Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Prodej malířských barev Tábor
RÁJ BAREV Tábor - prodej malířských barev a laků. V prodejně naleznete veškerý sortiment od většiny tuzemských dodavatelů. Otevřeno je i v sobotu 9 - 12 hod.
Míchání fasádních barev Tábor
Míchání fasádních barev v Táboře zajišťuje prodejna barev a laků RÁJ BAREV. Na zakázku Vám namíchají Vámi požadovanou fasádní barvu.
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Prodej fasádních barev Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV, který se zabývá prodejem kvalitních barev a laků nabízí i prodej i míchání fasádních barev. RÁJ BAREV je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem barev a laků.
Laky, lazury, oleje, vosky a impregnace na podlahy, venkovní i vnitřní nábytek, cihlové obklady či kovové topení
Laky, oleje, vosky, tmely, impregnační nátěry do interiérů i exteriérů na dřevo, kov i cihlové obklady na ekologické bázi dodává firma MIREN s.r.o, výhradní distributor německé firmy AURO.
Míchání autolaků Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV nabízí prodej i míchání autolaků dle požadavků svých zákazníků. Míchání akrylových autolaků a metalíz CENTARI (cca 30 000 odstínů) a akrylových autolaků od fy Body.
Štípaný, řezaný šindel, výroba, dodávka šindelů, výrobce Dačice, Jemnice
Výroba, prodej, dodávka - štípaný, řezaný šidel, v různých délkách i tvarech. Šindel vhodný jako obklad interiérů i exteriérů dodává firma Okna Bastl, Dačice
Prodej autolaků Tábor
Obchod RÁJ BAREV z Tábora se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem autolaků a dalších potřebných věcí k opravě automobilů.
Barvy, laky, tmely, velkoobchod, Tábor
Ty nejkrásnější odstíny kvalitních barev a laků najdete kde? No přeci v Ráji barev, kde si můžete vybírat nejen z širokého spektra barev a laků, ale dostanete tam i množství různých tmelů a lepidel.
Střešní okna kyvná, výklopně-výkyvná, atypická, prodej, montáž Dačice, Jemnice
Prodej, montáž střešní okna, atypická, výklopně-výkyvná okna, maximálně kvalitní okna se zvýšenou osou otáčení, střešní výlezy od firmy Okna Bastl z Dačic.
Montáž ocelových konstrukcí hal, zemědělských objektů pro skladování i výrobu
Montáž ocelových konstrukcí výrobních, skladovacích a montážních hal, zemědělských objektů, silážních jam a sýpek nabízí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Plastové okna a dveře, dodávka, montáž, kvalitní a rychlý zaruční a pozáruční servis, Dačice, Jemnice
Plastové okna a dveře, široký sortiment výplní, vysoce kvalitní okna a dveře od firmy OKNOTHERM, kvalitní záruční a pozáruční servis nabízí firma Okna Bastl z Dačic.
Po renovaci budou Vaše dřevěná okna zase jako nová
O kvalitní a šetrnou renovaci Vašich dřevěných oken se postará Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Provádíme renovace oken dle jejich aktuálního stavu a požadavků zákazníka.
Truhlářské práce, výroba nábytku, doplňků, schodišť i kuchyňských linek
Zakázkovou výrobu dřevěného nábytku, interiérových doplňků, kuchyní i schodišť Vám nabízí Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Zabýváme se truhlářskou výrobou i renovací oken.
Solární ohřev vody | Třeboň
Ohřívat vodu můžete i efektivním způsobem solárního systému, který šetří peníze i životní prostředí. Jeden kolektor měřící 2 m2 během dne za ideálních podmínek ohřeje sto litrů vody. Pokud není možné jejich energii využít, instalujeme do domů objemné akumulační nádrže, které uchovají energii pro pozdější využití. Nádrž je dražší záležitost a ...
Zámková dlažba prodej -Jindřichův Hradec
Kvalitní a estetickou zámkovou dlažbu vyrábí a prodává společnost HB beton s. r. o. Pokud si přejete u domu nebo na terase luxusně vypadající zámeckou dlažbu, věříme, že si vyberete z našeho širokého katalogu. Nabízíme Vám dlažby ve tvarech: kostka, čtverec, vlnovka a dvojitá vlna, terč, bloček, mozaika, ve tvaru I a imitace starého ...
