Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Obec Kokory, malebné městečko v Olomoucké kraji nedaleko Přerova
Zavítejte do naší obce Kokory. Obce s více než 1000 obyvateli, která je položena v Olomouckém kraji, nedaleko Přerova. Obec je skvělým místem pro své obyvatele, i pro návštěvníky a turisty.
Obec Kokory
Vylepšené systémy pohonů s inteligentním rozhraním IO-Link - snadné použití
IO-Link společnosti LINAK je inteligentní, snadné a univerzální rozhraní. Zvyšuje efektivitu strojního zařízení díky senzorům zajišťujícím maximální produkční výkon, kvalitu a minimalizaci prostojů.
Generální opravy a modernizace těžkých strojů a řídicích center - CNC stroje, soustruhy, frézy
Firma M-MOOS spol. s.r.o., dceřiná společnost firmy M-MOOS spol. s.r.o., provádí opravy, modernizace a přestavby těžkých strojů a řídicích center - CNC strojů, soustruhů, fréz a dalších.
M-MOOS spol. s r.o.
Nový servopohon LA 36 Long Life zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon
Společnost LINAK představuje nový servopohon LA 36 Long Life, který je zkonstruovaný pro delší výdrž a extrémní výkon, a také Vám zajistí nižší náklady.
Mléčné výrobky pro labužníky z Moravy – rodinná Farma Zdeňka v Hustopečích nad Bečvou
Našim mléčným výrobkům věříme natolik, že se nebojíme konkurence ani vašich mlsných jazýčků. Dopřejte si to nejlepší.
Prodej stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem
Prodej modrých stavebních profi míchaček se snadnou manipulací, se šnekovým vyklápěním a silným motorem zajišťuje CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Záruka je 3 roky, servis nejen v Brně a Praze, ale po celé ČR.
Novinka v oblasti zvedáků pacientů - systémy LINAK LIFT™ s vyšší výkonností
Společnost LINAK představuje novinku v oblasti zvedáků pacientů. Jedná se o generaci systémů LIFT™ s vyšším výkonem a ergonomickým designem.
Profesionální vrtání a řezání betonu s celorepublikovou působností
Chcete-li dispozičně upravit svůj panelákový byt či do svého rodinného domu přivést novou přípojku, vyřešíme to za vás.
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Prodej vánočních stromků - řezané i kontejnerové stromečky
V Zahradnictví Solná Kojetín jsme již zahájili prodej vánočních stromků. Přijďte si vybrat kontejnerové nebo řezané stromečky - jedle, smrky. Vše za velmi příznivou cenu.
Zajištění dovozu kvalitních obráběcích strojů ze zahraničí a poskytnutí servisu
Dovoz obráběcích strojů ze zahraničí a také poskytnutí servisu zjišťuje společnost M-MOOS spol. s r.o. v Lipníku nad Bečvou. Jedná se o soustruhy, vyvrtávačky, brusky, obráběcí centra a frézky.
M-MOOS spol. s r.o.
Letní i zimní pneumatiky pro osobní automobily - prodej, montáž Michelin, Pirelli
Pneu Kubeša s.r.o. u Přerova zajistí prodej i montáž letních a zimních pneu známých značek Michelin, Pirelli, Hankook a další.
Návrhy a realizace okrasných zahrad Přerov, realizace rodinných zahrad i veřejného prostranství
Zajišťujeme údržbu a realizaci zeleně, navrhování a projektování zahrad, terénní úpravy, okrasné zahradnictví, instalaci závlahových systémů, technické služby i stavební práce.
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Základní devítileté vzdělávání pro děti od šesti let
Základní vzdělání od 1. – 9. třídy, školní klub, školní družina, jídelna i mateřská škola. ZŠ a MŠ Střítež nad Ludinou v okrese Přerov je škola pro všechny.
Základní škola a mateřská škola Střítež nad Ludinou, příspěvková organizace
Kvalitní nábytek, vestavěné skříně a kuchyňské linky vyráběné na zakázku
Pořiďte si nové vybavení, které zútulní váš bytový interiér. Vestavěné skříně, kuchyňské linky a jiný nábytek vám v okolí Přerova, Olomouce a Hranic vyrobí firma Pavel Hilscher.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Prodej polystyrenových pěnových desek na zateplení střechy, podlahy, fasády a stropu
Polystyrenové pěnové desky sloužící na zateplení fasády, střechy a podlahy prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. Hranice, v Praze, Brně a po celé ČR, divize Arsanit. Dostupné ve všech tloušťkách.
Zahradní program – hadice, objímky, koncovky, spojky, postřikovače a další
Široký sortiment zahradního programu zakoupíte v okolí Přerova v prodejně Hydroplast. Prodáváme hadice, objímky, spojky, koncovky, postřikovače a další prvky zahradního programu.
Obec Milotice nad Bečvou v okrese Přerov
Naši obec, Milotice nad Bečvou, naleznete mezi městy Hranice nad Moravou, Valašské Meziříčí a Nový Jičín. Nabízíme svým obyvatelům kvalitní služby a vše co potřebují.
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, celoroční ubytování, pronájem školících místností
Ubytovací služby a pronájem nemovitostí Přerov, možnost celoročního ubytování, pronájem školících místností, pronájem kanceláří v Přerově.
Léčebné rehabilitace KoJa Přerov, individuální fyzioterapie, fyzikální terapie, masáže celého těla
Poskytujeme vám odbornou zdravotní péči pod vedením zkušených terapeutů, skupinová rehabilitační cvičení, kineziologické tejpování i masáže celého těla.
Kovovýroba Přerov, lehce ovladatelné invalidní vozidlo
Motorový vozík BSM - OLVO 95 je osobní dvoustopé invalidní vozidlo se čtyřdobým zážehovým motorem, jednoduché konstrukce, lehce ovladatelné s nenáročnou údržbou.