Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Renovace, opravy, světlometů, leštění plastových světel
Renovaci, opravy světlometů profesionálním vybavením, leštění plastových světel a další práce provádí odborná firma ze Znojma, Pneu a autoservis Pavel Vrána
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Vinotéka, prodej vín přímo od vinaře – svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá nebo výběrová vína
Kvalitní a lahodná vína přímo do vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství Nešetřil ve Znojmě. Prodáváme vína svěží, aromatická, odrůdová, lehká perlivá, výběrová, ale i vína různých stylů.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Stavba linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek včetně elektroinstalace
Kompletní stavbu linky na sušení biomasy a výrobu biomasových peletek zajistí firma SD Install. Linky na zpracování biomasy dodáváme včetně elektroinstalace.
SD Install Gustav Schuh
Kváskový samožitný chléb z přírodního žitného kvasu
Křupavý Krumlovský samožitný chléb vyráběný z tradičního přírodního žitného kvasu peče Pekárna Ivanka z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Zlatnictví a klenotnictví – prodej šperků ze žlutého a bílého zlata českých i zahraničních značek
Ve zlatnictví a klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě nakoupíte šperky ze žlutého i bílého zlata. Udělejte sobě nebo Vašim blízkým radost luxusním šperkem se safíry, diamanty, brilianty nebo safíry.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Rychlá autodoprava - dovoz štěrku, písku, skládání hydraulickou rukou, přeprava strojů
Autodoprava Bohdálek Vám rychle a spolehlivě zajistí dovoz štěrku, písku i betonu nebo zajistí přepravu strojů a skládání hydraulickou rukou. Vše v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Pohořelic.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Znojemské reality – pronájem bytů, domů a komerčních prostor
Znojemské reality, to je rychlý, kvalitní servis a odborná pomoc při prodeji bytů, domů a komerčních prostor. Prodejte či pronajměte své nemovitosti bez starostí.
Výroba dlouhodobě působících pomalu rozpustných hnojiv
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv firma ECOLAB ze Znojma pro dlouhotrvající účinky jako hnojivo pro pokojové rostliny, keře, okrasné ovocné stromy, ale také balkónové rostliny
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výroba, montáž a doprava odolných betonových plotů v různých barevných provedeních
Designové betonové ploty s různou povrchovou strukturou odolné vůči mrazu i povětrnostním vlivům v barevném odstínu podle přání zákazníka vyrobí, doveze a namontuje firma NOJA betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.
Vyzkoušejte identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky
Vlastníte-li objekt, ve kterém je zapotřebí identifikační systém nylových náramků pro RFID hodinky, včetně čipových hodinek, pak oslovte firmu IdentCORE.
IdentCORE s.r.o.
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Připravte svůj vůz Volkswagen na letní sezonu - servisní prohlídka, přezutí pneu
Majitelé vozů Volkswagen mohou využít výhodných servisní balíčků. Připravte svůj vůz na letní sezonu v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Zajistíme pečlivou prohlídku vozu, přezutí i vyvážení pneu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zakázková výroba chladících pultů a boxů na míru
Chladící boxy a pulty na míru do výroben, prodejen a obchodů s potravinami a masem Vám v Jihomoravském kraji na zakázku vyrobí společnost Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Výroba naturálních vín přírodními a přirozenými postupy bez použití aditiv
Vinařství Nešetřil klade při výrobě vín velký důraz na přírodní a přirozené postupy s minimálním používáním aditiv. Ochutnejte naše naturální vína, vyrobená přirozeným procesem mikrooxidace.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vysoká kvalita výrobků a efektivní řízení výroby na CNC strojích
Kvalitní výrobce a dodavatel přesně obráběných dílců, montážních podskupin strojů a průmyslových zařízení jsou ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, u nichž se můžete spolehnout na špičkovou kvalitu výrobků.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Společnost STŘECHY HAAS s.r.o. se zabývá kompletními tesařskými, pokrývačskými a klempířskými pracemi. Realizujeme a rekonsruujeme střechy.
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě