívod vzduchu - kompletní montáž
Chcete mít svůj byt bez plísní, omezit tepelné ztráty nebo zabránit rosení oken? Firma MKA Service se sídlem v Olomouci a pobočkou v Prostějově má pro vás řešení - okenní štěrbiny pro přívod vzduchu.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za výhodnou cenu
Zabezpečte svou domácnost díky montáži bezpečnostních dveří SECURIDOORS. Montáž bezpečnostních dveří SECURIDOORS za zvýhodněnou cenu provádí v okolí Prostějova společnost MKA Service.
Bezpečnostní vchodové dveře značky SECURIDO – Vaše zabezpečená domácnost
Prodej a montáž bezpečnostních vchodových dveří SECURIDO pro domácnosti v Prostějově Vám zajistí stavební firma MKA Service.
Zimní zahrada na míru - navržená jako přístavba domu
Rádi byste si rozšířili obytný prostor? Nechte si navrhnout zimní zahradu na míru od firmy ALBO.
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc - mezinárodní zahradnická výstava, veletrh
Jarní zahradnické trhy Flora Olomouc jsou opět tady - mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh můžete navštívit už v dubnu 2019.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Odvětrávané fasády NOVABRIK - trvanlivé fasádní obklady
Pokud uvažujete o nové fasádě a chcete mít aktivní ventilaci zdiva a trvanlivé fasádní obklady, pak jsou ideální odvětrávané fasády NOVABRIK, které vám zajistí firma K-Invest plus z Prostějova.
Garážová sekční vrata, pojezdové brány - prodej, montáž
MKA Service s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových vrat, vratových systémů, pojezdových bran, které jsou estetickým doplňkem vašeho bydlení, ale zároveň jsou oblíbené pro jejich praktičnost.
Skládané střešní krytiny - pálené, betonové, bitumenové, plastové a vláknocementové
Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete nejkvalitnější skládané střešní krytiny ověřených značek.
Garážová vrata sekční, dvoukřídlá, výklopná a rolovací, autorizovaný prodej vrat Doorhan a Wisniovski
Zkušeného prodejce garážových vrat naleznete u společnosti Jiří Grus - garážová vrata, brány z obce Pňovice. Pomůžeme Vám vybrat vrata, která budou ladit s okolím a přitom budou maximálně praktická.
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům, a proto kontaktujte společnost MKA Service s.r.o. v Olomouci, kde vám rádi poradí s jejich výběrem včetně montáže.
Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Hliníková střešní krytina - kvalitní střecha pro Váš domov
Hliníková střešní krytina od prověřené a spolehlivé firmy SALVATOR STŘECHY s.r.o. z Prostějova Vám zajistí kvalitu nad hlavou. Jsme spolehlivý dodavatel hliníkové střešní krytiny pro stavbu střech.