Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Realitní činnost, správa nemovitostí České Budějovice.
Zabýváme se realitní činností, správou a údržbou nemovitostí.
Prodej laků a barev, Písek.
Prodáváme laky, mořidla, barvy pro profesionální povrchovou úpravu nábytku a dřevěných interiérů.
Zdravotní matrace, postele, Písek.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -lamelové rámy -postele.
Diamantové nástroje, spojovací materiál Veselí nad Lužnicí.
Prodáváme brusné a řezné diamantové nástroje, distanční prvky pro ošetření betonu. Prodáváme a aplikujeme stavební chemii REDROCK. -přísady do betonu REDROCK -odbedňovací oleje -spojovací materiál.
Hliníkové žebříky Jižní Čechy.
Prodej: -hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Jižní Čechy - rozvoz zdarma.
Stavební bazar Tábor.
Bazar použitého a přebytkového materiálu stavebního, instalačního: -dveře, zárubně, okna, vrata -nástroje, nářadí, stavební míchačky, kolečka, motory -umyvadla, sanitární technika, vany, baterie -svítidla, zářivky, aj.
Doplňky parapetů větrací mřížky, Týn nad Vltavou.
Řešením interiéru, s nikami pod oknem v obvodovém zdivu, je použití větrací mřížky zasazené do parapetu pro zajištění proudění teplého vzduchu z topného registru. Větrací mřížky vyrobené protlačováním ze slitiny hliníku (stejný výrobní proces jako u venkovních protlačovaných parapetů), nejen že neruší estetickou linii parapetu v interiéru, ale ...
Terasové desky Deceuninck velmi odolné, Týn nad Vltavou.
Terasy jsou oblíbenou součástí domu, kde se dá skvěle relaxovat. Doplníte-li je o kvalitní podlahový materiál, zaručíte, že terasa dlouho vydrží jako nová a zároveň bude skvěle ladit s celou stavbou domu. Veškeré venkovní plochy jsou neustále vystavovány nejrůznějším klimatickým podmínkám, které je mohou poškozovat a měnit. Pro terasy platí ...
Prodej dveřních výplní, Týn nad Vltavou.
Dveřní výplně. Dveřní výplně KN PLAST: Ozdobné desky KN PLAST jsou ozdobné izolační panely určené pro vchodové dveře. Krycí vrstvy mohou tvořit plast, laminát nebo hliník. Desky se dodávají v síle 24,33,36,40 a 44 mm. Struktura desek se liší dle barevného požadavku desky, dle požadavku na prostup tepla a v neposlední řadě i dle požadavku ...
Parapety a kování Týn nad Vltavou.
Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE, kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.
Strojírenství Netolice.
Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servopohony -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky.
Závěsy pro plastové dveře, Týn nad Vltavou.
Závěsy pro plastové dveře. Moderní vchod do domu se vyznačuje různými požadavky na jednotlivé prvky.Představuje na jedné straně individuální vkus jejich obyvatel ale musí rovněž splňovat nejvyšší standardy proti vloupání,tepelné izolace a designu. Závěs společně s dveřní výplní a dveřní klikou přebírá „nosnou“roli. Žádný profil není stejný, ale ...
Venkovní obklady, Týn nad Vltavou.
Venkovní obklady se staly v poslední době velmi oblíbeným dekoračním materiálem. Dají se využít i jako obklady říms nebo obklady fasád a finálně tak dotvoří vzhled exteriéru vašeho domu. Materiály, ze kterých jsou venkovní obklady vyrobeny, kombinují dlouhou životnost s minimálními nároky na údržbu. Produkty Deceuninck jsou tak tvarově stálé ...
Parapety Týn nad Vltavou
Nabízíme vnitřní parapety dřevotřískové, vnitřní parapety plastové, venkovní hliníkové parapety, větrací mřížky parapetů, izolační a ozdobné desky.
Kliky, kování Týn nad Vltavou
Nabízíme okenní a dveřní kliky, okenní a dveřní závěsy, dveřní zámky a zabezpečení.
Prodej kotlů včetně uvedení do provozu, Tábor.
Topení Dodáváme kotle včetně uvedení do provozu od firmy : DAKON , ATMOS , VIADRUS, OPOP , PROTHERM , GEMINOX Otopná tělesa : VIADRUS , KORÁDO , PURMO Čerpadla : GRUNDFOS , WILO.
Topenářské a instalatérské práce, Tábor.
Firma provádí a zajistí -kompletní instalatérské služby a topenářské služby -zajišťujeme zednické a obkladačské práce -dodáváme sanitární vybavení, vany, umyvadla, obklady, dlažby, sprchové kouty a boxy -masážní vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek a doplňky -dodáváme elektrické kotle, plynové kotle, kotle na dřevo, kotle ...
Vodoinstalatérské, topenářské práce Tábor
Nabízíme instalatérské a topenářské práce, dodáváme sanitární vybavení (vany, umyvadla, sprchové kouty, obklady a dlažby, vodovodní baterie, koupelnový nábytek), kotle.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Hliníkové žebříky, štafle, lešení, Jižní Čechy.
Prodáváme hliníkové žebříky, štafle a lešení. Kvalita za rozumnou cenu. Rozvoz zdarma po celé ČR.
Kotevní, bourací a vrtací technika, spojovací materiál České Budějovice.
Prodáváme spojovací materiál, kotevní techniku, bourací a vrtací techniku. Nabízíme mechanické a chemické kotvy, nastřelovací techniku. Na veškeré přístroje zajišťujeme záruční a pozáruční servis.
Zemědělská, zahradní a komunální technika, Milevsko
Jsme výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje.
Použitý stavební a instalační materiál Tábor
Nabízíme použitý a přebytkový stavební a instalační materiál: dveře, okna, vrata, stavební nástroje, nářadí, sanitární keramiku, svítidla, hutní materiál, nábytek, bílou techniku.
Speciální slevová akce na kliky.
Interiérová klika VERONA OB za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika Luxembourg (OB) za pouhých 199 kč bez DPH. Interiérová klika TOKYO OB za pouhých 199 kč bez DPH.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.