Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Pořiďte si kvalitní bezpečnostní dveře SECURIDO do Vaší domácnosti nebo firmy
Firma JKT Okna Olomouc, s.r.o. vyrábí kromě oken i bezpečnostní dveře SECURIDO, které jsou vhodné jak do firmy, tak do domácnosti.
Kompletní zahradnické práce - realizace zahrad na míru
Realizaci zahrad na míru vám zajistí firma Rekulta nedaleko Olomouce. Kompletní zahradnické práce vám poskytneme v Uničově i Olomouci.
Venkovní rolety - dokonalá ochrana před sluncem, hlukem i zvědavými sousedy
Venkovní rolety jsou dokonalou ochranou nejen před sluncem, ale také před hlukem nebo zvědavými sousedy. Dolaďte svůj dům roletami od firmy ROLKO BLUDOV s.r.o., jejich výběr je opravdu bohatý.
Ruční profesionální nářadí, gola sada - prodej, eshop
Ruční nářadí představuje základ každé dílny. Sháníte-li kvalitní nářadí do své dílny a ještě nemáte gola sadu, tak na eeshopu společnosti PRONAR s.r.o. najdete ruční nářadí pro kutily i profesionály.
Velkoobchodní prodejna stavebnin, potřeby pro řemeslníky
Velkoobchodní prodejna stavebnin PRO-DOMA Konice je k dispozici zákazníkům v lokalitě Litovel, Prostějov, Boskovice. Najdete zde široký sortiment stavebního materiálu i potřeby pro řemeslníky.
Střešní materiály - příslušenství pro střechy, střešní krytiny, klempířské prvky
V rámci sítě stavebnin PRO-DOMA můžete zakoupit i střešní krytiny, střešní materiály či klempířské prvky a příslušenství pro střechy. Na pobočce Střechy Olomouc najdete ucelený sortiment.
Stavební materiál až na místo vaší stavby - prodej a dovoz štěrku, písku, betonu
Potřebujete-li dopravit stavební materiál na místo stavby, pak jsou pro vás nejlepší volbou Kontejnery Müller z Olomouce, kde se o vše postarají-zaměřujeme se na prodej, dovoz štěrku, písku i betonu.
Zakázkové truhlářství v Šumperku - dřevěné okna, dveře i zárubně vyrobené na míru
Pokud toužíte mít nová dřevěná a kvalitní okna či dveře, pak je zde zakázkové truhlářství ONJASI se sídlem v Zábřehu (Šumperk), které vám na míru vyrobí nejen dřevěná dveře a okna, ale také zárubně.
Plastová, dřevěná okna - optimální řešení pro podkroví
Prosvětlete svůj domov dřevěnými a plastovými okny od společnosti MKA service s.r.o. - navštivte vzorkovou prodejnu v Prostějově, kde vám pomůžeme vybrat vhodné plastové nebo dřevěné střešní okna.
Volné moderní kanceláře k pronájmu v Olomouci
Pokud hledáte volné kancelářské prostory k pronájmu, pak je pro vás budova AB CENTRUM v Olomouci skvělým řešením.
Stavebniny, vše pro vybavení koupelen za akční ceny - stavební keramika obklady
Vše pro vybavení koupelen najdete na jednom místě ve stavebninách PRO-DOMA ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment stavební keramiky, obkladů i dlažby pro stavbu koupelny. U nás si vybere každý.
Bezpečnostní dveře SECURIDO do bytu, rodinného domu i restaurace
Vsaďte na kvalitu dveří SECURIDO a pořiďte si bezpečnostní dveře do bytu, rodinného domu i restaurace od firmy JKT Okna Olomouc, s.r.o. - navštívit nás můžete na prodejně v Olomouci i Prostějově.
Revize elektrických spotřebičů a nářadí svěřte do rukou odborníků
Odborníci z firmy JEŽEK - elektro ví jak správně postupovat při revizích elektrických spotřebičů a nářadí, proto se na nás neváhejte obrátit. Revize elektro provádíme nejen v Olomouci.
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Výsadba zahrad, průmyslových areálů, hrobů - realizace okrasné zahrady
Pokud jste se rozhodli pro novou zahradu, obraťte se na Petru Šafaříkovou z Hranic, která zajišťuje realizace okrasných zahrad. Zabývá se výsadbou nejen zahrad, ale také průmyslových areálů a hrobů.
Pronájem kanceláří a nebytových prostor v Olomouci
Hledáte pronájem kanceláří nebo nebytových prostor v Olomouci, které mají výbornou polohu a dostupnost z hlediska komunikačního napojení? Budova AB CENTRUM je ideální volbou.
Čistírny odpadních vod na klíč - jímky, žumpy, septiky výroba
Společnost ČOV Water Expert s.r.o. u Olomouce vám zajistí vývoj a výrobu čistíren odpadních vod na klíč. Jímky, žumpy a septiky vyrobí dle vašich požadavků a v co nejkratším termínu.
Samostatná lékařská ordinace s čekárnou - exkluzivní pronájem volných prostor pro lékaře
Pokud hledáte samostatnou lékařskou ordinaci s čekárnou, pak určitě nepřehlédněte exkluzivní nabídku volných prostor pro lékaře v budově AB CENTRUM v Olomouci.
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Vybavení koupelny, stavební keramika z velkoobchodu stavebnin za akční ceny
Ve velkoobchodu stavebnin PRO-DOMA Brno-Slatina můžete vybírat i kompletní vybavení koupelny, stavební keramiky-vnitřní obklady, dlažba jsou na prodej za akční ceny.
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.
Odolná dřevěná podlahová a obkladová prkna - výroba, prodej
Aby váš interiér tvořil příjemnou atmosféru a působil stylovým dojmem, pořiďte si dřevěná podlahová nebo obkladová prkna od firmy MOSAIC u Vsetína, která mají přírodní vzhled a také dlouhou životnost.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.