AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Moto prodejna z Moravskoslezského kraje
Široká nabídka starších modelů motocyklů, servisní služby a opravy strojů, prodej náhradních dílů do motorek a skútrů – to vše zajistí Petr Finstlre.
Kvalitní pneuservis - přezutí pneu, opravy i montáž pneumatik
Kvalitní pneuservis v Ostravě najdete u společnosti Hampl a spol. servis s.r.o., u které si můžete nechat přezout, opravit či namontovat pneumatiky jednoduše a rychle.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Spolehlivý český vůz Hyundai i30 za přijatelně nízkou cenu
Spolehlivý český vůz, který bude za přijatelně nízkou cenu, se nehledá tak snadno, ale v nabídce společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. nyní najdete Hyundai i30, který Vaše požadavky hravě splní.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Opravy a repase turbodmychadel Bruntál, originální náhradní díly, výkup turbodmychadel
Jsme malá firma, která působí na trhu více než 9 let. Snažíme se naši provozovnu postupně rozšiřovat a zdokonalovat nákupem nových strojů a zařízení.
Autovrakoviště, prodej náhradních dílů Karviná, ekologická likvidace silničních vozidel a motocyklů
Společnost TRIKOL s.r.o. se zabývá výkupem a ekologickou likvidací silničních vozidel všech typů a jakéhokoliv stavu.
STK pro auta i motocykly - přijeďte s Vaší motorkou či autem k spolehlivé STK
Firma STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim provozuje ve Štěpánkovicích nedaleko Kravař a Opavy technické prohlídky silničních vozidel a motocyklů.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Výrobce a prodejce válcové techniky – výroba i renovace
Široká nabídka nově vyráběných nebo broušených válců, prodej válcových vložek, opravy klikových hřídelí to vše realizuje Radim Pobuda – Kunčičky u Bašky.
Radim Pobuda - výroba válců
Prostorný automobil Fiat Tipo s moderním designem, ideální pro rodiny
Prostorný automobil Fiat Tipo s moderním designem, který je ideálním řešením pro rodiny nabízí nyní nově společnost PAVLAS TRUST s.r.o. se sídlem ve Frýdku Místku.
Pavlas Trust s.r.o.
Rychlá, profesionální výměna i oprava autoskel u osobních a nákladních vozidel
O kvalitní a rychlou výměnu či opravu autoskla u osobních a nákladních vozidel, autobusů, stavební i zemědělské techniky se Vám postará společnost MS Steel s.r.o. z Havířova.
MS steel s.r.o.
Hyundai Grand Santa Fe s výkonným motorem a vyspělou technikou - pohodlné SUV, novinka na českém trhu
Novinkou na českém trhu je pohodlné SUV - Hyundai Grand Santa Fe, které vás uchvátí výkonným motorem i vyspělou technikou. Nyní jej najdete také v nabídce společnosti Autolaros speed s.r.o. v Ostravě.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Jarní servisní prohlídka auta po zimě - kontrola stavu vozidla, podvozku, klimatizace
Nepodceňujte kontrolu svého auta po zimním období a naplánujte si včas servisní prohlídku vašeho plechového miláčka. Navštivte AUTOOPRAVNU KFK s.r.o. v Ostravě, která poskytuje kvalitní autoservis.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Profesionální autoservis - oprava klimatizace, 3D geometrie, STK
Profesionální autoservis zajišťující opravy klimatizací, 3D geometrii i zprostředkování STK v okolí Havířova a Šenova je společnost Autochodura s.r.o., která dbá především na kvalitu provedené práce.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Opravy a výměna brzd Opava - brzdové systémy a kvalitní díly IVECO
Společnost TQM - holding s.r.o. nabízí kvalitní brzdové systémy značky IVECO pro nákladní automobily. Provádíme kvalitní opravy a výměnu brzd v Opavě.
Autoservis - autoopravna, opravna osobních aut, servis vozidel, výměna oleje
Potřebuje váš automobil servisní prohlídku? Zavezte ho do autoservisu - Autoopravna KFK s.r.o. v Ostravě Vítkovicích a tam se o vaše vozidlo profesionálně postarají.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Spolehlivá autopůjčovna vozů Škoda Octavia v perfektním stavu s možností dlouhodobého pronájmu
Nové vozy Škoda Octavia v perfektním stavu, které je možné si dlouhodobě pronajmout, s povinným i havarijním pojištěním poskytuje autopůjčovna Autochodura s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Dovoz aut z Německa rychle a s potřebnou dokumentací
Pokud vybíráte nové auto, ale nabídka českých prodejců vám nevyhovuje, tak si nechte dovézt automobil z Německa, který vám rychle a s potřebnou dokumentací zajistí RDAutomobil s.r.o. z Nového Jičína.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Nabídka práce, volná pracovní místa - automechanik, autoelektrikář, autokarosář, skladník
Společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově nabízí zajímavou pracovní příležitost. Má k dispozici volná pracovní místa skladníka, automechanika, autoelektrikáře a autokarosáře.
Truck servis Opava - profesionální servis nákladních vozidel s nejdelší otevírací dobou na Moravě
Společnost TQM - holding s.r.o. provozuje servisní středisko Truck servis s dlouhou otvírací dobou, zaměřené na komplexní servisní služby nákladních automobilů pomocí moderních technologií.
Spolehlivý a rychlý dovoz aut z německých autobazarů, z EU
Chcete dovézt auto z EU, z německého autobazaru a hledáte někoho kdo se o vše postará? Firma RDAutomobil s.r.o. poskytuje komplexní služby související s koupí a dovozem aut z Německa.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Autorizované opravy jednotek DeNOx pro snížení emise výfukových plynů pro celou ČR
Společnost TQM holding s.r.o. Opava jako jediná v ČR provádí autorizované opravy jednotek DeNOx. Jednotky, které vyrábí společnost Bosch snižují emise výfukových plynů u nákladních vozidel a autobusů.
Technická kontrola motorového vozidla (STK) - prohlídky aut, měření emisí
Firma STK - Marcel Harasim provádí v okolí Opavy technické prohlídky motorových vozidel a měření emisí.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Kvalitní autorádia s příslušenstvím - digitální příjímáče médií
Společnost EAS Opava s.r.o. z Opavy pro vás má kvalitní autorádia s příslušenstvím. Díky naším digitálním přijímačům si můžete dopřát kvalitní muziku i za volantem.
Rychlý dovoz prověřených aut z Německa - koupě vozu v zahraničí
Pokud zvažujete koupi vozu ze zahraničí, tak se obraťte na RDAutomobil s.r.o., která se specializuje na rychlý dovoz prověřených aut z Německa (z EU) pro klienty z Brna, Prahy a celé České republiky.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Upínací pásy s račnou a kurtny - kvalitní materiál, dlouhá životnost, široký výběr
Firma TRANSA spol. s r.o. se věnuje prodeji náhradních dílů a příslušenství na veškeré nákladní automobily či přívěsy a nabízí široký výběr upínacích pásů s račnou ověřené kvality s vysokou životností
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava