Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Domovní a bytová správa města Písku, prodej a pronájem městských bytů, správa městských bytů
Domovní a bytová správa města Písku zajišťuje správu bytového majetku a nebytových prostor v majetku města Písku, nabízíme prodej bytových domů.
Posuvné dveře a stěny Český Krumlov, posuvné dveře k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn
Instalujeme posuvné dveře bez nutnosti bourání původních zárubní a poskytujeme záruku 24 měsíců, výroba posuvných dveří k bytovým jádrům a výroba posuvných stěn.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Prodej kompresorů a vzduchové techniky České Budějovice, pneumatické nářadí, poradenství s servis
Prodej a servis kompresorů, vzduchového nářadí, pneumatických sponkovaček a hřebíkovaček společnosti Aircraft, ITW Paslode.
Potřeby pro zahradníky – hnojiva, substráty i květináče
Výroba a distribuce prvotřídních zahradních produktů a pěstebních médií pro zahradnictví. Hnojiva, mulčovací kůry, substráty a další pomocné prostředky vhodné pro ekologické zemědělství.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Prodej obkladů, dlažby, realizace staveb Tábor, obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader
V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby, sanitární keramiku, stavební chemii. Stavbu navrhneme dle Vašich požadavků, vytvoříme kalkulaci, dílo zrealizujeme.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku
Interiérové designové návrhy, vytvoření vizualizace budoucího bydlení s možností realizace, poradenství a konzultace během tvoření návrhu – studio Belurette s.r.o.
Chladící zařízení, klimatizace, vzduchotechnika České Budějovice, výčepní chladicí zařízení
Prodej, montáž a servis chladících zařízení, klimatizace, vzduchotechniky, výčepní chladicí zařízení, mobilní klimatizace do bytů, rodinných domů, kanceláří, hotelů.
Plastová okna s vynikajícími izolačními vlastnostmi České Budějovice, vynikající stabilita a těsnost
zaměřujeme se na prodej, montáž a servis plastových oken. Spolupracujeme s rakouským koncernem INTERNORM a některá vybraná plastová okna jsou zařazena do programu Zelená úsporám.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Zakázková výroba nábytku z dřevěných palet do domu i na zahradu
Jedinečný a originální nábytek z dřevěných palet, který bude trendy doplňkem vaší domácnosti nebo zahrady vám na míru vyrobí společnost Pila Benda s.r.o
Chladicí zařízení pro domácí použití i průmyslové aplikace
Chladicí zařízení, klimatizace, výčepní zařízení a kondenzační jednotky pro použití v domácnosti i průmyslu Vám dodá společnost SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Prodejna zahradní techniky v Českých Budějovicích
Zahradní technika na sekání trávy, křovinořezy a motorové pily značky STIHL prodává a servisuje společnost Daniel Anderle, která sídlí v Českých Budějovicích.
STIHL - Daniel Anderle
Paletový nábytek – výroba sedacích souprav a postelí z dřevěných palet na míru
Vkusný a zároveň moderní paletový nábytek, jako jsou sedací soupravy nebo jednolůžkové či manželské postele v různých barevných provedeních vyrábí na zakázku firma Pila Benda s.r.o.
Dodávka a prodej - průvlakové, vtloukané kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Českých Budějovicích je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, kůra
Zahradnictví, výroba substrátů, hnojiva, zemina Žár, zahradnické produkty, organická hnojiva, mulčovací kůra, přípravky podporujícími růst.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění
Kompletní technické zařízení budov Milevsko, vzduchotechnika, větrání, chlazení, vytápění, rozvody plynu, kanalizace, ČOV.
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů
Pronájem kanceláří, skladů, skladových prostor České Budějovice, pronájem nebytových prostorů, pronajímáme prostory pro firmy i soukromníky.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Návrhy interiérů a exteriérů, bytový design i architektonické práce
Projektování staveb, inženýrská činnost i autorský či technický dozor, moderní bytový design, návrhy interiérů i exteriérů realizuje Atelier architektury Šimeček s.r.o.
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy osvětlení
Služby Města Milevska, údržba zeleně, svoz odpadu, čištění a úklid města, opravy veřejného osvětlení, provozování sběrných dvorů, úklid sněhu, přistavení kontejnerů.
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.