Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Znojmo
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
E-shop se zvěřinou - na prodej maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona, zajíc, bažant
Společnost MORAVIALOV s.r.o. z Kravska u Znojma provozuje e-shop se zvěřinou. Restaurace i koncoví spotřebitelé si tak mohou objednat maso z jelena, daňka, srnce, divočáka, muflona i zajíce, bažanta.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Prodej použitých autodílů pro vozidla různých značek – karosérie, motory, převodovky a mnoho dalšího
Na prodej použitých autodílů pro vozidla tuzemských i zahraničních značek, jako jsou karosérie, motory a převodovky, se zaměřuje společnost IB - MET s.r.o. sídlící nedaleko Znojma.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Pojezdové a pochůzné rošty na ocelové plošiny – zaručená kvalita z vysokopevnostní oceli
Na výrobu a dodávku pojezdových a pochůzných roštů z vysokopevnostní oceli zajišťující snadný pohyb po ocelových plošinách se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba a prodej zdravého, tmavého i cereálního pečiva s vysokým obsahem vlákniny
Zdravé cereální či tmavé pečivo s vysokým obsahem vlákniny vám vyrábí podle tradičních receptur pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Kvalitní míchače na krmné směsi – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkou kusových míchačů na krmné směsi, i kompletních celků na klíč se v okolí Znojma zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Nová vína v bohatém sortimentu vinařství – jakostní a přívlastková té nejlepší chuti a kvality
Nová vína v bohatém sortimentu Vinařství Nešetřil ve Znojmě jsou pravidelně uváděna na trh na podzim. Jedná se o čtyři bílá a dvě červená jakostní a přívlastková vína té nejlepší chuti a kvality.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Ocelové rošty do regálů – komplexní dodávka regálových roštů včetně výplňových, převislých a zapuštěných
Na zakázkovou výrobu ocelových regálových roštů a komplexní dodávku včetně výplňových, převislých a zapuštěných se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI s.r.o. ze Znojma dodávající po celé ČR.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Rozšíření možnosti ubytování ve Vinařském domě – komfortní a moderní apartmány s kuchyní
Připravené rozšíření ubytování v komfortních a moderních apartmánech od října 2023 mají ve Vinařském domě ve Znojmě. Apartmán má vybavené 2 ložnice, obývák a kuchyňskou linku.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Stavební práce – rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, regenerace bytových domů
Široké spektrum stavebních prací poskytuje v okolí Hrušovan nad Jevišovkou firma Kobliha Stavitelství. Realizujeme rekonstrukce, půdní vestavby, fasády, revitalizace bytových domů apod.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Servis vozidel Dacia a Renault – zkušený autoservis se o Vaše auto postará
Hlavním zaměřením autoservisu Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o. ze Znojma je oprava vozidel Dacia a Renault. Specializujeme se na elektroniku motorů, diagnostiku problému a následnou opravu.
Autocentrum Černý AUTO - JF, s.r.o.
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Pohodlné, funkční a atraktivní dioptrické brýle pro děti – jak vybrat ty správné
Bohatý výběr pohodlných, funkčních a atraktivních dioptrických brýlí pro děti má ve svém sortimentu společnost Oční optika Znojmo, která poradí a pomůže s výběrem přímo na míru Vašemu dítěti.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Při prodeji či pronájmu nemovitosti je důležité vybrat si pro spolupráci vhodnou realitní kancelář
Realitní kancelář představuje zprostředkovatele při prodeji, koupi či pronájmu nemovitostí. Veškeré potřebné úkony spojené s prodejem spolehlivě zařídí firma Znojemské reality ve Znojmě.
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Skládané betonové ploty jsou hitem letošní doby - rychlá stavba, dlouhá životnost, dostupná cena
Firma NOJA betonové ploty se zabývá výrobou a montáží bezúdržbových designových plotů s dlouhou životností, rychlou stavbou a za dostupné ceny - hitem letošní doby jsou skládané betonové ploty.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Výroba tradičních i netradičních zákusků a cukrářských výrobků
Na lahodných tradičních i netradičních zákuscích a dalších cukrářských výrobcích si pochutnáte v pekárně Ivanka v Moravském Krumlově na Brněnsku.
Pekárna IVANKA s.r.o.