AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů
Společnost Porgest, a.s. vám poskytne profesionální přestavby vozidel podle ADR pro přepravu nebezpečných nákladů.
Akce na profesionální hloubkové čištění, mytí interiéru auta
Společnost Autochodura s.r.o. Vám přináší AKCI na kompletní profesionální hloubkové čištění a mytí interiéru Vašeho auta v okolí Havířova a Šenova
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Autoservis, spolehlivý servis aut, oprava výfuků, klimatizace
Autoservis, servis aut, opravu výfuků i klimatizaci v Ostravě zajišťuje společnost Auto Kozelský, která Vám poskytuje kvalitní a spolehlivé služby v oblasti servisu aut.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Pneuservis - přezutí pneumatik, výměna pneu v kvalitně a profesionálně vybavené dílně
Pneuservis AUTOOPRAVNA KFK s.r.o. Vám v Ostravě - Vítkovicích poskytuje odborné přezutí či výměnu Vašich pneumatik v kvalitně a profesionálně vybavené dílně.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Diagnostika a oprava motoru, elektroniky u všech značek aut
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského provádí profesionální diagnostiku motoru a dalších řídících jednotek u všech značek vozidel. Používá moderní diagnostické metody a servisní zařízení.
Prodej a repase dvouhmotových setrvačníků
Firma Václav Majewski se zabývá prodejem, restaurováním a repasí setrvačníků v Opavě, Ostravě a okolí.
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Akce Hyundai ix35 - největší, nejkvalitnější české SUV, autorizovaný prodejce
V akční nabídce Vám nyní autorizovaný prodejce společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. představuje Hyundai ix35 - největší a nejkvalitnější české SUV s bohatou výbavou již od 399 990 Kč.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Ekologické čištění vozidel, mytí aut bezvodou technologií - revoluční novinka
Ekologické čištění vozidel a mytí aut bezvodovou technologií zajišťuje společnost RM ALT, s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na tuto revoluční novinku v péči o interiér a exteriér Vašeho vozidla.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Kvalitní autoservis - montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů a podvozků
O montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů i podvozků u vozidla se Vám postará autoservis Vladana Veřmiřovského, který zajišťuje opravy vozů všech značek v okolí Petřvaldu, Nového Jičína i Mošnova.
Autoservis, autoopravna, autodílna - oprava osobních a dodávkových vozidel
AUTODÍLNA 409 Paskov je kvalitní autoservis, který provádí mechanické a karosářské práce u osobních i dodávkových vozidel všech značek.
Rodinný, prostorný a bezpečný nový SUV automobil Škoda Kodiaq s pohonem 4x4
Toužíte po novém automobilu? Nyní máte exkluzivní možnost pořídit si nový vůz ŠKODA KODIAQ. Přijďte navštívit AUTOCENTRÁLA s.r.o. v Hlučíně, kde na vás čeká rodinný, prostorný a bezpečný automobil.
Příprava vozu na STK, provedení STK od spolehlivého autoservisu
Autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí servisní služby vozu a zajistí Vám veškeré mechanické opravy auta spojené s přípravou STK. Provedení STK také zajistí za Vás.
Luxusní, multifunkční kamera, HD autokamera Mobi-i, do auta, černá skříňka
Společnost OPTICORD.CZ s.r.o. s celorepublikovou působností Vám nyní exkluzivně nabízí luxusní, multifunkční a především kompaktní kameru do automobilu výrobce Mobi-i.
Spolehlivý autoservis - autoopravna vozidel všech značek, příprava vozů na STK
Autoopravna Vladana Veřmiřovského z Petřvaldu provádí přípravu vozidel na STK a kompletní autoservisní práce na autech všech značek. Má řadu spokojených zákazníků také z okolí Krmelína a Brušperku.
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Plnění, čištění a dezinfekce autoklimatizace- údržba klimatizace u aut
Pokud chcete mít prostředí automobilu bez bakterií a plísní, obraťte se na Autodílnu 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, kde Vám zajistí údržbu, plnění, čištění a dezinfekci autoklimatizace.
Oprava karoserií vozidel bez lakování metodou PDR - efektivní způsob opravy karosérie
Profesionální autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí kompletní servisní služby pro vozidla všech značek a zajistí Vám i opravu karoserie bez nutnosti lakování, a to pomocí metody PDR.
Autoklimatizace - dezinfekce, oprava, čištění, plnění a kompletní servis
Opravou, čištěním, plněním, dezinfekcí i servisem autoklimatizace v okolí Ostravy se zabývá společnost AUTOOPRAVNA KFK s.r.o., která nabízí své služby prostřednictvím odborně proškoleného personálu.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Zkušený pneuservis - servis TPMS ventilů, opravy i výměna kol
Kompletní pneuservisní práce jako opravy a přezutí pneumatik, výměnu kol i servis TPMS ventilů zajišťuje pneuservis Vladana Veřmiřovského, který má bohaté zkušenosti a řadu spokojených zákazníků.
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Pronájem dodávkových vozidel rychle a z pohodlí domova za příjemné ceny
U autopůjčovny MORAVIA Rent si můžete pronajmout dodávky a užitkové vozy různých velikostí ať už jste firma či soukromá osoba nejen z okolí Frýdku-Místku, Frýdlantu nad Ostravicí nebo Příboru.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Renovace, leštění světlometů u aut – profesionální čištění zašlých světel
Udělejte něco pro vaši bezpečnost. Nechte si profesionálně vyčistit zašlá světla u vašeho auta v AUTODÍLNĚ 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, která provádí renovaci a leštění světlometů.
Bezúdržbová autobaterie GALAXY EFB, pro vozidla se systémem Start-Stop
Společnost TRANSA spol.s.r.o. se zabývá nákupem a prodejem náhradních dílů a příslušenství na veškeré nákladní a osobní automobily. Firma TRANSA je výhradním prodejcem autobaterii od firmy Autopart.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava