AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Servis automobilů, oprava vozů po nehodě, asistenční služba 24 hodin denně
Servisem automobilů se zabývá společnost Auto Kozelský v Ostravě, která se postará také o opravu vozů po nehodě. Obrátit se můžete také na naši asistenční službu, která je zde pro Vás 24 hodin denně.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Čirý akrylátový lak na auto pro všechny typy oprav se snadno a rychle aplikuje
Dodávku akrylátového laku na auta Nexa Autocolor P190-6870 2K HS CLEARCOAT pro lakovny zajistí společnost AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov. Čirý lak je vhodný pro všechny typy oprav.
Autolaky JANOUŠEK
Levná půjčovna užitkových vozidel – pronájem dodávek Fiat Ducato za příznivé ceny
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek Fiat Ducato pro firmy i soukromníky zprostředkovává levná autopůjčovna MORAVIA Rent s.r.o. v okolí Frýdku-Místku a Ostravy.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Kompletní autoservis a diagnostika pro Váš vůz - oprava i servis autoklimatizace, výfuků
Svěřte své auto do rukou kvalitní firmy Auto Kozelský v Ostravě, která již řadu let poskytuje služby v oblasti oprav a servisu automobilů. V době opravy Vám umožní zapůjčení náhradního vozu.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie
Dopřejte svému automobilu péči v autorizovaném servisu a dovezte ho do Auto Toman s.r.o. v Havířově, kde provádí zimní servisní prohlídky vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie.
Autorizovaný prodejce kvalitních vozů Škoda – prodej, autoservis, autosalon
Pro nový či ojetý vůz značky Škoda si můžete přijít do autorizovaného autosalonu společnosti Auto Toman, s.r.o. v okolí Karviné a Frýdku-Místku, kde Vám poskytnou i kvalitní autoservis.
STK na prajzské - povinná technická kontrola pro všechny vozy
Potřebujete provést povinnou technickou kontrolu Vašeho automobilu? Nebojte se kontaktovat firmu STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim, která sídlí nedaleko Kravař.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Nová jedinečná Škoda Kamiq v sobě skrývá praktické spojení SUV s městským vozem
První crossover Škoda Kamiq, praktické nové SUV v kombinaci s městským rodinným vozem s osobitým designem, prodává společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově. Přijďte na testovací jízdy.
Krátkodobé zapůjčení i dlouhodobý pronájem 9místného vozu Opel Vivaro za příjemné ceny
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem, minimálně na tři měsíce, 9 místný mikrobus značky Opel Vivaro H1L1 BUS poskytuje společnost MORAVIA Rent nejen ve Frýdku-Místku, kde má své sídlo.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Servisní služby Ostrava, obnova dezénu pneumatik prořezáváním dezénu,
Naše firma Turcomm - truck servis s.r.o. nabízí servisní služby pro nákladní, užitkové i osobní vozy všech značek, nové - obnova dezénu pneumatik!
Motorové oleje VENOL pro osobní i nákladní automobily za skvělé ceny eshop
Dopřejte svému automobilu ty nejkvalitnější motorové oleje, vyberte si v eshopu firmy TRANSA Opava výkonné motorové oleje pro osobní i nákladní automobily. Vše skladem za skvělé ceny!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Prostorná, dynamická a praktická je nová Škoda Scala – prodej vozu za akční nabídku
Objevte kouzlo nové Škody Scala, která v sobě skrývá prostor, praktičnost a moderní dynamický design. Firma Auto Toman s.r.o. v Havířově prodává tento jedinečný vůz a navíc zajistí i akční nabídku.
Bezchybně seřízená 3D geometrie podvozku zajistí správné sjíždění pneumatik
Pro bezpečnou jízdu a správné sjíždění pneumatik je důležité bezchybné seřízení geometrie kol. 3D geometrii podvozku provádí Auto Kozelský v Ostravě a v okolí Frýdku-Místku.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Autoservis a kompletní opravy automobilů - dodání a montáž autoskel, tuning, STK
Kompletní služby autoservisu a veškeré opravy automobilů provádí firma Krečmer - MOTORSPORT v Opavě, kde vám nabízí dodání a montáž autoskel, přípravu na STK, tuning a další služby.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Zimní servis, kontrola a prohlídka aut Škoda - dokonalá péče o váš automobil
Dokonalou péči o váš automobil zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o. v okolí Havířova i Frýdku Místku. Spolehnout se můžete na kvalitní zimní servis, kontrolu a prohlídku všech aut značky Škoda.
Půjčovna, krátkodobý i dlouhodobý pronájem různých druhů a velikostí dodávek
Pronájem dodávek poskytuje společnost Autochodura s.r.o. se sídlem v Havířově. Zajistí krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení užitkové vozy ve skvělém stavu v okresech Karviná i Ostrava.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Pneuservis Český Těšín, motocyklové pneu, opravy duší, přezutí pneumatik, huštění pneu
Kompletní služby pneuservisu i pro lehké užitkové vozy a motocykly, rádi poradíme s výběrem nového pneu i disků, opravy duší.
Provedení technické kontroly u dodávek i osobních aut na jednom místě v STK Štěpánkovice
Nechte si provést povinnou technickou kontrolu Vaší dodávky či osobního vozidla u firmy STK - Marcel Harasim se sídlem ve Štěpánkovicích poblíž Opavy, Hlučína i Kravař.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Autoservis, autosalón, autorizovaný servis vozů Škoda
Autorizovaný autoservis Škoda poskytuje společnost AUTO TOMAN, s.r.o. v Havířově a okolí Karviné.
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Autoservis a pneuservis BADCAR Ostrava, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny autoskel
Svým zákazníkům nejen z Ostravy nabízíme kompletní služby autoservisu, provádíme opravy převodovek, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny výfuku, výměny autoskel, výměny brzd.
Prodej, servis, lakovna i opravy - osobní i užitkové vozy Fiat
Autorizovaným prodejem i odborným servisem osobních ale i užitkových vozů Fiat, které ocení nejen podnikatelé se zabývá společnost Pavlas Trust s. r. o., zajišťující také služby lakování i oprav.
Pavlas Trust s.r.o.
Autokarosářské práce a opravy automobilů Frýdek-Místek, diagnostika, tunning, svařování TIG a MAG
Naše firma poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Jsme malá firma s nízkými režijními náklady.
STK pro osobní automobily a dodávky na Opavsku
Firma STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim zajistí Vašemu vozu dokonalou přípravu na STK, tak aby Vás nic nezaskočilo. Prohlédneme vůz, opravíme či vyměníme závady a přistavíme vůz na STK.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Předváděcí, testovací jízda a prodej nové Škody Kodiaq - představení nového vozu
Toužíte po novém automobilu? Nyní máte exkluzivní možnost seznámit se s novým vozem ŠKODA KODIAQ. Přijměte pozvání od AUTO TOMAN s.r.o. a přijďte na představení modelu s možností testovací jízdy.