Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Příprava a zajištění STK osobních vozidel, prohlídky vozů před STK
Důkladnou prohlídku vozu před vlastní STK zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo. Automobil na STK připravíme, zamluvíme technickou kontrolu a zajistíme STK vašeho vozidla za Vás.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Šperky s opálem, onyxem, polodrahokamy a safíry – nádherné náušnice, přívěšky a prsteny
Na prodej moderních šperků, náušnic, přívěšků a prstenů s opálem, onyxem, polodrahokamy a safíry se zaměřuje Klenotnictví LUCIE GOLD ze Znojma, kde Vám poradí s výběrem.
Klenotnictví LUCIE GOLD LUCIE GJ s.r.o.
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Plošinové ocelové rošty – vysoká kvalita, dlouhá životnost a nízké náklady díky pozinkování
Na zakázkovou výrobu na míru a dodávku plošinových ocelových roštů s dlouhou životností a nízkými náklady díky pozinkování se zaměřuje společnost KASALI, s.r.o působící nejen pro oblast Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Oprava následků vandalismu na karoserii auta šetrnou metodou Paintless Dent Repair
Opravu následků záměrného poškození karoserie auta vandaly zajistí firma Veselý DŮLEK Milan Veselý. Opravíme poškozenou autokaroserii šetrnou metodou Paintless Dent Repair.
Veselý DŮLEK Oprava karoserií vozů metodou PDR
Rostoucí oblečení pro miminka - ručně šité body, legíny, čelenky z certifikovaných materiálů
E-shop Šitíčko pro miminka představuje novou unikátní kolekci rostoucího oblečení MiniBodie. Vše je ušito ručně z certifikovaných materiálů - originální legíny, body i čelenky české výroby!
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Jednoduché hnojení výsadeb v nádobách a truhlících na balkóně
Potřebujete-li tablety na hnojení či dohnojování výsadeb v nádobách nebo balkonových truhlících, obraťte se na českého výrobce a prodejce společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových zařízení – specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu
Na instalace, přestavby a elektroinstalace bioplynových a jiných zařízení se zaměřují specialisté na automatizaci a mechanizaci průmyslu ze společnosti SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Dřevěné rovná madla k do zábradlí – zakázková výroba stylových ukočení a úchytů madel
Na zakázkovou výrobu a prodej dřevěných rovných madel k zábradlí, ukončení a úchytů madel z masivního dřeva a dalšího příslušenství se zaměřují specialisté ze společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dodávka opracované a rozbourané zvěřiny pro restaurace – jelen, daněk, srnec, divočák a další
Kýtu, plec, svíčkovou nebo kostky na guláš z jelena, daňka, srnce, divočáka nebo muflona do vaší restaurace dodá firma Moravialov.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
René Leikep - Vaše cesta k nádherným interiérům a exteriérům - malířské a natěračské služby
René Leikep přináší dokonalost do každého detailu - expertní malování a nátěry, včetně dekorativních stěrek, pro domovy, kanceláře a veřejné prostory ve Znojmě a okolí.
René Leikep malíř, lakýrník, natěrač Znojmo
Rodinné vozy a moderní MPV s bohatou výbavou - 20. výročí Volkswagen Touran
Zmodernizované automobily Volkswagen Touran s precizními asistenčními systémy a kvalitní výbavou řadící se k oblíbeným rodinným vozům a MPV prodává autosalon INTERMOBIL ze Znojma.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Automatické zavlažování na klíč – návrh, instalace i údržba závlahových systémů
Na automatické zavlažování a návrh, instalaci i údržbu závlahových systémů včetně zajištění všech komponentů se zaměřuje společnost Zahrady Minařík působící ve Znojmě na jižní Moravě.
Zahrady Minařík
Ostraha nočních podniků a veřejných akcí - bezpečnostní agentura
Znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. zajistí kompletní bezpečnostní služby. Pomůžeme Vám s ostrahou na veřejných akcích nebo s bezpečnostní ve Vašem nočním podniku.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Efektivní, rychlé a levné vytápění pomocí klimatizace - tepelné čerpadlo vzduch-vzduch
Na montáž tepelných čerpadel systému vzduch-vzduch, které slouží pro efektivní, rychlé a levné vytápění formou klimatizace se zaměřuje společnost ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Zakázková výroba industriálního kovového nábytku – stylové postele, skříňky, stolky a mnoho dalšího
Na zakázkovou výrobu industriálního kovového nábytku, jako jsou například postele, skříňky a stolky, se specializují odborníci z Uměleckého kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Pokládka travního koberce – profesionální založení trávníku a rychlé zazelenání plochy kolem domu
Na pokládku travního koberce a profesionální založení trávníků, které zajistí rychlé zazelenání plochy kolem domu se zaměřují specialisté ze společnosti Zahrady Minařík ze Znojma.
Zahrady Minařík
Vodoinstalatérské a kanalizační práce
Komplexní vodoinstalatérské a kanalizační práce provádí ve Znojmě, Moravském Krumlově a Ivančicích společnost FATO Hlaváč, s.r.o. Svěřte se skutečným odborníkům z oboru!
FATO Hlaváč, s.r.o.
Originální teakový nábytek dovezený přímo z Asie za atraktivní ceny
Originální teakový nábytek dovezený z Asie přímo od výrobce zakoupíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě a v EXCALIBUR CITY Hatě. Pořídit je možné teakové stoly, židle, jídelní sety, komody i houpačky.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Projekce staveb, projektová a inženýrská kancelář Jihomoravský kraj
Na projektování staveb a provoz projektové a inženýrské kanceláře působící v Jihomoravském kraji se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Oblíbené zavinovačky a výbava na míru – rychlozavinovačky, péřové, šněrovací zavinovačky a zavinovací fusaky
Na prodej oblíbených zavinovaček různých druhů jako jsou rychlozavinovačky, péřové a šněrovací zavinovačky, zavinovačky na zip a zavinovacích fusaků se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.