Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Diagnostické centrum - ultrazvuk, mamograf k prevenci rakoviny prsu
Technologie jako je ultrazvuk a momograf může odhalit nádorové onemocnění. Proto neváhejte a objednejte se do diagnostického centra ProMedica spol. s r.o. v Prostějově na vyšetření prsu.
ProMedica spol. s r.o.
Tlaková čerpadla pro čerpání kalových a splaškových vod – výroba, prodej
Vysoce spolehlivá tlaková čerpadla s robustní konstrukcí pro čerpání kalových a splaškových vod vyrábí a prodává česká společnost PRESSKAN system, a.s.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Mák modrý - kvalita z úrodné půdy od českého pěstitele
Mák modrý od českého pěstitele ROLS Lešany - kvalita z úrodné půdy na Prostějovsku. Zajistíme výrobu, prodej a distribuci máku modrého.
ROLS Lešany, spol. s r.o. Zemědělská skupina ROLS
Prodej máku modrého a kmínu kořenného
Pokud hledáte pěstitele a zpracovatele českého modrého máku a kmínu kořenného, pak kontaktujte firmu ROLS Lešany, spol. s r.o. v Prostějově, která se zaměřuje také na prodej a distribuci.
ROLS Lešany, spol. s r.o. Zemědělská skupina ROLS
Designové a vysoce kvalitní dětské kočárky MOON – prodej, autorizovaný servis a opravy
Firma Baby business s.r.o. z Prostějova je výhradním prodejcem dětských hlubokých a sportovních kočárků MOON v České republice. Postaráme se také o záruční a pozáruční servis a opravy kočárků.
Baby business s.r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Delikatesy a pochutiny k pivu – farmářské speciality, sušené maso, klobásy, sýry, oříšky a brambůrky
V pivotéce Pivní nebe v Prostějově si přijde na chuť každý mlsný jazýček. Kromě kvalitního zlatavého moku u nás nakoupíte i delikatesy k pivu, jako jsou pršuty, klobásy, nebo farmářské brambůrky.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Spolehlivý autoservis a opravy vozů - kompletní servis osobních, užitkových a dodávkových vozů
Autoservis s důrazem na kvalitu a rychlost, JT auto - pneu servis s.r.o. z Prostějova poskytuje kompletní servis osobních, užitkových a dodávkových vozů. O Vaše auto se spolehlivě postaráme.
JT auto - pneu servis s.r.o.
Krbová kamna od renomovaných výrobců – HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN
Na prodej designových krbových kamen od renomovaných výrobců jako jsou HETA, WANDERS, LEDA, ADURO, ROMOTOP a HAAS SOHN se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar v Prostějově a Olomouckém kraji.
Kominictví Marek Švécar
Různé druhy kartonových krabic z vlnité nebo hladké lepenky vhodné pro majitele e-shopu
Papírové krabice v různých provedeních, které jsou vhodné pro majitele e-shopů na balení zboží je možné pořídit od společnosti Karton plus spol. s.r.o. dodávající nejen v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Kamenné schody jsou praktickým a estetickým doplňkem - zaměření, výroba
Nechte si vyrobit kvalitní kamenné schody, které budou praktickým i estetickým doplňkem vašeho domu nebo zahrady. Kamenictví Karel Otruba má s výrobou kamenných schodů již dlouholeté zkušenosti.
Kamenictví Karel Otruba
Měření a regulace budov vám zajistí kontrolu teploty a také výdajů
Zpříjemněte návštěvníkům či pracovníkům pobyt v budově a využijte systémů měření a regulace. Společnost ELMAR group se zaměřuje na jejich dodávku pro technologie vytápění, chlazení i vzduchotechniky.
ELMAR group spol. s r.o.
Výroba stožárů  pro veřejné osvětlení sportovišť a sportovních areálů
Výrobu stožárů veřejného osvětlení a pro osvětlení sportovišť a sportovních areálů se službou kontrolních statických výpočtů zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova.
FORELV s.r.o.
THS ovládací automatika – technologie k napájení, jištění a řízení chodu ponorných kalových čerpadel
Společnost PRESSKAN system dodává kromě tlakové kanalizace i technologii, která se postará o napájení, jištění a řízení chodu dokonce i několika ponorných kalových čerpadel.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Opravy a servis svařovacích zdrojů a hořáků, plasmových řezacích strojů a kompresorů
Záruční a pozáruční servis svářecích zařízení. plasmových řezacích strojů nebo kompresorů včetně jejich renovace zajišťuje firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Studené mísy, chlebíčky, aspiky, saláty - výroba a rozvoz
Studené mísy, chlebíčky, aspiky i saláty vám zajistí Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov včetně rozvozu kam jen bude potřeba.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Diabetologická poradna pro těhotné ženy s cukrovkou, léčba cukrovky
Pro léčbu cukrovky navštivte diabetologickou poradnu v Prostějově. Pomůžeme vám i s těhotenskou cukrovkou. Naše provozovna je v Prostějově, přijímáme pacienty i z Vyškova nebo Olomouce a okolí.
Šikmé schodišťové plošiny pro vozíčkáře na přímá, točitá a lomená schodiště - výroba
Firma MANUS Prostějov vyrábí šikmé schodišťové plošiny na přímá, točitá a lomená schodiště, díky kterým usnadňuje přepravu vozíčkářům.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Různé druhy ložisek značky SKF a ZKL – kuličková, válečková, kluzná a mnoho dalších
Válečková, kluzná, kuličková a další ložiska kvalitních značek SKF a ZKL je možné si pořídit od společnosti LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. na prodejně v Prostějově nebo na e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Nová prodejna krbů a kamen v Prostějově - největší plocha a výběr v Olomouckém kraji
Novou prodejnu krbů, kamen a příslušenství v Prostějově, která představuje největší výběr v Olomouckém kraji s přibližně 25 naaranžovanými kusy provozuje společnost Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Výbavička pro děťátko v nadčasových barvách i moderních vzorech - dětské zboží Silvercloud a Bizzi Growin
Připravte si pro své miminko kvalitní výbavičku s produkty značek Silvercloud a Bizzi Growin. Toto kvalitní dětské zboží nakoupíte v okolí Prostějova v prodejně Baby Business.
Baby business s.r.o.
Šité kartonové krabice větších rozměrů na balení těžších a rozměrnějších výrobků – vysoká kvalita, perfektní cena
Na výrobu a prodej šitých kartonových krabic větších rozměrů vhodných na balení těžších a rozměrnějších výrobků se zaměřuje společnost Karton plus spol. s.r.o. nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Tradiční a kvalitní kamenosochařské práce –  kamenné obklady krbů
Kamenný obklad krb, který zútulní Váš domov a dodá Vašemu interiéru šmrnc, Vám zajistí Kamenictví Otruba v Plumlově. Vsaďte na profesionála z oboru kamenosochařství.
Kamenictví Karel Otruba
Montáž klimatizací pro byty a rodinné domy včetně servisu a oprav od odborníků
Montáž klimatizací pro byty a rodinné domy v Prostějově a okolí zajistí odborníci z firmy Zdeněk Obr. Provádíme také opravy a servis klimatizací a vzduchotechniky všech značek.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Výroba speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení obcí a měst
Výrobu speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Pro města a obce vyrobí vhodný typ stožárů pro osvětlení ulic, silnic, náměstí a parků.
FORELV s.r.o.