Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Autoškola Zatloukal Prostějov, individuální termíny jízd, večerní i víkendové jízdy, školení řidičů
Nabízíme kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, kondiční jízdy pro držitele řidičského oprávnění skupiny B a školení řidičů referentských vozidel.
Ložiska ZKL pro průmysl, která zakoupíte v našich prodejnách či v e-shopu
Odolná ZKL ložiska pro letectví, strojírenství či jiné odvětví prodává firma LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Zastavte se v jedné z našich prodejen v Prostějově a Olomouci, nebo si objednejte v e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Hydraulická nůžková plošina na schodiště, balkóny, terasy - bezplatný návrh řešení
Pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu je vhodná hydraulická nůžková plošina NPM 400 - o nezávazný a bezplatný návrh řešení kontaktujte firmu MANUS Prostějov, spol. s r.o.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce - odvoz suti, doprava sypkých materiálů
Firma GALVA TRANS, s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na zemní a výkopové práce včetně dopravy a odvozu suti a sypkých materiálů.
GALVA TRANS, s.r.o.
Čističky, septiky a žumpy Prostějov, výroba domovních a malých čistíren odpadních vod, revize
Zabýváme se vývojem, výrobou a montáží zejména domovních a malých čistíren odpadních vod, výroba filtrů, septiků, vodoměrných šachet, plastových nádrží, závlahy a jezírka.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem - membrány, příruby a kotouče
Ve společnosti ZD Myslejovice - AGROGUM sídlící v Prostějově vám zajistí membrány, příruby i kotouče. Zaměřujeme se na lisování pryže v kombinaci s kovem i textilem.
ZD Myslejovice, družstvo
Poctivý pneuservis Fiala - prodej, přezutí i výměna pneumatik
Nenechávejte přezutí pneumatik na poslední chvíli. Navštivte poctivý pneuservis Fiala v Konicích u Prostějova, kde vám zajistí prodej, přezutí i výměnu pneu!
Pneuservis Fiala
Pediatrie, ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Konice, okres Prostějov
Pediatrie, nastřelení náušnic, léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka MUDr. Anna Látalová, která ordinuje v obci Konice v okres Prostějov.
BAMEDILA s.r.o.
Kamenictví s tradicí - kamenosochařské práce na míru
Chcete mít kuchyňskou desku, která bude vynikat svým designem a jednoduchou údržbou? Oslovte kamenictví s tradicí, kde vám vyrobí desku na míru, dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Svislé, zvedací a šikmé schodišťové plošiny pro imobilní, vozíčkáře
Zpřístupnění nedostupných míst pro imobilní a vozíčkáře umožní svislé, zvedací a šikmé plošiny od firmy MANUS s.r.o. z Prostějova.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Kojenecký textil, body, zavinovačky, povlečení se jménem, textem i fotografií
Vytvořte dítěti krásnou vzpomínku se jménem. Český výrobce kojeneckého textilu Kaspo v Olomouci vám vyšije text nebo vytiskne fotografii na body, zavinovačku i povlečení podle vašich představ.
Prodej uren, rakví a hřbitovního příslušenství
S výběrem rakví a uren pro zesnulé Vám pomůže pohřební Služba Libor Svoboda v Konicí. Prodáváme urny, rakve a další hřbitovní zboží.
Pohřební služba Libor Svoboda
Kvalitní služby pneuservisu - demontáže, vyvažování kol i přezutí pneumatik
Pneuservis Fiala poskytuje v okolí Prostějova pneuservisní služby, demontáže, přezutí pneumatik i vyvažování kol. Nabízí spoustu sortimentu, který oceníte nejenom vy, ale hlavně váš automobil.
Pneuservis Fiala
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Stravovací služby Prostějov, stravování pro zaměstnance a pro širokou veřejnost, výběr jídel
Naše jídelna nabízí pestrý výběr pokrmů podle osvědčených receptur z kvalitních surovin.
Sociální služby pro osoby se zdravotním postižením Prostějov, denní stacionář, aktivizační služby
Nestátní nezisková organizace LIPKA, z.s. z Prostějova poskytuje pomoc a podporu osobám se zdravotním postižením, denní stacionář, aktivizační služby.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost
O zdraví vašich dětí se v okolí Konic postarají v pediatrické ordinaci MUDr. Anny Látalové BEMEDILA s.r.o. Poskytujeme lékařskou péči pro děti a dorost do 18 let.
BAMEDILA s.r.o.
Oční optika Vintrová Eva - vyšetření zraku i velký výběr brýlí
Máte problémy a potřebujete vyšetření zraku nebo máte pocit, že potřebujete nové brýle? Oční optika Eva Vintrová z města Prostějov je tu pro vás!
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Pronájem stavební mechanizace a strojů - vibrační desky a válce, kompresory, elektrocentrály
Firma GALVA TRANS, s.r.o. vám zajistí pronájem stavební mechanizace a strojů dle vaší potřeby - zapůjčit si můžete vibrační desky a válce, kompresory i elektrocentrály.
GALVA TRANS, s.r.o.
Údržba letadlových celků Prostějov, údržba agregátů letecké techniky, středisko údržby
V současné době se zaměřuje především na údržbu agregátů letecké techniky určené pro sportovní, zemědělské a dopravní účely.