Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Výroba kartonových krabic z vlnité lepenky - obaly všech druhů a velikostí přesně dle požadavků‎
Výrobou kartonových krabic z vlnité lepenky, obalů všech druhů a velikostí přesně dle požadavků zákazníka se zabývá firma Karton plus z Prostějova. Dodáváme obaly do Olomouce i Brna.
Karton plus spol. s.r.o.
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo studená kuchyně za skvělé ceny
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov sídlící nedaleko Prostějova pro Vás denně vyrábí výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo chlebíčky, které si navíc můžete objednat za skvělé ceny.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Elektrocentrály Honda a Heron – generátory vhodné pro řemeslníky i k domácímu použití
Značkové generátory Honda a Heron pro využití řemeslníky, na stavbách i k domácím použití prodává v okolí Prostějova a Olomouce společnost Řemeslo a zahrada.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Kartonáž, výroba obalů z lepenky, prodej kartonových výrobků
Firma Karton plus spol. s.r.o., výrobce kartonáže, krabic, obalů z lepenky dodává a prodává kartonové výrobky všeho druhu v Prostějově i v Olomouci. Zabýváme se výrobou kartonových obalů na zakázku.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba disků, pneumatik a kompletních kol pro travní sekačky, jednoosé přívěsné vozíky a žací adaptéry
Firma ADR SYSTEM vyrábí disky, pneumatiky a také kompletní kola v rozměrech od 2,5X4“ až po 20X10X10 “, které lze využít pro travní sekačky, žací adaptéry i jednoosé přívěsy.
Prodejna ložisek a příslušenství, gufer, řemenů, řetězů a těsnění pro firmy - ložiska od specialistů
Ložiska a příslušenství můžete zakoupit v prodejně LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o v Prostějově. Prodáváme ložiska a příslušenství, gufera, řemeny, řetězy a těsnění pro firmy za příznivé ceny.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Vytápění, chlazení, klimatizace - dodávka, montáž
Společnost ELMAR group, s.r.o. se sídlem v Prsotějově se zabývá dodávkou a montáží vytápění, chlazení nebo klimatizací.
ELMAR group spol. s r.o.
Voskování nebo keramická ochrana laku auta včetně přípravy formou leštění, odmaštění laku
Společnost APPauto Zlín poskytuje služby pro Váš vůz - Tomáš Kyselák provádí leštění laku, voskování aut i aplikaci keramického nanopovlaku pro dlouhodobou ochranu laku auta.
Výhodné internetové připojení, WI-FI nebo bezdrátový internet - buďte online s námi
Výhodné internetové připojení, WI-FI připojení a bezdrátový internet seženete od firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova v Konicích a poskytuje internetové služby.
Kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, Autoškola Zatloukal
Autoškola Zatloukal poskytuje kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B. Nabízíme také kondiční jízdy a školení pro řidiče referentských vozidel.
Bezdrátové připojení k internetu - spolehlivé WI-FI připojení
Bezdrátové internetové připojení WI-FI pořídíte od konické firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova. Spolehlivé internetové připojení za bezkonkurenční ceny.
Wifi internetové připojení - vysoká rychlost za bezkonkurenční cenu
Vysokorychlostní wifi internetové připojení za bezkonkurenční cenu pro občany i firmy od společnosti T & J computers. S námi budete na Prostějovsku vždy on-line.
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Impregnace na stavební řezivo Bochemit Dřevosan v interiéru i exteriéru - prodej
Ochraňte dřevo před dřevokazným hmyzem - Bochemit Dřevosan je impregnace na stavební řezivo v interiéru i exteriéru. Zakoupit si ji můžete ve společnosti PROŘEZ v Protějově.
Montáž satelitní digitální televize společnosti SKYLINK
Využívejte výhod satelitní digitální televize. Její montáž pro Vás zajistí specialista na satelitní připojení, společnost T&J Computers, s.r.o., která působí po celém Olomouckém kraji.
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach - prodej, servis za příznivé ceny
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach pro profesionály i domácí kutily si vyberete ve firmě Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal - v oblasti prodeje a servisu máme již dlouholeté zkušenosti.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Náhradní originální díly ŠKODA – největší výběr v prodejně auto moto v regionu
Největší výběr originálních dílů značky ŠKODA najdete v prodejně H&Z Auto moto v Prostějově. Na skladě máme nejširší výběr originálních náhradních dílů ŠKODA v regionu.
H&Z AUTO MOTO
Odpružené agregáty ADR - Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou pro nosnost až 30 tun
Společnost ADR SYSTEM s.r.o. Prostějov je distributorem ADR náprav a dodává i originální díly, odpružené agregáty ADR - např. Bogie agregáty s náběžně řiditelnou nápravou.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, hydroizolace střech, montáž a revize hromosvodů
Společnost Jaromíra Hrabala Střechy - Izolace se zabývá realizací střech na klíč. Nabízíme kompletní pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Vložkování, frézování, revize komínů, renovace komínových průduchů od firmy s mnohaletou tradicí
Firma s mnohaletou tradicí, Kominictví Marek Švécar provádí profesionální kominické práce v Olomouci i Prostějově. Zajišťujeme vložkování, frézování, revize komínů a renovace komínových průduchů.
Kominictví Marek Švécar
Kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech - výroba a prodej
Obalový materiál z kartonu prodává společnost Karton plus, spol. s.r.o., působící v Olomouci, Přerově a Prostějově. Vyrábíme kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech.
Karton plus spol. s.r.o.