AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Rovnání podvozkových rámů, servis a oprava havarovaných nákladních automobilů
Společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. z Ostravy je specializovaný autoservis, který se dlouhodobě zabývá rovnáním podvozkových rámů a opravami nákladních vozidel, přívěsů, návěsů i autobusů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Profesionální údržba, oprava a plnění autoklimatizace od zkušeného autoservisu
Údržbu, opravu a plnění autoklimatizace Vám zajistí autoservis RM Alt, s.r.o v Ostravě, který provádí veškeré opravy vozů především u značek Škoda, Audi, Suzuki, Ford a Volkswagen.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Budoucnost městských vozidel – to je elektromobil Fiat 500 s unikátním designem
Prodej elektromobilu Fiat 500 zajistí společnost Pavlas Trust s.r.o. ve Frýdku-Místku, dobře dostupné i pro zákazníky z Nového Jičína. Tento městský vůz se rychle nabíjí a je velmi tichý.
Pavlas Trust s.r.o.
Spací nástavby a spoilery -přesná výroba a montáž na Váš nákladní automobil
Společnost Hagemann a.s patří mezi největší výrobce nástaveb v ČR. Jako firma provádíme služby v automobilovém průmyslu a zajistíme Vám výrobu a montáž pro spací nástavby a spoilery na nákladní auta.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Profesionální provedení technické kontroly či měření emisí u luxusních vozidel
Pro vlastníky luxusních vozidel, například Bugatti, Ferrari, Bentley a dalších, provádí profesionální měření emisí či technické kontroly u společnosti Team MAAT, spol. s.r.o. v Ostravě i v Rychvaldu.
Team MAAT, spol. s r.o.
Řidičský průkaz skupiny "D" – řidičák na autobus získáte u profesionální autoškoly
Kromě řidičského průkazu skup. "B" lze u autoškoly Auto EDU se přihlásit k výcviku pro skupinu "D" a získat řidičský průkaz na autobus. Působí v celém Moravskoslezském kraji, v okolí Ostravy a Frýdku.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Autobaterie - prodej a výměna autobaterií včetně kontroly nabíjení
U společnosti MS Steel s.r.o. z Havířova můžete pořídit novou autobaterie, díky které se už nebudete muset stresovat, jestli nastartujete Vašeho plechového miláčka.
MS steel s.r.o.
Autopůjčovna - krátkodobý pronájem kvalitních vozů i dlouhodobý za zvýhodněné ceny
Společnost Auto Kozelský v Ostravě pro Vás ve své autopůjčovně realizuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy kvalitních vozů za zvýhodněné ceny.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Mazda – široká nabídka vozů, autorizovaný prodej, autoservis, autosalon
Autorizovaný prodejce AUTOLAROS SPEED s.r.o. vozů Mazda, působící v ostravském regionu již více než 20 let, Vám kromě široké nabídky vozů Mazda nabízí také autoservisní služby.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoservis - oprava brzd, seřízení, výměna brzdových destiček a kotoučů
Autoservis RM Alt, s.r.o. v Ostravě provádí servis osobních a dodávkových vozů všech značek a to bez ztráty záruky na vozidle a veškeré opravy provádí v co nejkratších časových intervalech.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Skříňová nástavba – mobilní pojízdná dílna s vybavením dle Vašich požadavků
Společnost Hagemann a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce nástaveb v České republice s garancí dlouhodobé životnosti a funkčnosti. Skříňová nástavba – mobilní dílna vybavena dle požadavků zákazníka.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Profesionální oprava a renovace poškozených kol i ALU disků od spolehlivých pracovníků
Společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě provádí veškeré pneuservisní práce včetně oprav a renovace poškozených kol i ALU disků u vozidla, které Vám perfektně opraví a nemusíte kupovat nové.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Profesionální autopůjčovna, půjčovna aut - snadné zapůjčení vozu
Profesionální autopůjčovna firmy AUTOSKLO TS Ostrava s.r.o. s působností v Ostravě, Frýdku Místku a Havířově nabízí možnost půjčení kvalitních vozů Škoda a Mercedes Benz po dobu opravy Vašeho auta.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG ušetří nejen vaše peníze, ale také přírodu
Přestavba vozů na alternativní pohon LPG šetří nejen peníze, ale také přírodu. Proto je v dnešní době vyhledávaná a oblíbená- obraťte se na firmu HVgas, která vám v oblasti přestavby LPG vždy poradí.
