Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Prostějov
Hrnce, pánve a poklice Tefal – nádobí a vybavení do kuchyně z e-shopu odkulinare.cz
Široký výběr tlakových hrnců, panví, poklic a dalšího nádobí a vybavení do kuchyně značky Tefal je možné objednávat na e-shopu odkulinare.cz provozovaným společností PLASTIMEX Prostějov, spol.s r. o.
OD KULINÁŘE E-shop s domácími potřebami
Zakázková výroba čerpacích jímek pro tlaková čerpadla ve standardních rozměrech i na míru
Firma PRESSKAN system, a.s. z Prostějova dodává čerpací jímky pro tlaková čerpadla. Vyrábíme monolitické čerpací jímky ve standardních rozměrech, na zakázku zhotovíme i jímky na míru.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Vázací prostředky Pewag, ocelová lana tažná, nosná a vlečná - prodej
Prodejem a dodávkou ocelových lan tažných, nosných, vlečných a vázacích prostředků se zabývá firma Lano Moravia,s.r.o. Ocelová lana dodáváme nejen v Olomouci a Prostějově, ale do celé České republiky.
Lano Moravia, s.r.o.
Bubnové multifunkční sekačky Dakr s mulčovačem nebo radlicí - prodej
Špičkovou zahradní techniku včetně bubnových zahradních sekaček značky Dakr zakoupíte u firmy Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal. Jsme zde nejen pro zákazníky z Prostějova, Olomouce a Přerova.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Krby a krbová kamna Jotul, Nordica, Aduro, Wanders a dalších značek – prodej a instalace
Krby a krbová kamna značek Jotul, Nordica, Heta, Hede, Aduro, Wanders a další prodávají a instalují specialisté společnosti Kominictví Marek Švécar působící nejen v Cakově a Olomouci.
Kominictví Marek Švécar
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Kvetoucí a nekvetoucí okrasné hrnkové květiny– trvanlivé pokojové rostliny pro ozdobu každého interiéru
Oživte Váš interiér kvetoucími nebo nekvetoucími hrnkovými květinami. Pestrý výběr hrnkových pokojových květin nebo venkovních rostlin v květináči nakoupíte v Květinářství Prostějov Ivana Slavovová.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Dřevěné trámy a střešní latě – kompletní vybavení a řezivo pro Vaše střechy
Velký objem skladových zásob smrkového řeziva, dřevěné trámy a střešní latě na střechy má ve svém bohatém sortimentu společnost PROŘEZ spol. s r.o. působící v oblastech Olomouce a Přerova.
Očnice, oka, magnety, svorky - potřebné příslušenství k ocelovým lanům
Specialistou na ocelová lana a řetězy je firma Lano Moravia,s.r.o. z Prostějova. V nabídce také najdete příslušenství k ocelovým lanům, jako jsou očnice, oka, magnety, svorky a mnoho dalšího.
Lano Moravia, s.r.o.
Elektrické a hydraulické štípače dřeva – kvalitní značky známých výrobců Sheppach a Vari
Elektrické a hydraulické štípače dřeva od známých výrobců Sheppach a Vari má ve svém bohatém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Olomouci a Prostějově.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Národní sportovní centrum Prostějov, sportovní hala, sportovní komplex, basketbal, volejbal, kongresový sál
Národní sportovní centrum Prostějov provozuje víceúčelový sportovní komplex, který je určený především pro volejbal a basketbal. Lze využít i kongresový sál pro pořádání seminářů.
Národní sportovní centrum Prostějov, z. s.
Prodej a distribuce nebrzděných náprav ADR
Prodejem a distribucí nebrzděných náprav se zabývá firma ADR SYSTEM s.r.o. Dodáváme nebrzděné nápravy pro zatížení od 500 kg do 30 tun.
Kanadská krbová kamna – prodej a instalace značek Pacific Energy, Osburn, Hampton a Enerzone
Prodej a instalaci kanadských krbových kamen známých značek Pacific Energy, Osburn, Hampton, Enerzone a dalších provádí společnost Kominictví Marek Švécar nejen v oblasti Cakova.
Kominictví Marek Švécar
Výroba a prodej elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski – kvalita za příznivou cenou
Na výrobu a prodej několika elektrických, AKU a plynových LPG štěpkovačů Laski s vysokým výkonem a jednoduchou konstrukcí pro snadnou manipulaci se zaměřuje společnost LASKI, s. r. o.
LASKI, s. r. o.
Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Prodej chutného květového včelího medu přímo od včelaře
Chutný a zdraví prospěšný květový včelí med přímo od včelaře zakoupíte ve společnosti Prořez spol. s.r.o. v Prostějově.
Prodej, montáž plotů a oplocení - pletiva, panely, sloupy, podhrabové desky a dráty
Plotové panely, sloupy, podhrabové desky, dráty a pletiva prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o montáž plotů a oplocení pro jakýkoliv typ objektu či pozemku.
Lano Moravia, s.r.o.
Akumulátorové zahradní stroje EGO – ergonomické aku sekačky, pily, křovinořezy a další vybavení
Bohatý výběr akumulátorových zahradních strojů značky EGO, sekačky, pily a další aku vybavení má ve svém sortimentu společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Řiditelné nápravy ADR - distributor náprav, dodávka originálních náhradních dílů
Společnost ADR SYSTEM spol. s r.o. Prostějov je distributor speciálních náprav ADR pro těžké stavební, průmyslové stroje pro ČR. Dodává řiditelné nápravy ADR i originální náhradní díly na nápravy.
Prodej výtahových lan DWH Taurus s vysokou únosností a dlouhou životností
Speciální výtahová lana pro strojírenství i lesnictví prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Vsaďte např. na lano DHW Taurus Super Lift s dlouhou životností a vysokou únosností.
Lano Moravia, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Stavební řezivo – prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky
Stavební řezivo, jako jsou prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky ale také překližky zakoupíte v okolí Prostějova u dřevovýroby PROŘEZ s.r.o.
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada