Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Prodej značkových italských skútrů VESPA a PIAGGIO od 50ccm až do 350ccm
Prodej, servis a náhradní díly pro značkové skútry VESPA a PIAGGIO zajišťuje firma Pavel Plachý ve specializované prodejně Vespa Morava v Hranicích poblíže Přerova.
Prodej profesionálních, řetězových, motorových i akumulátorových pil STIHL
Zakoupit profesionální motorové, řetězové, elektrické či akumulátorové pily STIHL lze u firmy GARDENTECHNIK ŠOBORA s.r.o., dostupné pro zákazníky z Přerova, Prostějova, Kroměříže a Nového Jičína.
Dodávka průmyslových samonasávacích, odstředivých čerpadel
Pokud hledáte čerpadlo pro průmyslové využití, tak navštivte firmu AQ PUMPY, s.r.o., která se zaměřuje na výrobu a dodávku průmyslových, samonasávacích a odstředivých čerpadel.
AQ PUMPY, s.r.o.
Sekční garážová vrata z lepeného dřeva pro elegantní vzhled vašeho domu
Výrobou sekčních garážových vrat z lepeného dřeva se zabývá společnost Albo se sídlem v Přerově, která svými kvalitními produkty skvěle dotváří elegantní vzhled vašeho domu.
LEGWOOD pohodlná dámská zdravotní obuv Dolphin zajistí větší oporu a lepší držení nohy
Prodejem pohodlné dámské zdravotní obuvi Dolphin od značky LEGWOOD se zabývá firma APEX Systems, spol. s r.o. – zdravotní potřeby Tilia v Přerově, Prostějově a v Olomouci.
Zdravotní potřeby Tilia - obuv HappyFoot APEX Systems, spol. s r.o.
Inteligentní pohyb - pohony s integrovaným řízením IC
Použití elektrických lineárních pohonů s integrovaným řízením pro automatizaci průmyslových a zemědělských strojů přináší řadu výhod - nulové nároky na údržbu, snadná instalace a přesnost.
Město Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží v Česku.
Rádi byste o víkendu na výlet, ale ještě nevíte kam? Nevadí! Dáme Vám tip na prohlídku města Tovačov se stejnojmenným zámkem a s 96m nejvyšší věží tzv. Spanilá v Česku.
Kvalitní dřevěné vchodové dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi
Firma ALBO Dřevěná okna a dveře pana Bouchala Aloise poskytuje nejen kvalitní dřevěná okna, ale i kvalitní dřevěné dveře ALBO s vynikajícími tepelněizolačními vlastnostmi.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Zapůjčení elektrocentrál při havarijních stavech a přírodních kalamitách
Náhradní zdroj energie - elektrocentrály - Vám při havarijních stavech a přírodních kalamitách zapůjčí v oblasti Jižní Moravy společnost PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Ergonomie výroby - zlepšete pracovní podmínky s využitím systému elektrických zvedacích sloupků LINAK
Onemocnění pohybového aparátu postihuje každoročně milion lidí v přímé souvislosti s chybně navrženými pracovišti. Omezte nemocnost ve výrobních provozech díky elektrickým zvedacím sloupkům LINAK.
Zastřešení autobusové zastávky WOOD 8 – rozměry lze upravit na přání zákazníka
Autobusová zastávka WOOD 8 – zastřešení autobusové zastávky s robustní dřevěnou konstrukcí i se sedátkem na sezení realizuje společnost ALBO DŘEVĚNÁ OKNA A DVEŘE.
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek
Vysokotlaké čištění a vysokotlaký vodní paprsek v nejrůznějších průmyslech za účelem čištění povrchu a odstraňování odolných nečistot.
AQ PUMPY, s.r.o.
Přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN, VN - elektroinstalační a elektromontážní práce
Na elektroinstalační, elektromontážní práce a přípojky NN pro ČEZ a přeložky NN a VN v Přerově i Valašském Meziříčí se zaměřuje společnost Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pneuservis - rychlá výměna pneumatik i prodej náhradních dílů
Hledáte-li spolehlivý pneuservis, kde se postarají o rychlou výměnu pneumatik a také zajistí náhradní díly a odtahovou službu pro vaše nepojízdné vozidlo, tak se obraťte na firmu JOPL Přerov, Hranice.
Výroba a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku
Hledáte-li společnost, která se zaměřuje na výrobu a vývoz dřevěných kabelových bubnů na zakázku, tak kontaktujte Stolárnu Santo. Kabelové bubny dodáváme do Olomouce, Přerova, Brna i Ostravy.
Podpora imunity v zimním období - bylinné produkty na nachlazení, rýmu, pro posílení organismu
Studio zdraví Přerov prodává bylinné produkty a doplňky stravy - dělejte maximum pro podporu imunity v zimním období a posílení organismu. Prevence proti nachlazení, rýmě je důležitá.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a likvidace sutí, prodej štěrku, Lipník nad Bečvou
Kompletní zemní a výkopové práce zajišťuje společnost DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Vysoce spolehlivé služby prováděné pomocí moderních stavebních strojů a mechanizace.
Čerpadla pro domácnost - odstředivá, samonasávací, ponorná
Kvalitní čerpadla pro domácnost vyrábí a prodává firma AQ PUMPY, s.r.o. v Hranicích - vyberte si odstředivé, samonasávací nebo ponorné čerpadlo dle vaší potřeby.
AQ PUMPY, s.r.o.
Dřevěné lisované brikety do kamen, kotlů i krbů - výroba, prodej
Využíváte-li pro topení kamna, kotel nebo krb a přemýšlíte jaké topivo zvolit aby bylo levné a také ekologické, tak si pořiďte dřevěné lisované brikety od firmy Stolárna Santo (Hranice, Přerov, Zlín).
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.
Prodej štěrku a písku - rozvoz sypkých materiálů
Prodej štěrku a písku vám zajistí Velocha Josef. Rozvoz sypkých materiálů vám zajistí v Hranicích na Moravě a okolí.
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.