Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Výroba a prodej, dodávka, rozvoz pekařských a cukrářských výrobků
Tradiční výrobce a prodejce pekařských a cukrářských výrobků - chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky. Zásobování prodejen ve Znojmě a okolí nabízí Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.
Pomalu rozpustná hnojiva v prášku - ekologicky šetrná i ekonomicky výhodná
Ekologicky šetrná i ekonomicky výhodná kvalitní speciální pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX® ve formě prášku vyrábí společnost ECOLAB Znojmo spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Opravy motorů – montáž, demontáž, nalezení závady a výměna vadných dílů
Komplexní služby týkající se opravy motorů, které zahrnují montáž, demontáž, nalezení závady a vyměnění vadných dílů zajišťuje v oblasti Znojma a Moravského Krumlova Autocentrum Černý AUTO - JF,s.r.o.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Profesionální pneuservis – defekty a přezutí pneumatik nákladních, osobních aut a zemědělských strojů
Pneuservis, servisní partner Michelin, provozuje společnost AGRODÍLNY,spol. s r.o. Pomůžeme s přezutím a opravou pneumatik v okolí Znojma a Moravského Krumlova. Svěřte auto do rukou profesionálů!
Výstavba komerčních prostor – komerční stavby na klíč
O realizaci komerčních prostor na klíč se v okolí Znojma postará firma Atlanta a.s. Stavíme autocentra, prodejní haly, administrativní budovy a budovy pro veřejný sektor.
ATLANTA, a.s.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Opravy karosérií, brzd a další činnosti autoservisu – práce prováděné specialisty
Opravy karosérií, brzd, výfuků a komplexní služby autoservisu pro osobní a užitková vozidla zajišťuje pro oblast Znojma a Moravského Krumlova společnost AGRODÍLNY, spol. s r.o.
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Ubytování ve vinařství v plně vybaveném apartmánu historického domu v centru vinařského města
Ubytování ve vinařství s ochutnávkou vína a kulinářskými delikatesami v samém srdci města Znojma, Zarezervujte si pobyt v apartmánu historického Vinařského domu, kde se pohodlně ubytuje až 8 osob.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Stavební úpravy v administrativních budovách – výstavba kanceláří
Stavební úpravy v administrativních budovách provádí v okolí Znojma a Brno-venkov firma EKOČEK. Stavíme kanceláře a upravujeme kancelářské prostory.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí, odborné poradenství
Odborné poradenství v případě finančních problémů i výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí poskytují Znojemské reality. Nečekejte až Vám střechu nad hlavou prodá exekutor.
Výměna čelních skel nákladních automobilů, zemědělských, stavebních strojů
Výměnu čelních skel u nákladních automobilů a zemědělských i stavebních strojů pro okolí Znojma a Moravského Krumlova zajistí spolehlivý TRUCKSERVIS - firma AGRODÍLNY, spol. s.r.o..
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Zakázková výroba betonových výrobků – sloupky, podezdívky, zákrytové desky, betonové desky
Betonové výrobky na zakázku zhotoví v okolí Znojma a Třebíče firma NOJA betonové ploty. Vyrábíme betonové sloupky, podezdívky, zákrytové desky nebo plotové desky.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zajistíme poslední rozloučení s Vašim blízkým – od úmrtního listu, květiny až po smuteční obřad
Poslední rozloučení s Vaším blízkým zajistí firma POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o. ze Znojma. V této nelehké situaci za Vás vyřídí potřebné záležitosti a zorganizuje smuteční obřad se vší úctou.
POSPÍCHAL POHŘEBNÍ SLUŽBA s.r.o.
Zabijačkové speciality z řeznictví – jitrnice, jelita, tlačenky a další
Poctivé a chutné zabijačkové speciality nakoupíte v prodejně Poctivé uzenářství v Prosiměřicích. Prodáváme jitrnice, jelita, tlačenky a další zabijačkové výrobky.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Lišty z masivního dřeva, originální vyřezávané lišty - perličkové, vlnité, spirálové
Prodejem a dodávkou lišt z masivního dřeva či originální vyřezávané lišty na brněnsku zakoupíte ve firmě FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Bezkontaktní RFID čipové náramky pro Aquaparky, lázně a wellness centra
Výrobce, prodejce, dodavatel RFID čipových náramků, bezkontaktní čipové technnologie pro aqaparky, lázně a wellness centra jedině od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Nová vína z vinařství Nešetřil - objednávejte na e-shopu
Ochutnejte nová vína z vinařství Nešetřil. Objednat si je můžete na e-shopu.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.