HVgas - Huvar
Ideální vůz nejen pro rodinu, Vás překvapí svým designem, barvou i bezpečností a vybaveností
Zakoupit nový vůz Fiat Tipo Cross můžete u společnosti Pavlas Trust s.r.o. v Chlebovicích u Frýdku-Místku, s dobrou dostupností i z Nového Jičína. Poskytují i autorizovaný servis vozů Fiat.
Pavlas Trust s.r.o.
Chladírenské a mrazírenské izolace užitkových vozidel – dodatečná izolace užitkového prostoru
Společnost Hagemann a.s. provádí přestavby, nástavby a vestavby užitkových vozidel. Zajistí mrazící i chladící izolaci pro dodávkové vozy všech značek pro zachování potřebné teploty.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Přestavbu aut na LPG, CNG, ethanol vám zajistí odborníci z firmy HVgas
Firma HVgas se zabývá přestavbami aut na LPG, CNG a Ethanol. Naše dlouholeté zkušenosti jsou pro nás výhodou a proto pro Vás vybereme vždy to nejlepší řešení.
HVgas - Huvar
Kvalitní a rychlá výměna autoskel, čelních skel - oprava, servis, montáž
Profesionální výměnu, opravu, servis i montáž skel na Vašem vozidle Vám provede havířovská společnost MS Steel s.r.o., která působí i v okolí Karviné, Frýdku-Místku a Ostravy.
MS steel s.r.o.
Nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem - moderní technologie
Autorizovaný prodejce vozů Fiat PAVLAS TRUST s.r.o. ve Frýdku Místku, Vám představuje nový crossover Fiat 500X s jedinečným designem a nejnovějšími technologiemi pro Váš dokonalý komfort a bezpečí.
Pavlas Trust s.r.o.
Autosklo - výměna, oprava čelního skla z pojištění, tónování autoskel
Prasklo Vám čelní sklo a nevíte, kde by Vám ho opravili? Firma Autosklo TS se specializuje na opravy a výměnu autoskel z pojištění v okolí Valašského Meziříčí a po celém Zlínském kraji.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Spolehlivý autoservis - opravy  a kompletní servis nákladních aut a návěsů
Potřebujete-li rychle a profesionálně opravit nákladní automobil či návěs, můžete se obrátit na autoservis Lichnovský s.r.o. z Kopřivnice, s kterým budete maximálně spokojeni.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Servis a opravy autobusů, servis autobusů CNG, servis nákladních vozů, servis přípojných vozidel
Společnost KAR group, a.s. poskytuje komplexní služby pro zákazníky provozující autobusovou a nákladní kamionovou dopravu.
KAR group, a.s.
Pneuservis s osobním přístupem - seřízení, geometrie i uskladnění pneumatik
Pneuservis RM ALT s.r.o. působící v Ostravě Vítkovicích a Mariánských horách zajišťuje nejen seřízení a geometrii kol ale i uskladnění pneumatik.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava
Čištění, dekarbonizace motoru vodíkem – přenechte své auto zkušeným
Společnost Autoskla Šenov provádí dekarbonizaci neboli čištění motoru vodíkem, kdy dojde ke zvýšení výkonnosti a prodlouží se životnost motoru. Kontaktujte nás v Šenově v blízkosti Havířova a Karviné.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Autoservis, oprava auta - profesionální provedení za skvělé ceny
S opravou auta se můžete obrátit na autoservis RM ALT, s.r.o. v Ostravě, která opravy provádí profesionálně za skvělé ceny v okolí Vítkovic nebo Mariánských Hor.
RM Alt, s.r.o. Autoservis Ostrava