Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Čerpací stanice LPG s možností platby hotově i kartou, prodej propan-butan lahví
LPG za nejlepší ceny v okolí natankujete na Čerpací stanici LPG u Jeepa v Prostějově. Platba je možná hotově i kartou, navíc zde na pořídíte i propan-butanové láhve.
Tažná zařízení Oto Filipi
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Servis elektroagregátů – alternátory, startéry vozidel a strojů
O kompletní servis elektroagregátů se postará firma ADAMČÍK ELEKTRO s.r.o. Servis alternátorů a startérů provádíme u osobních, nákladních a užitkových automobilů i zemědělských a pracovních strojů.
Galvanovna - povrchová úprava kovů kvalitně
Odborné galvanické zinkování i další povrchové úpravy kovů nejen pro Přerov a Brno nabízí společnost GALVA. Naše galvanovna zajistí pozinkování železných dílů, litinových odlitků a další služby.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Zpravodajské zabezpečení, systémy ochrany a rádiové rušení
Sledovací a průzkumná zařízení pro vojenské a bezpečnostní složky, rádiové rušiče a jiné softwarové a hardwarové produkty vyvíjí a vyrábí společnost URC Systems, spol. s r.o.
Potřeby ke křtu dítěte - křtící roušky, svíce, zavinovačky, oblečení, zakázkové vyšívání jmen
Potřeby ke křtu dítěte vyrábí a prodává Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce. V nabídce naleznete křtící roušky, svíčky, zavinovačky a jiné oblečení. Na zakázku vyšíváme jména.
Výstavba rodinných domů na klíč - realizace včetně základové desky a přípojek
Firma ZOUBEKSTAV s.r.o. z Olšan u Prostějova realizuje rodinné domy na klíč včetně základové desky a přípojek. Svěřte výstavbu vysněného bydlení v okolí Olomouce a Přerova do rukou odborníků.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Krajkové vázací zavinovačky pro miminka za rozumné ceny - vlastní výroba, prodej
Vlastní výrobou kojeneckého textilu za rozumné ceny se zabývá česká firma Kaspo z Prostějova. Prodáváme rychlozavinovačky a krajkové vázací zavinovačky pro miminka ze 100% bavlny.
Mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi
Svěřte své účetnictví profesionálům z firmy ProgEco s.r.o. - mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi!
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Dekorativní broušení na skleněné předměty a ozdobné pískování skla Prostějov
Dekorativní broušení na sklo a pískování skla zajistí sklenářství Tomáš Látal. Ozdobte si motivem dle vašeho vlastního výběru vázy, skleničky, zrcadla, zábradlí a další skleněné plochy a předměty.
Tomáš Látal Sklenářství Prostějov
Realizace kachlových kamen a krbů Prostějov, plynové krby, moderní krby, kuchyňská kamna
Realizujeme výstavbu jak levných krbů a kachlových kamen tak v luxusním provedení z dovozových materiálů, provádíme také rekonstrukce kachlových kamen.
Zpracování mezd a vedení účetnictví pro OSVČ, společnosti a neziskové organizace
Přenechte účetnictví odborníkům a oslovte kancelář Ing. Johany Otrubové, která se postará o vedení účetnictví, zpracování mezd pro společnosti, OSVČ i neziskovky z Prostějova, Olomouce a Vyškova.
Ing. Johana Otrubová Audity a účetnictví
Restaurace penzion Griltour Protivanov, bohatá nabídka jídel a nápojů, příjemné ubytování
Nabízíme ubytování v penzionu GrilTour pro Vaší letní i zimní dovolenou, turistiku i cykloturistiku, navštivte zajímavá a krásná místa v okolí Protivanova.
Pásový schodolez pro přepravu vozíčkářů na schodištích - jednoduché bezbariérové řešení
Pásový schodolez SHERPA od firmy MANUS je jednoduché bezbariérové řešení, které je ideální pro přepravu vozíčkářů na schodištích.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Audit neziskových organizací a kompletní závěrky na samostatné dotace
O kompletní závěrky na samostatné dotace a audit neziskových organizací se postará naše Auditorská a účetní kancelář Ing. Johana Otrubová. Služby realizujeme v Olomouci, Vyškově i Prostějově.
Ing. Johana Otrubová Audity a účetnictví
Mzdový účetní software Ainex - komplexní funkčnost za nízkou cenu
Hledáte-li program na zpracování mezd, který bude snadný, zajistí komplexní funkčnost a přitom bude mít nízkou cenu, pak vám účetní software Ainex splní všechny požadavky.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Originální sada řemeslných piv v netradiční dřevěné dárkové ručně dělané tašce
Udělejte radost netradičním dárkem v podobě originální dřevěné tašky plné řemeslných piv. Sadu řemeslných piv nakoupíte v prodejně nebo e-shopu Velkorakovského minipivovaru.
Hypotéční úvěry, vyřízení hypotéky - financování bydlení s výhodnou úrokovou sazbou‎
Pokud potřebujete pomoc s financováním bydlení nebo s vyřízením hypotéky, obraťte se na Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi Prostějov. Zajistíme Vám hypoteční úvěr s výhodnou úrokovou sazbou.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Profesionální audit společností se zaměřením na výrobu, služby, obchod a zemědělství
Auditorská a účetní kancelář Ing. Johana Otrubová zajišťuje profesionální audit výrobních, obchodních společností, ale také z oblasti služeb a zemědělství. Působíme v Prostějově, Olomouci a Vyškově.
Ing. Johana Otrubová Audity a účetnictví
Profesionální kontrola nemocných a pracovně neschopných osob pro zaměstnavatele
Společnost SIDA s.r.o. provádí kontrolu nemocných a práce neschopných osob pro zaměstnavatele. Služby realizujeme na základě uzavřené smlouvy o provádění kontrol v Přerově, Olomouci a Vyškově.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Dřevěné lišty, střešní latě, přířezy, sololit - výroba, prodej
Sháníte dřevěné lišty, střešní latě, přířezy nebo sololit? Tak se obraťte na společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově, kde vše najdete pod jednou střechou.
Výroba, montáž dopravníkové systémy, pásové dopravníky Olomouc
Výrobu a montáž dopravníkových systému a pásových dopravníků pro Vás zajistí česká společnost Přidal s.r.o., která je profesionálem v oboru strojírenství s kovovýroby.
Přidal s.r.o.
Vyšetření zraku, optické pomůcky - oční optika, která ví co vaše oči potřebují
Pokud potřebujete pečlivé vyšetření zraku nebo si pořídit kvalitní optické pomůcky, pak navštivte Oční optiku Eva Vintrová v Prostějově, ve které vědí co vaše oči potřebují.