Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kuchyně České Budějovice.
Prodáváme a vyrábíme nábytek, proto můžeme pružně reagovat na případné změny, úpravy, termíny dodání a vyřídit případnou reklamaci ve velmi krátkém čase a kvalitě. Vyrábíme kuchyňské linky, kuchyně, zakázkový nábytek. Záruka 5 let na námi dodávaný nábytek.
Kachlová kamna, Horní Planá
Vyrábíme kachle na klasická kachlová kamna, repliky historických kamen, sporáky a krby. Spolupracujeme s Cechem kamnářů České republiky.
Metropol, plesy, maturitní plesy, pronájem sálů, České Budějovice.
Pronájem sálů. Metropol je centrem společenské zábavy a plesové sezóny. Nabízíme variabilní sály vhodné pro firemní večírky, společenské a maturitní plesy a další společenská setkání. Kontakt: Vlasta Horská, 386106170, vlasta.horska@metropol-cb.cz, info@metropol-cb.cz, webové stránky: www.metropol-cb.cz.
Kachle, kachlová kamna okr. Český Krumlov.
Vyrábíme kachle na klasická kachlová kamna, repliky historických kamen, sporáky a krby.
Prodej, servis elektrospotřebičů České Budějovice.
Prodej, opravy, záruční servis: -veškeré elektrospotřebiče pro domácnost -elektromotory -opravy elektromotorů, převíjení elektromotorů -frekvenční měniče, kalová čerpadla -automatické pračky, myčky nádobí, sušičky prádla -mikrovlnné trouby -sekačky na trávu -akumulační kamna -elektrické zásobníky teplé vody ...
Výrábíme kachle na kachlová kamna, sporáky, krby.
Společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. sídlící v Horní Plané u Lipenské nádrže vznikla v roce 1995 z původní malé živnosti, která existovala od roku 1990. Tehdy majitelé navázali na kamnářské řemeslo svých rodičů. Dnešní výrobní prostory nám umožňují pružně reagovat na vývoj trhu. Sledujeme nejen módní trendy, ale snažíme se plnit i ...
Průmyslová vzduchotechnika Blatná
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech: strojírenství, zemědělství, potravinářství atd... Provádíme vývoj a tím i výrobu atypických odsávacích prvků, které jsou odzkoušeny v ČR i EU zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Výroba ekologických kotlů, okr. Prachatice
Vyrábíme ekologické kotle na spalování dřeva, kotle na pelety, kotle pro domácnosti, menší objekty, rodinné domky. Všechny výrobky jsou zařazeny do dotačního programu zelená úsporám.
Výroba, prodej kombinovaných kotlů, dřevo-elektřina.
Kombinované kotle - DŘEVO & ELEKTŘINA U všech nabízených kotlů na spalování dřeva je možná kombinace s elektrickou přímotopnou jednotkou zabudovanou přímo do tělesa kotle. Kombinované kotle tedy umožňují vytápět elektrickou energií s možností rychlého přechodu na vytápění dřevem. Elektrické vytápění je koncipováno především pro využití v jarním ...
Teplovodní automatické kotle AM Licotherm.
Teplovodní automatické kotle AM LICOTHERM představují nejnovější generaci automatických kotlů na pevná paliva technologie LING. Automatické teplovodní kotle LICOTHERM jsou určeny k vytápění objektů s tepelnou ztrátou do 45 kW. Nabízíme výkonové varianty 15, 24 a 42 kW jmenovitého výkonu kotle. Automatické kotle jsou konstruovány pro spalování ...
Výroba a prodej kotlů na dřevo.
Kotle na dřevo AM Energo Jedná se o kotle na dřevo, které se svými parametry řadí k evropskému standartu dřevozplynujících kotlů. Kotle AM Energo se vyznačují především: prostornou zplynovací komorou s velkým plnicím otvorem vysokou účinností kotle (84% při jmenovitém výkonu, 89% při stáložárném provozu) dokonalým spalováním s velmi nízkým ...
Výrobce ekologických teplovodních kotlů, okr. Prachatice.
