AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Operativní leasing bez starostí u vozů značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Společnost RT TORAX s.r.o. v Ostravě se specializuje na autorizovaný auto servis vozů Škoda, Audi, VW, Seat a prodej ojetých i zánovních vozů. Zajistí Vám finanční a operativní leasing.
RT TORAX, s. r. o.
Prodej kvalitních rozlévaných olejů v sudech – motorový, převodový, hydraulický a ložiskový olej
Kvalitní rozlévané oleje v sudech s širokým využitím, především motorový, hydraulický, převodový a ložiskový olej má ve svém sortimentu na e-shopu společnost OLEJSPOL s dopravou po celé ČR.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Provedení dekarbonizace motoru, katalyzátoru a DPF  vodíkem – čištění a údržba
Dekarbonizaci motorů, katalyzátorů a DPF vodíkem provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě. Jedná se o proces čištění a údržbu motorů, čímž se zvýší životnost i navrací se jeho výkon.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Operativní leasing a prodej automobilů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat – akce 1 + 1, druhý vůz skoro zadarmo
Na poskytování operativního leasingu a prodej vozů Škoda, Audi, Volkswagen a Seat, které jsou aktuálně v akci 1+1, kdy druhý vůz je skoro zadarmo, se zaměřuje společnost RT TORAX, s. r. o. z Ostravy.
RT TORAX, s. r. o.
Profesionální montáž a servis kvalitního nezávislého naftového topení
Autorizovaný servis Lichnovský s.r.o. z Kopřivnice provádí v okolí Valašského Meziříčí i Rožnova pod Radhoštěm montáž a servis nezávislého naftového topení WIND, BREEZE, 90ST, AIRTOP a jiných značek.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Zapůjčení komfortního minibusu Toyota Proace Kombi pro devět cestujících s klimatizací
Spolehlivá a profesionální autopůjčovna Auto-Kozelský spol. s.r.o. v Ostravě Vám zajistí krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusu pro devět cestujících značky Toyota.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Měření emisí, STK a revize vozů s pohonem LPG a CNG – vše na jednom místě!
Komplexní práce související s měřením emisí, provedením technické kontroly, provoz stanice STK a revizi vozů s LPG CNG provádí vše na jednom místě společnost OP KONTROL spol. s r.o. z Opavy.
OP KONTROL spol. s r.o.
Prodej nových, referenčních i ojetých vozů Škoda a autorizovaný servis
Prodejem nových, referenčních i ojetých vozů Škoda se zabývá společnost RT TORAX, s.r.o. v Ostravě, přičemž se specializuje na jejich autorizovaný servis a další značky vozů Volkswagen, Audi či Seat.
RT TORAX, s. r. o.
Dovoz a prodej ojetých vozů z Německa na objednávku – spolehlivý přepravce
O dovoz i prodej ojetých či nových vozů z Německa, možnost přepravy aut i na objednávku, se postará spolehlivý dopravce Luděk Rusina se sídlem ve Frýdku-Místku.
Luděk Rusina Přeprava aut
Ekologická likvidace vozidel - odtah a likvidace v jakémkoliv stavu
Společnost EKOMORAVA zajišťuje ekologickou likvidaci vozidel v celé oblasti Jeseníků a okolí. Z měst Bruntál, Krnov, Jeseník, Zlaté Hory, Rýmařov zajištěn odtah zdarma.
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Auta Hyundai a Mazda - autosalon, prodej vozů s nejmodernějšími technologiemi
Prodej aut značky Hyundai a Mazda realizuje autosalon AUTOLAROS SPEED s.r.o. v okolí Třince, Nového Jičína a Příboru. V našem autosalonu nabízíme k prodeji vozy s těmi nejmodernějšími technologiemi.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autopůjčovna, půjčovna aut - dlouhodobý pronájem auta Škoda Rapid
V ostravské autopůjčovně společnosti Auto Kozelský si můžete dlouhodobě zapůjčit automobil značky Škoda Rapid. Vůz je možno si zapůjčit také krátkodobě od 3 měsíců do 2 let.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Špičkové nezávislé naftové topení Brano Ateso – Breeze Wind, kvalitní montáž a servis
Kvalitní montáž i servis nezávislého naftového topení Brano Ateso - Breeze Wind zajišťuje autorizovaný servis Radima Lichnovského, který své služby realizuje pro okolí Rožnova, Frýdku i Nového Jičína.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Nová Mazda CX-60 plug-in-hybrid
Buďte mezi prvními a navštivte náš showroom společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě, kde si můžete objednat testovací jízdu a vyzkoušet si úžasný vůz Mazdu CX-60 typu plug-in-hybrid.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Špičkový dvouosý přívěsný vozík značky DONAK české výroby, na který se můžete spolehnout
Přívěsný vozík dvouosý DONAK je jedním z přívěsů, který nabízí k prodeji firma Kvalitní přívěsy z okolí měst Ostravy a Opavy. Pořiďte si kvalitní český přívěs za auto na Vaši dovolenou.
Kvalitní přívěsy
Autofolie, samolepící Wrap folie na auto, změna barvy vozu
Společnost AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. Vám nabízí ideální řešení pro rychlou změnu barvy Vašeho vozu či ochranu lakované karoserie - samolepící Wrap autofolie.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Kvalitní přívěsný dvouosý vozík značky Hochlader, dodáme levně po celé České republice
Firma Kvalitní přívěsy Vám dodají levně po celé České republice dvouosý přívěs české výroby značky Hochlader, který má masivní rám, silné, profilované plechy. Vyniká kvalitou a spolehlivostí.
Kvalitní přívěsy
Kvalitní automobily Hyundai – autosalon, autorizovaný prodej a servis
Automobily Hyundai prodává ve svém autosalonu společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o., která již více než 20 let působí v Moravskoslezském kraji v oblasti autorizovaného prodeje a servisu.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Nezávislé naftové a benzínové topení Webasto - montáž, servis
Nezávislé naftové a benzínové topení Webasto a jeho montáž a servis zajišťuje společnost Lichnovský s.r.o. Působíme v Kopřivnici nedaleko Nového Jičína, Vsetína a Frýdku-Místku.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Autoservis - kompletní servis a opravy automobilů všech značek v co nejkratším termínu
Veškeré lakýrnické a karosářské práce na Vašem voze zajišťuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, která se specializuje na autoservis všech značek a další služby spojené okolo automobilu.
MS steel s.r.o.
Elegantní, moderní a prostorný vůz Fiat Tipo Kombi s možností testovací jízdy
Společnost Pavlas Trust s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku se specializuje na autorizovaný prodej osobních i užitkových vozů značky Fiat a nyní má pro Vás elegantní Tipo Kombi s ještě větším prostorem.
Pavlas Trust s.r.o.
Kvalitní a rychlá výměna, oprava autoskla ze zákonného pojištění zdarma
O kvalitní a bezplatnou výměnu či opravu čelního skla na Vašem vozidle se postará ostravská společnost AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o., která patří mezi specialisty v oboru autoskel a vše vyřídí za Vás.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Dlouhodobý pronájem vozidel, zapůjčení auta - přistavení vozidel zdarma
Dlouhodobý pronájem vozidel a zapůjčení aut v Ostravě realizuje autopůjčovna Auto Kozelský, která zároveň zajišťuje přistavení vozidel v Ostravě zdarma.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Autoservis, servis auta Škoda, Ford, Suzuki, VW, Audi, Seat a prodej náhradních dílů
Autoservis specializovaný na vozy značek Škoda, Ford, Suzuki, VW, Audi a Seat RM ALT s.r.o. v Ostravě, který dodává také náhradní díly a autopříslušenství.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava