Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry
Revize hasicí techniky a hasicích přístrojů Přerov, prodej a servis hasící techniky, požární uzávěry, montáž požárních ucpávek, tlakové zkoušky požárního potrubí.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Základní škola Kojetín, nejkvalitnější vzdělaní od 1. do 9. třídy
Devítiletá základní škola v Kojetíně v Olomouckém kraji, nejmodernější učebny, rozsáhlá nabídka kurzů a zájmových kroužků.
Základní škola Kojetín, náměstí Míru 83, okres Přerov
Rozvody telekomunikačních sítí, silnoproudu i zabezpečovacích systémů
Výstavba telekomunikačních sítí, silnoproudá zařízení, sdělovací a zabezpečovací zařízení drah pro železniční dopravu. Komplexní služby a realizace po celé České i Slovenské republice.
Město Potštát, pamětihodnosti, kulturní akce a jiné zajímavosti
Město Potštát, malebné městečko ležící v severní části okresu Přerov v Olomouckém kraji nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům příjemně strávené dny plné zážitků a přírody.
Slévárna, výroba průmyslových odlitků z barevných i železných kovů pro oblast strojírenství
Kvalitní a tvarově přesné kovové odlitky vyrábí rodinná firma Č.O.B. slévárna s. r. o. z obce Beňov u Přerova. Odléváme z barevných i železných kovů pro oblasti strojírenství i energetiky.
Č.O.B. slévárna s. r. o. Slévárna Přerov
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Dlouhodobý pronájem a půjčování elektrocentrál při výpadku proudu nebo na koncerty
Elektrocentrály, náhradní zdroje elektřiny při výpadku či jako zdroj elektřiny na koncert si můžete pronajmout od firmy PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.. Služby zajistí v Ostravě i Opavě.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Cisternová přeprava kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i EU
Společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se sídlem v Želatovicích nedaleko Přerova se zabývá přepravou kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i mezinárodní přeprava cisternami v rámci EU.
Regenerace organismu - tlaková lymfodrenáž k zlepšení krevního oběhu i zvýšení imunity
Studio Salvea z Hranic je profesionální studio, které kromě cvičebných programů pro mladší i starší generaci zajišťuje například lymfodrenáže, které prospívají k celkové regeneraci organismu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Prodej spotřební čerpadla – ponorná, drenážní, kalová, oběhová
Ať už hledáte spotřební, ponorná, drenážní, kalová nebo oběhová čerpadla, pak kontaktujte specialisty ve firmě AQ PUMPY, kteří mají v prodeji a výrobě čerpací techniky mnohaleté zkušenosti.
AQ PUMPY, s.r.o.
Malování, renovace židlí a nábytku na zakázku - originální vybavení domů a bytů
Originální vybavení domů a bytů zakoupíte u Petry Šafaříkové z Hranic, která se zabývá malováním, renovací židlí a jiného nábytku na zakázku ve stylovém provedením.
Pohony LINAK nabízejí řešení v moderní průmyslové automatizaci
Elektrické pohony LINAK jsou zárukou inteligentního pohybu, precizního polohování a přesného podávání materiálu.Jsou energeticky nenáročné, bezúdržbové, s odolností vůči nepříznivým podmínkám.
Komplexní tiskové služby, grafické studio, knihařské práce Přerov, rotační, offsetový, digitální tisk
Komplexní tiskové služby, grafické studio, knihařské práce Přerov, rotační, offsetový, digitální tisk, DTP studio, CTP pracoviště, tisk kalendářů, reklamních materiálů.
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace domů
Stavby na klíč, stavební činnost, rekonstrukce staveb Přerov, zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů, rekonstrukce obvodových plášťů, stavby rodinných domů.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Nový vysokotlaký čistící stroj CUBE 1150 - do náročných podmínek a k čištění betonu
Firma AQ PUMPY s.r.o. uvádí na trh novinku - vysokotlaké čistící stroje, které jsou vhodné do těch nejnáročnějších podmínek a slouží k čištění a sanaci betonu, čištění fasád a lešení.
AQ PUMPY, s.r.o.
LINAK® DeskFrame 2 – intuitivní řešení stolového rámu
DF2 je systém, který Vám zajistí nejrychlejší způsob sestavení kancelářského stolu k sezení/stání. Jeho montáž je intuitivní a má čistý design podpořený špičkovým výkonem motorů LINAK®.
Bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené rohy od českého výrobce
Firma ALBO se sídlem nedaleko Přerova je českým výrobcem kvalitních dřevěných oken a dveří, ale specializuje se i na bezrámové zasklení, francouzská okna nebo prosklené strukturální rohy.
Výroba netradičních dárků - malované podnosy, krabičky a jiné ruční práce
Netradiční narozeninové dárky pořídíte u Petry Šafaříkové z Hranic. Vyrábíme malované podnosy, čajové zásobníky a domečky. Všechny ruční práce lze doplnit osobním věnováním, obrázkem nebo citátem.
Dřevěné kabelové bubny na zakázku od spolehlivé české firmy
Stolárna Santo, a.s. je spolehlivá zavedená česká firma, která se zaměřuje na dřevěné kabelové bubny - výrobu zajistí pro tuzemský i zahraniční trh.
Náhradní díly pro motorová vozidla - prodej
Pokud sháníte náhradní díly na Vaše auto a nedaří se Vám, pak to nechte na odbornících z firmy JOPL v Lupníku nad Bečvou.