Český výrobce ekologických teplovodních kotlů na pevná paliva. Jmenovitě kotlů na kusové dřevo AM Energo a kotlů na dřevní pelety AM Licotherm. Kotle AM Energo, AM Elektro, kotle na dřevo, kotle AM Licotherm, automatické kotle.
Výroba ložního povlečení a dek Písek
Naš hlavní sortiment: - protialergické přikrývky a polštáře z dutého vlákna - ložní povlečení - prostěradla - matracové chrániče - anatomické polštáře - koupelnový sortiment - přehozy na postele - micro deky - jednobarevné deky - přehozy na sedací soupravy - televizní pytle a další. Firma Brotex preferuje kvalitu, ...
Výroba ložního povlečení.
Nabízíme ložní povlečení z bavlny a krepu. Zaručujeme vysokou kvalitu materiálu na našem trhu. Nyní je povlečení standartně opatřeno zipovým uzávěrem krytým . Možnost objednání i po internetu přes nás E-shop, kde najdete i další výrobky, které Vám můžeme nabídnout.
Výroba ložního prádla.
Nabízíme ložní povlečení z bavlny a krepu. Zaručujeme vysokou kvalitu materiálu na našem trhu. Nyní je povlečení standartně opatřeno zipovým uzávěrem krytým . Možnost objednání i po internetu přes nás E-shop,kde najdete i další výrobky,které Vám můžeme nabídnout.
Moderní kuchyňské linky - slevy České Budějovice
V dnešní době se kuchyně stala místem, které slouží nejen k přípravě jídla a ve kterém probíhá jeho příprava. Je mnohdy tzv. srdcem domácnosti, místem setkání celé rodiny. Stále častěji se setkáváme s variantou propojení s jídelnou. Samozřejmostí je vybavení elektrickými spotřebiči, i vestavnými, jako jsou mikrovlnná trouba, sporák, lednička a ...
Čištění peří, šití prošívaných dek Jižní Čechy.
Čištění peří. Šití prošívaných dek, polštářů, spacích pytlů.
Vestavby vestavěných skříní po celý rok v akčních cenách, dodávky do celé ČR.
Na vestavby vestavěných skříní je po celý rok 2013 platná sleva 25%. Platná je stále též sleva 500Kč/každé posuvné dveře a věrnostní sleva pro stávající zákazníky. Na přání montujeme také o víkendech. Doprava zdarma pro okresy Strakonice, Prachatice, Písek, Tábor, České Budějovice a oblast Šumava. Dodáváme do celé ČR a trefíme aj na ...
Průmyslová vzduchotechnika okr. Strakonice
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech (strojírenství, zemědělství, potravinářství atd). Vyrábíme atypické odsávací prvky, které jsou odzkoušeny v ČR i EU, zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Kompletní řešení na míru v oboru klimatizace a vzduchotechnika.
Zabýváme se komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky pro větrání a úpravy klimatu.
Výroba a montáž  vestavěných skříní na míru, Volyně.
Nabízíme výrobu a montáž vestavěných skříní na míru, dětských pokojů, kuchyňských linek a veškerého nábytku na míru. Zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma.
Půjčovna lešení, Veselí nad Lužnicí
Půjčujeme lešení HAKI, EKRO, systémové bednění PORT a stěnové a stropní bednění. Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, stavební chemii, přísady do beotnu, spojovací materiál.
Vytápění kombinované s větráním průmyslových hal.
Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -vytápění. V oblasti vytápění provádíme a navrhujeme veškeré systémy a typy pro domy či jiné objekty občanské vybavenosti. Naší specialitou je vytápění ...
Ekologické kotle na spalování dřeva, pelety, pro domácnosti, okr. Prachatice
Zabýváme se výrobou ekologických kotlů: ekologické kotle na spalování dřeva, kotle na pelety, kotle pro domácnosti, menší objekty i rodinné domky.
Ekologické kotle okr. Prachatice.
Výroba: -ekologické kotle na spalování dřeva -kotle na pelety -kotle pro domácnosti, menší objekty, rodinné domky -kotle do 50 kW. Výrobky: -kotel AM energo 23, 29, 43 kW -kotel AM Licotherm 15, 24, 42 kW. Všechny výrobky jsou zařazeny do dotačního programu zelená úsporám.