AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Upínací pásy s račnou a kurtny - kvalitní materiál, dlouhá životnost, široký výběr
Firma TRANSA spol. s r.o. se věnuje prodeji náhradních dílů a příslušenství na veškeré nákladní automobily či přívěsy a nabízí široký výběr upínacích pásů s račnou ověřené kvality s vysokou životností
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Dovoz aut z Německa se zárukou - na objednávku, na splátky
Chcete si pořídit automobil a nevíte na koho se obrátit? Důvěřovat můžete firmě RDAutomobil s.r.o. - na objednávku vám zajistíme dovoz aut z Německa se zárukou i na splátky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Autopůjčovna kvalitních osobních i užitkových vozů za bezkonkurenční ceny
Autopůjčovnu osobních i užitkových vozů v bezvadném stavu provozuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, kde si můžete vypůjčit požadované auto bez dalších skrytých poplatků.
MS steel s.r.o.
Obnovení nečitelných VIN kódů u osobních i nákladních vozidel
Společnost TQM - holding s.r.o. ve svém Truck servisu nabízí veškeré služby pro Vás automobil včetně obnovení nečitelných VIN kódu (identifikační číslo vozidla) u osobních i nákladních vozidel.
Autosalón Škoda, prodej nových i skladových vozů s nejlepšími parametry
Autosalón Škoda AUTO TOMAN, s.r.o. pro Vás připravil širokou nabídku kvalitních a komfortních nových vozů značky Škoda s těmi nejlepšími parametry. Působíme v okolí Havířova, ale také Karviné.
Testovací jízda a prodej nového kompaktního SUV Škoda KAROQ  - svěží, moderní i rodinný vůz
Přijďte se seznámit s novým SUV vozem do Auto Toman s.r.o. v Havířově a využijte možnost testovací jízdy. Čeká Vás kompaktní SUV Škoda KAROQ, což je praktický, bezpečný, rodinný i moderní automobil.
Autopůjčovna - pronájem osobních, užitkových i vícemístných vozidel
Autopůjčovna havířovské společnosti Autochodura s.r.o. Vám zajistí zapůjčení osobního, užitkového i vícemístného vozidla. Automobil ve vynikajícím stavu si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Prodej, montáž a servis jednoramenných nosičů kontejnerů a jejich náhradních dílů
Jednoramenný nosič kontejnerů od firmy CHARVÁT CTS, která se specializuje na výrobu nástaveb na užitkové a nákladní vozy. O jejich prodej, montáž a servis se postará společnost Unicon Ostrava s.r.o.
Autobazar - výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek
Autoservis Škoda a autobazar AUTO TOMAN, s.r.o. Vám v okolí Havířova a Karviné poskytuje výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek.
Tónování autoskel - odolné autofólie s dlouhou životností
Firma Cartint Zlín provádí tónování autoskel bez nutnosti demontáže skla - jde o odolné autofólie s dlouhou životností. Působí po celé Moravě i v lokalitě Nový Jičín, Hranice.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Nový Jičín
Testy tlumičů, 3D geometrie, oprava vstřikování, nástřik dutin a podvozku
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově poskytuje komplexní servis a opravy automobilů se specializací zejména na německé a francouzské vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Lepení pneu Slime  - oprava defektu za 15 minut
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je servisní a dopravní firma v Opavě, která lepí pneu Slime a opravu defektu zvládne za 15 minut.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oprava aut a prodej náhradních dílů  - fracouzských značek Citroën, Peugeot
Společnost AUTOKOMPLEX R+T Opava s.r.o. se zabývá výkupem, prodejem a servisem ojetých i havarovaných vozů, prodejem náhradních či použitých autodílů francouzských značek, a také non-stop odtahem.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Oprava, údržba, čištění, dezinfekce a plnění autoklimatizace
Havířovský autoservis Autochodura s.r.o. se zabývá opravou, čištěním, dezinfekcí a plněním autoklimatizace. Díky našim dlouholetým zkušenostem máme vybudovanou širokou škálu pravidelných zákazníků.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Turbomychadla osobních i užitkových vozů a dodávek, opravy, repase, výkup i náhradní díly
Spolehlivou opravu turbomychadel typu Garrett, KKK i MHI poskytuje energická společnost s bohatými zkušenostmi TURBO-REPAS Petr Bulava sídlící v Lichnově.
Autoservis a autoopravna Frýdek-Místek, opravy motorů, diagnostika u osobních vozů
Kvalitní a spolehlivý servis osobních i užitkových vozidel provádí společnost QUALITY SERVIS, s. r. o. s provozovnou ve Frýdku-Místku. Kompletní opravy automobilů i dodávek.
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Kvalitní autoservis s dlouholetou praxí - veškeré opravy aut evropských i japonských značek
Autochodura s.r.o. v Havířově je kvalitním a profesionálním autoservisem, který poskytuje komplexní autoopravárenské práce již řadu let, proto se můžete spolehnout na jejich výborně odvedenou práci.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Dovoz nových, ojetých vozidel i náhradních dílů z USA
Dovoz nových i ojetých vozidel a náhradních dílů z USA zajišťuje firma MS steel s.r.o. na základě Vašich požadavků, včetně vyřízení všech formalit v České republice. Působíme v Ostravě i Havířově.
MS steel s.r.o.
Autoservis a pneuservis pro osobní i dodávkové auta všech značek
Autoservis a pneuservis Autoopravna KFK s.r.o. Vám v Ostravě - Vítkovicích nabízí komplexní autoservisní i pneuservisní služby osobních i dodávkových aut všech značek.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Spolehlivá půjčovna přívěsných vozíků, krátkodobý i dlouhodobý pronájem
Půjčovnu přívěsných vozíků provozuje společnost POLYCHROMA s.r.o. se sídlem v Krnově. Zajistí dlouhodobý i krátkodobý pronájem za příznivé ceny s vratnou zálohou.
Příprava auta na zimu - kontrola, doplnění provozních kapalin, pneu služby
Přípravu auta na zimu můžete přenechat společnosti Autoopravna KFK s.r.o. v Ostravě, která zajistí jeho kontrolu, doplnění provozních kapalin a další pneu služby.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Kvalitní a profesionální pneuservis - přezouvání a vyvažování kol na moderních strojích
Hledáte-li v okolí Havířova profesionální pneuservis, na který je spolehnutí, Autochodura s.r.o. je tou nejlepší volbou. Zajistí Vám na moderních strojích výměnu, přezutí i vyvážení kol bez čekání!
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Zimní servisní prohlídka za akční cenu 99 Kč- kontrola správného fungování vozidla
Nechte si zkontrolovat Vaše vozidlo u autoservisu Bosch Car servis v Opavě, kde nyní probíhá zimní servisní prohlídka za akční cenu 99,- Kč.
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.