Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej, montáž plotů a oplocení - pletiva, panely, sloupy, podhrabové desky a dráty
Plotové panely, sloupy, podhrabové desky, dráty a pletiva prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o montáž plotů a oplocení pro jakýkoliv typ objektu či pozemku.
Lano Moravia, s.r.o.
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočistící stanicí - vysává i vytírá
Robotický vysavač TUBO ROBO TR800 s nabíjecí a samočisticí stanicí a napojením na centrální vysavač, který vysává a vytírá, prodává Ekoelektro z Olomouce. Je to nejlepší domácí pomocník.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Kompletní vybavení domácností - chlebovky, jídelní soupravy, pánve a koše na prádlo
Chlebovky, jídelní soupravy, koše na prádlo, různé druhy a velikosti pánví, cedníky a další vybavení domácností je možné pořídit v domácích potřebách Domino v Uničově.
Domácí potřeby Domino - Uničov
Formy na pečení, hrnce, nože i železářství – bohatý výběr domácích potřeb a vybavení
Produkty železářství, velký výběr vybavení do domácnosti, formy na pečení, hrnce, nože a mnoho dalšího má ve svém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Olomouc.
Domácí potřeby Domino - Olomouc
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Panelové, japonské posuvné stěny - moderní a elegantní doplněk interiérů
Panelové nebo-li japonské posuvné stěny jsou moderním a elegantním doplňkem vašeho interiéru. Navštivte firmu Rega interier v Olomouci, kde si vybere z mnoha druhů včetně nových originálních kolekcí.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Římské rolety dodají vašemu interiéru unikátní a stylový vzhled
Římské rolety jsou největším módním hitem - vašemu interiéru dodají unikátní a stylový vzhled. Poohlédněte se po nich i vy. REGA interier v Olomouci vám pomůže s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Systém hide a hose – skryté hadice ve zdi s volitelnou délkou odvinutí k centrálním vysavačům Beam
Využívat volitelnou délku odvinutí u hadic skrytých ve zdi k centrálním vysavačům Beam nazývaných systémem hide a hose umožňuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Látkové rolety pro moderní interiéry městských domů a bytů Twintex, den-noc
Moderní rolety pro interiéry městských domů a bytů dodává firma REGA interiér. Nainstalujeme Vám speciální látkové rolety Twintex, Den-noc, které jsou průhledné, ale zároveň dokáží být i neprůhledné.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba
Plastové jímky, septiky samonosné nebo na obetonování vyráběné na míru
Kulaté nebo oválné plastové septiky a jímky z certifikovaných desek na míru vyrábí firma MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o. Dodáváme septiky a jímky samonosné nebo k obetonování.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Malířské barvy ve slevě – kvalitní a nejlevnější nátěrové hmoty v širokém okolí
Kvalitní interiérové malířské barvy s vysokým krytím za nejlepší ceny v okolí zakoupíte v prodejně barev Unno Universal s.r.o. v Šumperku.
Unno universal s.r.o
Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Krby a kachlová kamna všech typů, prodej příslušenství
Společnost Krby a kamna Pavel Hradil se zabývá již více jak třicet let zabývá stavbou krbů a kachlových kamen. Nabízí také krbové nářadí od základního až po luxusní.