Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Kvalitní a krásné oblečky pro miminka od českého výrobce - dupačky, čepičky, šatičky eshop
Pokud hledáte krásné a kvalitní kojenecké oblečky od českého výrobce, pak určitě zabrouzdejte na eshop firmy Kaspo, kde si vyberete dupačky, čepičky, šatičky, trička a jiné oblečky pro miminka.
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
O kvalitní servis, plnění i dezinfekci klimatizace vašeho vozu se vám postará Pneuservis Fiala
Pneuservis Fiala nedaleko Prostějova vám poskytne kvalitní servis, plnění i dezinfekci klimatizace vašeho automobilu.
Pneuservis Fiala
Kovoobrábění - výroba a prodej evolutní, šroubové a listové pružiny
Hledáte firmu, která je profesionálem v kovoobrábění a vyznačuje se kvalitními výrobky? Firma SV výrobní Prostějov má dlouhodobou zkušenost ve výrobě evolutních, šroubových a listových pružin.
Luxusní a reprezentativní kytice – donáška květin kamkoliv v rámci ČR i do zahraničí
Vazby luxusních a reprezentativních kytic zhotovuje Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o. Reprezentativní a luxusní květinové vazby doručíme v rámci fleurop kdekoliv v ČR i do zahraničí.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Přijmeme řidiče TAXI na denní i noční služby - nástup ihned
Rádi řídíte? Jste spolehlivý, komunikativní a znáte Prostějov a okolí? Pak hledáme právě vás - přijmeme řidiče TAXI na denní i noční služby.
Mé TAXI Jaroslav Vítek
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Roman Horák - obec Klenovice na Hané (okres Prostějov)
Roman Horák nabízí především komplexní dlaždické a obkladačské práce. Současně se také zabýváme tesařskými a zednickými službami a provádíme lakýrnické a natěračské práce.
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Půjčovna stavebních strojů, zemní práce a demolice
Společnost GALVA TRANS z Prostějova se zaměřuje na dopravní stavby. Provádí zemní a výkopové práce, práce hydraulickým kladivem, demolice a také půjčuje stavební stroje a stavební mechanizaci.
GALVA TRANS, s.r.o.
CNC soustružení a frézování - přesné stroje pro výrobu průmyslových dílů
Jsme firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova a vyrábíme různé průmyslové díly, které dodáváme po celé České republiky. Pro CNC soustružení a frézování využíváme moderní a přesné strojní technologie.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Přezutí na zimní pneu, oprava, výměna a prodej pneumatik
Kompletní služby v oblasti pneuservisu, jako je oprava výměna pneumatik, pro Vás zajití profesionální Pneuservis Fiala, který sídlí nedaleko Prostějova.
Pneuservis Fiala
Obec Lešany, okres Prostějov, lidová zvonice, kostel Nejsvětější Trojice, kaple sv. Františka
Nad vesnicí Lešany po pravé straně směrem na Zdětín na vrcholu Bílé hory a kolem jeho vrcholku a na stráních se nachází na rozloze 3,9 ha chráněná přírodní rezervace „Na hůrkách.
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Mezistěny z pravého včelího vosku pro včelaře z celé ČR - výroba již přes 100 let
Již přes 100 let se věnujeme výrobě mezistěn z pravého včelího vosku a včelařských potřeb - jsme zde pro včelaře z celé ČR, navštívit nás můžete v obci Stražisko u Prostějova.
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Moderní oční optika - prodej dámských, pánských i dětských brýlí
Potřebujete nové brýle? V oční optice Vintrová Eva Prostějov vám zajistí profesionální kompletní služby - od měření zraku až po zhotovení brýlí.
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Kuželové pružiny pásové - evolutní, výroba na míru
SV výrobní, s.r.o. Prostějov (Olomouc) je firma s vysokou kvalitou vyráběných produktů a dlouhodobou výrobní zkušeností - zajistí výrobu kuželových pásových neboli evolutních pružin na míru.
Obec Myslejovice, okres Prostějov, Kostel Zvěstování Panny Marie z roku 1788, Drahanská vysočina
První písemná zmínka o obci Myslejovice je dle historických pramenů z roku 1267, krásná příroda, Kostel Zvěstování Panny Marie z roku 1788.
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.