Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Plastová, plastohliníková a dřevohliníková okna a dveře
Kompletní dodávka oken a dveří včetně příslušenství, montáže a záručního i pozáručního servisu od společnosti TOP OKNA s.r.o. z Českých Budějovic.
Realizace zahrad a parků, výsadba zeleně, pokládka dlažby – zhotovení a údržba
Zahrady, parky jejich realizace, rekonstrukce a údržba, výsadba zeleně, pokládka venkovní dlažby, zhotovení mlatových cest a schodišť - ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
ZAHRADNÍ ARCHITEKTURA TÁBOR s.r.o.
Zahradní nábytek a sedací soupravy na zahradu vyrobené z dřevěných palet
Zahradní nábytek z palet, jako jsou sedací soupravy a stoly, s povrchovou úpravou dle vašeho výběru na zakázku vyrábí Pila Benda s.r.o.
Prodej transportbetonu Jindřichův Hradec
Konstrukční, potěrový, vodostavební a silniční beton čerpaný čerpadlem na místo určení dle přání zákazníka od firmy HB beton, s.r.o., Horní Žďár 37, 377 01 Jindřichův Hradec II
HB beton, s.r.o.
Ráj barev Tábor
Široký sortiment malířských barev a fasádních barev, laků či autolaků včetně malířských potřeb nebo míchání laků přímo na místě nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodejna RÁJ BAREV v Táboře.
Servis a prodej plynových kotlů a zařízení - objednávky na zelené lince 800217233
Potřebujete opravit plynový kotel nebo popřípadě koupit nový? Pokud potřebujete v této situaci pomoci, stačí nás kontaktovat na naší zelené lince - 800217233.
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Vyrábíme keramické kachle pro kamnáře Šumava
Kachle na klasická kachlová kamna, na repliky historických kamen, sporáky i krby, ručně tažené kachle s více než 65 druhy glazur nabízí MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. v Horní Plané.
Vrata garážová, rolovací, sekční, brány, vchodové dveře, montáž a odborný servis v celé ČR
Spolehlivého dodavatele kvalitních vrat naleznete u firmy COLNEY s.r.o., jež sídlí v Ledenicích u Českých Budějovic. Široký výběr vrat, bran, vchodových dveří i venkovní stínící techniky.
Zámečnictví Faryjo, posuvné brány, ploty, ocelové pergoly, výroba a montáž na zakázku
Kompletní zámečnické služby poskytuje společnost FARYJO s.r.o. ze Včelné u Českých Budějovic. Vyrobíme, dodáme a namontujeme spolehlivé oplocení, posuvné brány, vrata i zábradlí přímo na míru.
Venkovní stínění - předokenní žaluzie, rolety a látkové markýzy
Vhodné venkovní stínění, které pomůže eliminovat sluneční záření a ohřev interiéru, seženete u společnosti BASTL, působící v Dačicích a okolí.
Technické zabezpečení budov, projekce, montáž, servis
Technické zabezpečení budov, vzduchotechnika, vytápění, vodovody, větrání v průmyslových objektech, hotelech či nemocnicích realizuje EKOKLIMA a.s., Milevsko.
Plastová okna a dveře kvalitně a za rozumnou cenu
Sháníte-li plastová okna nebo dveře, která budou kvalitní a cenově dostupné zároveň, pak oslovte firmu Okna Bastl se sídlem v Dačicích.
Pronájem nebytových prostor, skladů a útulných kanceláří pro menší živnostníky i větší firmy
Kanceláře a další bytové i nebytové prostory k pronájmu Vám zajistí společnost Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. z Českých Budějovic. Poskytneme Vám ideální místo pro podnikání, parkování i bydlení.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Architektonický ateliér Tábor, projektování staveb, návrhy a design interiérů a exteriérů
Schopného a nápaditého architekta naleznete v Táboře, kde sídlí Atelier architektury Šimeček s.r.o. Zajistíme kompletní projektovou dokumentaci včetně návrhů zahrad, dvorů a jiných exteriérů.
Dodávky a montáž průmyslové vzduchotechniky a klimatizačních zařízení pro byty i kanceláře
Vzduchotechniku i klimatizaci Vám odborně namontuje společnost INKOMO CZ s.r.o. z Českých Budějovic. Profesionální vzduchotechnické jednotky pro průmyslové objekty, byty i kanceláře.
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.
Prodej a montáž plastových oken s nejnovějším okenním profilem Pixel
Nejnovější okenní systém s hranatým tvarem profilu, který propustí více světla do interiéru Vám v okolí Dačic a Jihlavy dodá a namontuje firma Okna Bastl.
Sítě proti hmyzu – účinná ochrana proti hmyzu
Kvalitní a vysoce odolné sítě proti hmyzu naleznete mezi sortimentem společnosti Okna Bastl. Zbavte se dotěrného hmyzu a vychutnávejte ničím nerušené chvíle ve Vašem domově.
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Posuvné dveře na zeď či do pouzdra – moderní a estetické řešení pro Váš byt
Dodávku a montáž posuvných dveří na zeď či do pouzdra zajišťuje v okolí Dačic, Telče a Slavonic společnost Okna Bastl. Velký výběr posuvných dveří a jejich dekoru.
Bezpečnostní okna a dveře INTERNORM dodávka a montáž,
Okna a dveře INTERNORM plastová, hliníkovoplastová, dřevohliníková, elegantní vzhled, bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba. Dodává a montuje společnost TOP OKNA s.r.o.