Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Přerov
Vrtné práce, trhací práce, demoliční práce
Společnost CEMDEST s. r. o. nabízí vrtné a trhací v lomech včetně zaměření a dokumentace. Dále provádíme demoliční práce.
Obec Věžky - malá obec v okrese Přerov s novou knihovnou i dětským hřištěm
Obec Věžky leží v Olomouckém kraji v okrese Přerov a je součástí Mikroregionu Moštěnka a žije v ní kolem 212 obyvatel.
Dětské tábory a školy v přírodě pro děti od 7  do 14 let v Dětský tábor Čekyně
Dětský tábor v Čekyni v okrese Přerov nabízí prostorný areál, který se využívá pro dětské tábory, školy v přírodě, ale také soukromé a firemní akce.
Kuchyňské linky a vestavěné skříně nejen do nových rodinných domů – nábytek na míru dle Vašich představ
Nábytek na míru, vestavěné skříně a kuchyňské linky v různých provedeních do rodinných domů vyrábí a montuje specialista Pavel Hilscher nejen v oblastech Valašského Meziříčí a Hranic.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Cukrová vata - stroje, suroviny, doplňky a obaly
Vše co potřebujete k výrobě a prodeji cukrové vaty zakoupíte na e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. s provozovnou v Bělotíně.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Sklenářské práce Přerov – profesionální servis drobných i rozsáhlých oprav
Určitě to všichni znáte, chvíli nedáváte pozor nesete něco těžkého a než se stačíte porozhlédnout kolem sebe, je už pozdě. Rozbité zrcadlo, okno nebo dveře není nic neobvyklého, ale co teď?
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Kvalitní sadbové a konzumní brambory českého původu - rozvoz, pro uskladnění
Specialistou na české sadbové a konzumní brambory je firma Drago spol.s r.o. Prodáváme různé varné typy brambor pro sadbu a uskladnění. Vše rozvážíme v Přerově, Olomouci, Uherském Hradišti a Zlíně.
Drago spol.s r.o.
Plastové kompostéry a zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek
Kvalitní zahradnické potřeby dodává v Přerově, Olomouci, Zlíně a Uherském Hradišti firma Drago spol.s r.o. Prodáváme zahradní dřevěné udírny z bytelných borovicových desek i plastové kompostéry.
Drago spol.s r.o.
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Podlahářství – prodej všech druhů podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Michal Bitala v Přerově zajišťuje podlahářské práce. Navštivte naše Podlahové studio Bikr v Přerově, kde si můžete prohlédnout a také zakoupit různé druhy podlahových krytin.
Zemědělské družstvo Kokory, živočišná výroba, rostlinná výroba
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se zaměřuje Zemědělské družstvo Kokory.
Rovnání, zhušťování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths - moderní a šetrná metoda
Specialisty na rovnání, zhušťování a profesionální prodlužování vlasů moderní a šetrnou metodou Great Lengths najdete v kadeřnickém studiu Daniela Sivcová - Hair studio and barber v Přerově.
Daniela Sivcová - Hair studio and barber
Popcorn - stroje, suroviny, obaly a doplňkový materiál a hotový pražený popcorn
Popcorn nesmí chybět na žádné kulturní akci. Neváhejte a obraťte se na firmu CORNiCO Company, s.r.o., která poskytuje prodej i prodej strojů a zařízení na výrobu popcornu.
CORNiCO Company, s.r.o.
Pohřební ústav v Kojetíně - kompletní pohřební služby pro vaše zesnulé
Ztráta milované osoby je v životě to nejtěžší co vás může potkat, nebuďte na to sami a oslovte náš pohřební ústav. Postaráme o důstojné rozloučení s vašim zesnulým.
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Veterinární ordinace, interní medicína, chirurgické zákroky, preventivní medicína, čipování, pohotovost
MVDr. Tomáš Barbořík provozuje v Přerově veterinární ordinaci, kde se věnuje interní medicíně psů a koček, medicíně ptáků a drobných savců. Provádíme chirurgické zákroky, preventivní medicínu.
Hot Dog, párek v rohlíku - stroje, doplňkový a reklamní materiál
Vychutnejte si lahodný Hot Dog nebo párek v rohlíku. V e-shopu firmy CORNiCO Company, s.r.o. si snadno zakoupíte profi stroje na Hot Dog nebo párek v rohlíku.
CORNiCO Company, s.r.o.
Výroba a montáž eurooken, dřevěných a dřevohliníkových oken i vchodových či interiérových dveří
Na výrobu oken a dveří se specializuje firma Lux Window v okolí měst Ostravy, Olomouce i Zlína. Postarají se o montáž eurooken, dřevěných oken i vchodových a interiérových dveří.
Lux Window Petr Kuchař
Interiérové a venkovní osvětlení Přerov – široký výběr kvalitních výrobků včetně příslušenství
Máte doma už staré osvětlení a chtěli byste ho vyměnit za kvalitní a moderní? Nebo byste potřebovali svítidlo k vašemu nově postavenému zahradnímu altánu?
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce s rekonstrukcí střechy – komplexní služby od specialistů
O pokrývačské, klempířské a tesařské práce společně s rekonstrukcí střechy se postará společnost PZ Trading s.r.o. z Přerova, která poskytuje své služby i v Olomouci.
PZ TRADING s.r.o.