Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kachle pro kachlová kamna Šumava
Keramické kachle pro kachlová kamna, repliky, krby a sporáky v mnoha provedeních vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané na Šumavě.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Pronájem nebytových prostor a parkovacích míst, České Budějovice
Pronájem skladů, hal, kanceláří, nebytových i bytových prostor a parkovacích míst pro firmy, soukromníky zajišťuje společnost Fruktimport spol. s r.o., České Budějovice.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Pronájem a servis mobilních toalet České Budějovice – WC kdekoliv
Hygienické podmínky účastníků všech akcí nebo pro Vaše zaměstnance pracující venku na stavbě v regionu České Budějovice zajistí pronájem a servis mobilních toalet TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč
Prodej a montáž plastová okna nejvyšší kvality. Inovativní funkční řešení, bezpečnost a péče o úspory energie. To je výrobce a prodejce firma Okna Bastl. Lokalita Slavonice, Jemnice, Telč.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Dodání a montáž klasických i moderních garážových vrat podle Vašeho přání
Garážová vrata na míru podle Vašeho přání Vám v okolí Telče a Jihlavy dodá a namontuje společnost Bastl.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.
Dřevěné postele z masivu Písek
Váš kvalitní a ničím nerušený spánek zajistí dřevěné postele vyrobené z masivu v rozměrech dvojlůžka nebo jednolůžka, které nabízí firma Kopeko s.r.o. z Písku.
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Termodesky
Termodesky od společnosti SAKUTUS CZ a.s. naleznou své uplatnění jak při zajištění tepla na chladných pracovištích, tak při odchovu drobných teplomilných zvířat.
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Funkční a elegantní doplněk vašeho domova - kvalitní hliníkové žaluzie
Prodejem a následnou montáží vnitřních i venkovních žaluzií se zabývá společnost TRONET spol. s.r.o. působící na Vysočině.
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Infratopení
Hledáte způsob vytápění průmyslových objektů i bytů, který je úsporný a poskytuje příjemnou tepelnou pohodu? Vsaďte na infratopení od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Prodej betonu, transport betonu Jindřichův Hradec
Bez betonu si lze jen stěží představit jakoukoliv stavbu. Společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce se zabývá prodejem mnoha druhů betonu a jejich transportem pomocí speciálních míchacích vozů.
HB beton, s.r.o.
Specialista na vchodové a interiérové dveře, výroba dveří
Výrobce a prodejce vchodových a interiérových dveří, jednokřídlé, dvoukřídlé provedení, posuvné dveře a další můžete mít od firmy TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Kvalitní dřevěná okna - výborná tepelná izolace, snadná údržba a dlouhá životnost
Moderní design, snadná údržba a výborná tepelná izolace to jsou dřevěná okna od firmy TRONET s dlouhou životností. Působíme v Třebíči, Jihlavě a okolí.
Výroba špaletových oken pro historické domy, starší domy, roubenky a chalupy
Společnost TRONET spol. s.r.o. se zabývá výrobou špaletových oken pro historické a starší obytné domy, pro roubenky a chalupy v Jihomoravském kraji v okolí Jindřichova Hradce.
Zakázková výroba rozvaděčů, elektrorozvaděčů, elektromontážní práce
Zakázková výroba rozvaděčů, plastových či kovových rozvodných skříní, elektromontážní práce, rozvody a revize elektro realizuje společnost Elektro Jelínek - Miroslav Jelínek, Tábor.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Termodesky neboli vyhřívací lehátka s topnými články, ideální způsob ohřevu loží zvířat
SAKUTUS CZ a.s., společnost zabývající se výrobou vyhřívacích lehátek pro ohřev loží zvířat, především mláďat. Naše termodesky nachází uplatnění nejen v boudách pro psy, ale i u koček a jiných zvířat.