Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
Kuchyňské linky a vestavěné skříně nejen do nových rodinných domů – nábytek na míru dle Vašich představ
Nábytek na míru, vestavěné skříně a kuchyňské linky v různých provedeních do rodinných domů vyrábí a montuje specialista Pavel Hilscher nejen v oblastech Valašského Meziříčí a Hranic.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Tapety na zeď jsou nedílnou součástí interiérů domů a bytů - prodej, návrhy
Nádherné a originální tapety na zeď do interiéru domů a bytů hledejte u odborníka na dekorace, kterým je REGA interier v Olomouci - zajistí vám jejich prodej a pomůže s návrhem dle vašich představ.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Motorové pily Echo, sekačky, křovinořezy a traktory Honda - prodej zahradní techniky
Výkonnou zahradní techniku dodává v okolí Prostějova a Přerova firma Řemeslo a zahrada ze Smržic. Pořídit můžete sekačky, křovinořezy, traktory Honda, motorové pily Echo a další stroje.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus - ideální pro úklid menších a středních domů
Pro úklid menší nebo středních domů je ideálním pomocníkem centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus, který si jednoduše zakoupíte v e-shopu firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Prodej, dodávka, montáž bezpečnostních dveří Securido pro každý byt i dům
Bezpečný domov vám zajistí bezpečnostní dveře Securido. Prodejem, dodávkou a montáží dveří Securido do bytů i domů se zabývá firma MKA Service s.r.o. působící v Olomouci a Prostějově.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Zakázková výroba ze dřeva od profilových lišt, přes nábytek až po dřevěná okna
Olomoucká společnost Řemesla s.r.o. se zabývá zakázkovou dřevovýrobou. Najdete u nich dřevěný nábytek na zakázku, profilové lišty nebo dřevěná okna a dveře nebo eurookna.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Výroba a prodej výkonných mobilních štěpkovačů na baterie
Likvidaci nejen dřevěného odpadu Vám umožní výrobce výkonných štěpkovačů na baterie LASKI, s. r. o. z Prostějova dodávající svou techniku po celé České republice.
LASKI, s. r. o.
Kamenné umyvadlové a pracovní desky do kuchyně z designového přírodního kamene
Kamenné umyvadlové desky, pracovní desky do kuchyně a obklady z designového přírodního kamene vyrábí kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Oběhové čerpadlo na topení, pro vytápění i topné systémy
Hledáte výkonné a úsporné oběhové čerpadlo vhodné na topení, pro vytápění nebo pro topné systémy? V eshopu firmy TRITON, která je odborníkem na prodej čerpací techniky si určitě vyberete !
TRITON Tomáš Drábek
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba, prodej, dodávka a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří, zimní zahrady, garážová vrata
Společnost A+BX OKNA, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá výrobou, prodejem, dodávkou a montáží plastových oken a dveří, a to včetně příslušenství. Náš výrobní závod sídlí v Křenovicích u Prostějova.
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Přístřešky, terasy, zábradlí a oplocení z hliníkových profilů
Stavíte nový dům či firemní objekt? Chcete mít moderní, bezúdržbové a stále krásné oplocení? Toužíte po designovém zábradlí, terase či přístřešku? Vše vám zajistí naše firma Guardi CZ - Radek Holusek.
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.