HB beton, s.r.o.
Pronájem halových prostor – hledejte zájemce na volný prostor online
Pronájem halových prostor uveřejněný online na webových stránkách společnosti KORES. Společnost KORES již několik let se zabývá stavbou, opravou, rekonstrukcí nebo zateplováním velkých halových prostor. S jednou nabízených služeb je i inzerce nevyužitých halových objektů. Pomohou a poradí Vám jak investovat do Vaší nepoužívané haly. Pokud jste ...
Anhydridové podlahy Jindřichův Hradec – moderní samonivelační směs
Anhydridové podlahy jsou moderní samonivelační směsí. Tento stavební materiál naleznete v Jindřichově Hradci. Tento materiál obsahuje vodu, plastifikační přísady, písek a síran vápenatý. Slouží pod nášlapnou vrstvu, nebo jako samotná podlaha. Velmi krátce tuhne a je vhodný i pro instalaci podlahového topení, protože jím prostupuje teplo. Po ...
HB beton, s.r.o.
Betonové obrubníky Jindřichův Hradec – k záhonu, parku i chodníku
Prodáváme záhonové, parkové i chodníkové obrubníky. Náš obchod naleznete v Jindřichově Hradci. Obrubníky k záhonu se užívají především jako doplněk zámkové dlažby. Rozlišují tak chodník od parkového terénu a zamezuje prorůstání zeleně. Záhonový obrubník dodáváme ve velikosti 21.5x60x5 cm. Parkový obrubník má na výšku 25 cm a na délku 50 cm a ...
HB beton, s.r.o.
Správa a údržba bytového i nebytového fondu v Prachaticích
Správu a údržbu bytového i nebytového fondu ve vlastnictví Města Prachatice i jiných fyzických a právnických osob zajišťuje Městská správa domů a bytů s.r.o. Městská správa domů a bytů s.r.o. je zcela vlastněna Městem Prachatice a jako taková se stará o správu a údržbu nejen bytového a nebytového fondu v majetku Města Prachatice, ale také ...
Úsporné vytápění infrapanely Ecora pro byty, kanceláře od firmy - Sakutus CZ a.s., Dražice
Infrapanely Ecora od naší společnosti Sakutus CZ a.s., Dražice jsou zárukou kvalitního vytápění. Panely Ecora jsou vhodné jak k vytápění bytů, tak i do kanceláří.
Prodej barev Tábor – velkoobchod s potřebami pro malování a natírání
Nejkvalitnější barvy seženete ve velkoobchodě s potřebami pro malování a natírání Ráj Barev v Táboře. Nabízíme laky, barvy a nátěry na všechny druhy kovů, fasád a stěn. K tomu dodáváme tmely a lepidla. V našich kamenných prodejnách naleznete české i zahraniční autoemaily, sprejové barvy, malířské a lakýrnické potřeby, nátěry a pistole na ...
Zdravotní matrace | Písek
Dobrá postelová zdravotní matrace je nezávadná, odvětrávaná a ergonomicky přizpůsobivá. Matrace z polyuretanové hmoty jsou vyrobeny ze studené pěny s vrstvou latexu, vlákny kokosu nebo viskoelastickou látkou. Latexová pěna vytváří pružnou matraci, kterou je ale nutné dobře odvětrávat. Pokud chcete spát v místech s vlhkým prostředím, je ...
Výroba dřevěných zimních zahrad na klíč | Dačice, Jihočeský kraj
Zimní zahrady se stávají stále častěji doplňkem rodinných domů, neváhejte a nechte si vyrobit dřevěnou zimní zahradu na klíč! Zahrada poskytuje prosvětlené celoročně obyvatelné prostory zvyšující komfort bydlení a vytvářející prostor k domácí relaxaci. Působí vzdušným a elegantním dojmem, což jistě oceníte nejen za nepříznivého ...