Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Ochrana trávníků a jehličnanů – kvalitní trávníkové podzimní hnojivo za bezkonkureční ceny
Na prodej trávníkového podzimního hnojiva a hnojiva nejen na trávu ale i jehličnany a další rostliny za bezkonkurenční ceny se zaměřují specialisté ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu – profesionální bezpečnostní agentura
Na pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu a zajištění pracovní se znalostí německého a anglického jazyka se zaměřuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ze Znojma.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Novostavba a rekonstrukce rodinných domů, bytová výstavba – vše dle na přání klientů
Stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jižní Moravy provádí novostavby podle přání a požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Zabýváme se i rekonstrukcí rodinných a bytových domů, bytovou výstavbou.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Vakuově zabalená, opracovaná a hluboce zamrazená zvěřina pro restaurace, hotely
Prvotřídní opracovanou, odblaněnou a hluboce zmrazenou zvěřinu, pocházející z českých honiteb, dodává do restaurací a hotelů firma MORAVIALOV.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Kamenná kůra, oblázky, valouny - objednejte okrasné kamenivo v e-shopu s dopravou domů
Okrasné kameny, oblázky, valouny nebo kamenná kůra budou ozdobou Vaší zahrady - vše si snadno objednáte v e-shopu firmy BOŠ spol. s.r.o. včetně zajištění dopravy až domů.
BOŠ spol. s r.o.
Fotovoltaika pro firmy bez starostí - fotovoltaické systémy připojené k síti
Ohledně fotovoltaických systémů Vám poradí firma PV Solutions, která se na její instalaci zaměřuje v oblasti Znojma a Třebíče - pro firmy zajistíme fotovoltaiku bez starostí!
PV Solutions Fotovoltaické elektrárny Znojmo
Pozinkované a poplastované pletivo a plotové panely – oplocení pozemku od profesionálů
Na realizaci a montáž pozinkovaných a poplastovaných čtyřhranných pletiv a plotových panelů se zaměřují profesionálové na oplocení nejen v okolí Znojma a Ivančic ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík
Výkup, těžba, odvoz a zpracování dřeva a dřevní hmoty – kvalitní výřezy i celé délky
Na výkup, těžbu, odvoz a zpracování dřeva a dřevní hmoty, jako jsou výřezy i celé délky se zaměřují specialisté ze společnosti WOOD TRADING s.r.o. nejen v okrese Brno-venkov a Znojmo.
WOOD TRADING s.r.o.
Hliníkové a drátěné ploty, brány a branky – nekonečná škála provedení a barev na míru
Na návrh a realizaci hliníkových a drátěných plotů, kvalitních bran a branek s nekonečnou škálou variant provedení a barev se na jižní Moravě a ve Znojmě zaměřují specialisté ze Zahrady Minařík.
Zahrady Minařík
Sedlácký chléb z žitné mouky - tradice pečení spojená s moderními trendy
Na výrobu a prodej sedláckého chleba z žitné mouky s příměsí mouky pšeničné a mixu zrn se zaměřuje Pekárna IVANKA s.r.o. nejen ve svých podnikových prodejnách v Moravském Krumlově a Znojmě.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Zakázková výroba výzdoby pokojíčku pro miminko – písmena na pověšení na míru
Na zakázkovou výrobu výzdoby do pokojíčků pro miminka a dětských pokojů v podobě písmen na pověšení na míru dle přání zákazníků se zaměřuje společnost s e-shopem Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor – tiché a designové klimatizace s vysokou účinností
Na prodej a montáž tichých a designových klimatizací s vysokou účinností pro chlazení rodinných domů, bytů a komerčních prostor se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Architekt, architektonická kancelář Znojmo
Na provoz architektonické kanceláře, projektování staveb, inženýrskou činnost i stavební dozor se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o. ze Znojma.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Návrh a realizace zahrad na klíč – zahradní architektura pro malé i velké zahrady
Na návrhy a realizace zahrad, zahradní architekturu a na proměnu velkých i malých prostor v oázu krásy se zaměřuje společnost Zahrady Minařík ze Znojma, která spojuje přírodu, estetiku a relaxaci.
Zahrady Minařík
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Chléb na italský způsob s olivami – výborná chuť Focaccia s posypem cherry rajčat a rozmarýnem
Na výrobu a prodej chlebů na italský způsob s posypem cherry rajčat, oliv, rozmarýnu a soli se zaměřuje Pekárna IVANKA s.r.o. nejen ve svých podnikových prodejnách ve Znojmě a Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Praktické  jídelní kuchyňské sety s rohovou lavicí, stolem a židlemi
Rohové jídelní sety s praktickou lavicí s úložným prostorem včetně možností výběru barvy dřeva i potahové látky pořídíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Rekonstrukce koupelny od návrhu až po realizaci - montáž sprchových koutů, sanitární keramiky
Toužíte po nové koupelně? Rekonstrukci koupelny od návrhu až po realizaci Vám zajistí FATO Hlaváč, s.r.o. Moravský Krumlov. Provádí odbornou montáž sprchových koutů, sanitární keramiky přímo na míru.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis
Betonové ploty na klíč přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže
O realizaci betonových plotů na klíč se na Znojemsku a Třebíčsku postará firma NOJA betonové ploty. Objednejte si betonové ploty přímo od výrobce včetně dopravy a odborné montáže.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výrobny krmných směsí, premixové linky - granulátory, mačkadla, šrotovníky, linky na pytlování
Výrobny na krmné směsi, premixové linky, granulátory, mačkadla, šrotovníky a linky na pytlování na zakázku vyrábí firma HAIVA Tasovice
HAIVA Tasovice s.r.o.